August 27, 2025Aug 27 NOVA portal"Imamo audio snimak razgovora Lučića i Milera, u njemu se...OCCRP je imao uvid u audio razgovor Vladimira Lučića, direktora srpskog Telekoma i Stena Milera, direktora United grupe, tokom kojeg je dogovarana smena direktorke United media Aleksandre Subotić, rek
August 27, 2025Aug 27 35 minutes ago, nenad said:da li je moguce da su se oni sastali u solakovoj zgradi?Ne. My 5 cents:Jedna od dve strane (BC partners - Lucic) je dostavila materijal novinarmima.Ako je to BC partners to im je bio najjednostavniji nacin da "odjebu" Zvalju. Sad vise ne moze da ih cima.Ako je to bio Lucic (a ne bi me cudilo - izuzetan instikt za prezivljavanje ima), kao i svaki pametni elektorinzenjer trazi plan B, tj. svedok saradnik postaje na vreme.U svakom slucaju, ako Zvaljo cita, ili neko njemu blizak, ja ne bih verovala nikome, sem mozda Bati, cak ni Mali-ju.
August 27, 2025Aug 27 14 minutes ago, gsb said:Ako je to bio Lucic (a ne bi me cudilo - izuzetan instikt za prezivljavanje ima)Vala stvarno izgleda kao neka bubašvaba.
August 27, 2025Aug 27 https://n1info.rs/vesti/novinarku-n1-privelo-obezbedjenje-nakon-pokusaja-da-postavi-pitanja-direktoru-united-grupe-video/
August 27, 2025Aug 27 Zanimljiv razvoj situacije, neko ih fino buši.Šolak nije budala, ima i dalje svoje ljude unutar grupe i neće se lako predati ako mu je ovo već toliko bitno… a čini se da jeste, i da je lično.Ono što mene najviše zanima je na koji tačno način se vrši pritisak na BC partners, da li se možda ušlo u vlasništvo, ili im se samo obećavaju razne stvari zauzvrat… Edited August 27, 2025Aug 27 by mraki
August 28, 2025Aug 28 Znaće ljudi koji se time bave, ali u jednom trenutku je išla priča da Šolak iako manjinski vlasnik ima pravo nekog "veta" ili šta već.Mislim nemam ja pojma kako to ide u tom svetu korporacija i da li je takva "praksa" uopšte moguća...
August 28, 2025Aug 28 vratite na novoj, priča Igor Božić, upravo se završio intervju, svašta korisno za čutinajviše savetujem onima koji su (i ovde ) pričali kako je Šolak kriv za sve, alav na pare i sl.Božić kaže da im je svih ovih godina Šolak bukvalno kišobran i da im je njegova smena bila prvi signal da problemi slede
August 28, 2025Aug 28 1 hour ago, Frank Pembleton said:Znaće ljudi koji se time bave, ali u jednom trenutku je išla priča da Šolak iako manjinski vlasnik ima pravo nekog "veta" ili šta već.Mislim nemam ja pojma kako to ide u tom svetu korporacija i da li je takva "praksa" uopšte moguća...Teorijski je moguće da Šolak ima posebna upravljačka prava ili pravo veta, ako je tako predviđeno ugovorom ili statutom, @Ayatollah ima više iskustva od mene u tome.Međutim, mislim da to nije slučaj u United grupi, jer ne znam kako su onda uspeli da ga smene. Ne pije mi vodu ta priča.
August 28, 2025Aug 28 Popular Post jebote, ovaj Miler cinculira ovom idiotu Lučiču, kao da je ucenjen a biće pre da je kupljen velikim parama, našim naravnošta mi živimo, ovo je strašnoed.Božić je jutros ovo najavljivao, nadam se da će da pukne kao bomba Edited August 28, 2025Aug 28 by duda
August 28, 2025Aug 28 NOVA portalSAZNAJEMO Novi direktor United Media Brent Sadler?Prema pouzdanim informacijama do kojih je došla Nova, novi direktor United Grupe Sten Miler odlučio je da izvrši hitne promene u kompaniji United Media i imenuje 75-godišnjeg britanskog novinara Brent