Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Jel ovo bese ista zena koja je kanselovala S. Trifunovića zbog toga sto se usudio da je kritikuje?

Jednostavno ne moze sve da se zaboravi...

• Replies 3.8k
  • Views 451.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

13 hours ago, mraki said:

Ok, ali iz toga proizilazi da nije nikakav dil oko N1 i Nove pravljen sa njim, niti je ovo što sad gledamo deo dogovora u sklopu prethodne transakcije.

Ovo su neki novi momenti nastali nakon njegove smene.

Ja sam samo replicirao na te poruke, da se sve znalo i da je sve ovo dogovoreno još kad je prodat SBB.

to se slazemo, nisam ja ni rekao da je taj dil napravljen sa solakom, vec upravo suprotno, iza njegovih ledja. nasi idioti su bcp (i solaku) platili za nesto sto je njima svakako bio interes.

za pare koje je dobio od vucica, solak moze da finansira obe televizije godinama. ja sam ubedjen da je to rezervna pozicija koja je pominjana.

a i za ug bih najpre tipovao na to da ce bcp na kraju prihvatiti solakovu ponudu jer prosto na trzistu nece naci bolju. takvi biznisi se vrednuju na osnovu verovanja u buduci rast. u bcp nema ljudi koji su to sposobni da tu pricu prodaju bolje od solaka i boklag, koji su tu firmu gradili 25+ godina.

42 minutes ago, jorma shparga said:

Jel ovo bese ista zena koja je kanselovala S. Trifunovića zbog toga sto se usudio da je kritikuje?

Jednostavno ne moze sve da se zaboravi...

To zaista ne znam, ali gde je Sergej uopste jos pozeljan da se pojavi? Sem na Insajder TV kod bracnog para Gajsek gde je bio gost sa bratom, nema ga nigde vise.

I kad smo kod kanselovanja, koliko drugih ljudi su kanselovani sa televizije posto su kritikovali npr. "velikog vodju"? Tu ih ima mnogo vise...

57 minutes ago, jorma shparga said:

Pretpostavljam da misliš na to da je Sergej pre godinu i kusur tvrdio da je htela da skine s programa N1 intervju Branislava Šovljanskog s njim dat ubrzo nakon intervjua Radaru u kojem ju je spominjao kao nekoga ko verovatno naređuje forsiranje ovoga ili onoga u medijima United Group:

Mi se krećemo u nekom malom medijskom prostoru, gde su svi pod kapom Junajted medije, koja je takođe kuća koja ima svoju agendicu. Tamo je moguće da Igor Božić nazove novinara i kaže: „Danas forsiramo ovoga.“ Zašto? Pa tako, rekao neko odozgo. Da li Aleksandra Subotić ili Šolak ili ne znam ko… Ako imaš jedan jedini medij, koji ja pratim, ne očekujem da se i oni baš tako ponašaju.

https://radar.nova.rs/video/radar-intervju/sergej-trifunovic-da-sam-u-sns-u-donosili-bi-mi-marihuanu/

sadašnjeg direktora Igora Božića

- Priča oko TV N1 kao sa RTS-om. Jezivo

P.S. NIFA uveliko dokumentuje oportunizam tzv. “pro-Zapadnih” javnih ličnosti oko ove vrlo bitne teme 👇

https://x.com/Mio_Kapor/status/1960757551806452165

Ovo je ta emisija koju je ona navodno htela da skine:

Edited by vememah

On 28. 8. 2025. at 21:06, duda said:

Upravo to je i najzanimljivije i verovatno najbitnije.

Ko je ovo snimio i zašto, tj sa kojim ciljem je ovo pušteno.

Ne očajavajte dragi parapsihopatolozi, istina uvek izađe na videlo!

[spoiler]

signal-2025-08-30-15-30-12-217.jpg

[/spoiler]

36 minutes ago, vememah said:

zašto je trenutno uopšte bitno mišljenje lika kojem jedan pogled na profil otkriva ličnost korisnu za gostovanja na sns medijima? to što takvi prozivaju subotićku je jasan znak da je u ovom slučaju ona neko ko žulja režim i da je njegova žrtva.

pridružiti se radikalima u cipelarenju je jadno. zato na primer reč nisam rekao kontra sergeja kad god je prolazio kroz njihovog toplog zeca iako zbog ukupnog ponašanja mislim da je pogana lažovčina i da na iole ozbiljnom mediju nema šta da traži.

