Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Da dodam posto juce nisam primetio da jutarnji program N1 "Novi dan" traje sat manje. Nisam obratio paznju posto ne mogu da gledam kad voditeljke nose crninu.

Inace je oblacenje voditeljka i meteoroloskinja u poslednje vreme vise nego lose (po mom misljenju), ne znam sta se tamo desava, ali izgleda da leto za njih vise ne postoji...moram priznati da su nekadasnje "meteoboginje" Milena Lazarevic (sada Cirkovic) i Milica Tadic "kidale", svejedno da li je bilo leto ili druga godisnja doba, izdanja su im bila za hvaljenje!

• Replies 3.8k
  • Views 454.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

Dobro, i? To je dokaz tacno za sta?

N1 je i ranijih godina raspuštao pola emisija preko leta. Jedino su prošle godine bili aktivni celo leto, ali zato što su se svakodnevno održavali protesti i blokade. Realno, nema nekih događanja preko leta, o čemu da pričaju? I ovako se tupi isto svaki dan, hoće li biti izbora i kada. Nema tema.

2 hours ago, Milosh76 said:

Dobro, i? To je dokaz tacno za sta?

Dokaz za nista, konstantovao sam da jutarnji program ide sat manje, ne razumem sustinu skracivanja kad propaganda na drugim kanalima ide na veliko i bez prekida. Znam i da se ne desava trenutno nista kao sto je bio slucaj prosle godine. Ipak nisu popunili sat vremena do pocetka Sportskog dana sa necim zanimljivim, nego prikazu emisije iz produkcije Deutsche Welle (DW) i CNN-a koji inace vrte u ostatku dana vise puta.

On 9. 7. 2026. at 16:02, vememah said:

On 9. 7. 2026. at 16:12, msv said:

Vojislav Stevanović (N1):

Peščanik
No image preview

Odgovor Vesni Rakić Vodinelić

Moja poruka uvaženom gospodinu Stojadinoviću nije bila „cenzorska“. Nije u pitanju pokušaj da se bilo ko zaštiti od kritike. Tačno je da sam rekao da tekstovi koje objavljujemo ne treba da sadrže ličn

Vesna Rakić Vodinelić:

Peščanik
No image preview

Uvrede i cenzura

Pročitala sam osvrt Vojislava Stevanovića na tekst koji sam nedavno objavila na sajtu Peščanika i shvatila da treba iznesene stavove ilustrovati ponekim primerom. Da bismo se do kraja razumeli.

Evo i sinocno gostovanje Ljube Stojadinovica u emisiji (Podcast) web-portala nova.rs "DLZ" i gde se moze cuti njegovo vidjenje svega sto se desilo s njim u poslednjim nedeljama od kad nije vise kolumnista webportala N1.

Ima i svoje misljenje da je Zaklina Tatalovic skrajnuta na N1 i da se tamosnji profesionalni novinari pocinju da se bune kako se ponasa "uredjivacki dvojac" na celu N1!

EDIT: Snimak sam postavio tako da ga mozete gledati od pocetka njegovog gostovanja u 38. minutu. 

Edited by TWEN FM