12 minutes ago, najneindustrijaliziraniji said:

zašto je trenutno uopšte bitno mišljenje lika

Ovaj, u vezi sa onim što je jorma shparga napisao, bitno je ono što je Sergej pre godinu i kusur rekao u tom delu intervjua koji je taj lik okačio.

A ona je svakako daleko od direktora koji se ponaša korektno prema svojim zaposlenima.

On 13. 2. 2025. at 11:04, Frank Pembleton said:

Aleksandra Subotić je kvalitetan komad budale. Jedini plus iz svega ovoga bi bilo da ona popije pedalu.

Što se naravno neće desiti, jer joj se u zasluge ubraja to što je lagala ljude u N1 i NovaS da neće biti nikakve prodaje SBB-a. Što realno nije nenormalno, ali ljudi koji su njoj verovali zaslužuju sve što će im se dogoditi...

Tamo će baš morati da se "preslaže" po firmi. A ona je daleko od osobe koja zna da vodi taj proces. Eventualno zna da "maše sekirom" ali te uštede vrede na kratki rok. Naravno sa strane vlasnika...

On 27. 8. 2025. at 18:31, Frank Pembleton said:

A jbga o Šolaku i njegovom odnosu prema tom "medijskom biznisu" govori i to da je ova Subotićka dogurala dokle je dogurala.

To kako se ona ponašala prema ljudima ispod sebe je dostojno ponašanja ovog psiha na vlasti.

I sad ćemo od nje da pravimo neku "veličinu".

Ne znam baš...

29 minutes ago, vememah said:

Ovaj, u vezi sa onim što je jorma shparga napisao, bitno je ono što je Sergej pre godinu i kusur rekao u tom delu intervjua koji je taj lik okačio.

A ona je svakako daleko od direktora koji se ponaša korektno prema svojim zaposlenima.

istini za volju, sasvim je moguce da suboticka nije lagala kad je ljudima govorila da nece biti prodaje. ona nije bila deo inner circlea u ug.

Upravo tako, ne moze sve da se zna, ima uvek pregovora i dogovora "iza kulisa" u kome ni visoki manageri ne doznaju nista dok se ne objavi u javnost. Ne poznajem zenu licnu, i mozda nije neka laka osoba u svom ponasanju prema drugima, ali ocigledno su smradovi iz svinjformera i drugi huskacki nazadnjacki mediji nasli nacin da je guraju kroz toplog zeca!

A kad ce konacno da dodje taj dan da se njima uzvrati isto ili zescim napadima, tako da se konacno u.eru?

Evo i autorski tekst Branka Cecen iz Cenzolovke za nova.rs:

NOVA portal
No image preview

Ima li logike: Posledice pokušaja United group da ućutka...

Duga borba našim parama za ućutkavanje N1 stigla je do raspleta. Javnost Srbije koja želi promene, umorna i izbezumljena, zakasnila je sa reakcijom, uzimajući hrabre novinare i ostale u ovim medijima

Ja Branka Čečena baš cenim, i ovaj tekst je dobar, sa izuzetkom dela: "Javnost Srbije koja želi promene, umorna i izbezumljena, zakasnila je sa reakcijom, uzimajući naše hrabre novinare i ostale ljude u ovim medijima u priličnoj meri zdravo za gotovo." Za to kako je javnost Srbije reagovala dosta je zaslužan i nastup novinara ovih kuća, priča o tome kako se "ništa neće promeniti" prodajom SBB-a, itd.

On 28. 8. 2025. at 19:49, Moonwalker said:

Ma ja njega znam ili ti se secam iz druge price od pre par decenija.

Sa studija...

kad se sad nisam šlogiro... Lučić je ladno moje godište. ja se njega uopšte ne sećam sa faksa, ne sećam se da sam tu njušku ikada igde videla.

On 28. 8. 2025. at 12:34, bejzbolka said:

Ovaj Miler vodi kompaniju, ne može njemu bilo kakav EU političar da određuje šta će da radi. On bi Subotićku verovatno smenio i da nema pritiska Vučića, jer iz ovog razgovora deluje da je ne podnosi.

On 28. 8. 2025. at 20:51, Ayatollah said:

Ja sam prisustvovao barem dvadeset puta sličnim konverzacijama u svojstvu nekog ko treba da im da pravne opcije kako da šutnu nekoga ko im smeta ili da li mogu da ga nekako isključe iz komunikacije i slično. Evidentno je da Subotićka nervira obojicu i iz iskustva bih rekao da je njena smena dogovorena mnogo, mnogo ranije, te da sada Lučić samo Mileru šalje kind reminder da bi trebalo da se taj dogovor sprovede, jer je ona njegova odgovornost.

On 29. 8. 2025. at 8:37, villiem said:

"Sreo sam te jednom i prijatelj si mi zauvek.."

Uspeh kao splet okolnosti a ne sposobnosti...

On 29. 8. 2025. at 10:59, Ayatollah said:

...da li neko misli da on nema pametnija i profitabilnija posla od toga da se jebava sa nekom Aleksandrom Subotić i nekim Vladimirom Lučićem oko poslovnih operacija koje firmi koju vodi ne donose nikakav naročit profit, ako uopšte i donose bilo kakav profit?

nemam pojma ništa o biznisima, investicionim fondovima, pičkama materinama i ostalim ponašanjima direktora kompanija.

slušala sam razgovor kao laik za sve to.

kao nekom ko voli pažljivo da sluša ljude, meni je ekstremno neobična potreba stena milera da lučiću onako detaljno naglaba, kroz slikovite primere, tačno kako i zašto ga aleksandra subotić užasno nervira, i sve mu to objašnjava potanko nakon što mu je rekao: "ja ne mogu da je otpustim danas." bukvalno mi deluje kao da je ta nepotrebna priča jedna masna lagarija koja služi da bude amortizacija onoga što jedino nosi informaciju: ja. nju. danas. ne. mogu. da. otpustim.

(kad sam bila pred kraj osnovne škole, sećam se da mi je jako dobra drugarica rekla sledeću stvar, koju pamtim do današnjeg dana i primenjujem: kada ti neko koga ne poznaješ krene da priča nešto o sebi nepitan, slobodno okreni to što priča za 180 stepeni i dobićeš istinu. ova vinjeta o subotićki me je asocirala na tu moju drugaricu i taj naš razgovor od pre 40-ak godina)

dalje, sten miler uopšte ne zvuči kao direktor veće i moćnije kompanije koji svom partneru, otekloj bubašvabi lučiću, direktoru slabije kompanije, prosto saopštava i obrazlaže kako deo dogovora neće biti ispunjen odmah, nego kasnije.

još manje zvuči kao direktor kompanije koja je svakako odlučila da ugasi dva svoja medija kao neprofitabilne (znači to je done deal), pa sad razmatra rokove u kojima će se to sprovesti.

ne.

sten miler zvuči u nastupu prema lučiću kao derek jebeni troter, i to u lošijim danima. neko šlihtanje i trećerazredne izjave (ima gore kod viliema u citatu, ali ima tih proseravanja još, i to mi baš para uši), ono sve zvuči kao mazanje i laganje, sa dosta patetike.

ne znam šta to znači, je li korupcija ili deo dila ili nešto treće.

znam samo da lučić (a bogami i vučić) moraju malo u zatvor.

Edited by pt 2.0

Zatvor je zatvor, a malo je malo!

Edited by zmanic

Imamo predsednika države koji sklapa usmene dogovore sa privatnom firmom, potvrdu autentičnosti transkripta, i nikakvu reakciju tužilaštva. Ja bih malo to potencirao umesto ugroženosti slobode medija.

1 hour ago, Dsnake said:

Imamo predsednika države koji sklapa usmene dogovore sa privatnom firmom, potvrdu autentičnosti transkripta, i nikakvu reakciju tužilaštva. Ja bih malo to potencirao umesto ugroženosti slobode medija.

A jbga to što je neko nešto rekao i štoje potvrdio da je snimak toga verodostojan, on u svakom trenutku može da kaže: ma to sam se ja pravio važan pred poslovnim kontaktom...