Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Ne znam u cemu je problem sa Adamom? Ne deluje mi da se on umislio da je novinarcina, pogotovo kad je ova situacija oko N1 i NOVA S dosla do vrlo opasnih razmera. Mozda imas neke licne probleme sa odredjenim ljudima?

Edited by TWEN FM

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

Sve govori da jeste umislio da je novinarčina.

Problem je što drugi na pozicijama koji donose odluke isto misle.

I to nema nikakve veze sa situacijom u kojoj su se mediji našli.

A to potezanje mojih "ličnih problema sa nekim ljudima" je argument samo takav...

santovac je jedan od onih koji nas je ubeđivao da se baš baš ništa loše neče desiti i da je šolak žrtvovao biznis da bi zaštitio medije

Adam Santovac: Dragan Šolak je zaštitio medije United grupe i žrtvovao je biznis da to uradi

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/santovac-dragan-solak-united-media/

@Frank Pembleton Frank, ja cenim i postujem tvoje misljenje. Ipak dolazi sa moje strane jedan "ali":

Ako si novinar, nije ti potrebno da prozivas na ovakav nacin jednog kolegu koji po tvojim recima zamislja da je novinarcina, a pogotovo ljude koje sede na pozicijama i donose odluke, da o njima pises da imaju isto misljenje kao Santovac. Po mom misljenju pokazes duboki amonizitet prema odredjenih ljudi, ma kako god da se ponasaju ili da rade svoj posao...to znaci ne samo prema Adama, ranije si nesto negativno napisao o Jasmini Dobrilovic i nisam komentarisao nista, a nisam ni bio prijavljen u ovom forumu. Mozda bi malo tolerancije bilo postenije sa tvoje strane. Ni ja ne "volim" svakoga, imao bi mnogo da napisem i uzdrzavam se.

Ajde da razjasnim da nisam novinar.

Drugo, zašto ti ljudi ne bi imali isto mišljenje kao Santovac, oni odlučuju u toj kompaniji oni su ga i "progurali" na to mesto na kom je. Po mom mišljenju nezasluženo.

To sa tolerancijom ti je tek glupost.

Ne tražim je od drugih, pa je ni ne "poklanjam".

Obaška što to nije pitanje tolerancije.

Valjda su odgovarajuci ljudi videli nesto u njemu i ako on (po tvom misljenju) nije zasluzio da bude na takvom polozaju, ko bi trebao da bude na njegovo mesto?

1 hour ago, TWEN FM said:

Valjda su odgovarajuci ljudi videli nesto u njemu i ako on (po tvom misljenju) nije zasluzio da bude na takvom polozaju, ko bi trebao da bude na njegovo mesto?

Npr. onaj koji je bio pre njega.

I ajde da završimo ove "pitalice".

Dobro, sve mi je jasno.

2 hours ago, svashtabezneshto said:

santovac je jedan od onih koji nas je ubeđivao da se baš baš ništa loše neče desiti i da je šolak žrtvovao biznis da bi zaštitio medije

Adam Santovac: Dragan Šolak je zaštitio medije United grupe i žrtvovao je biznis da to uradi

Na to sam (između ostalog) mislila kada sam napisala da nije okej Čečenova ocena da je reakcija javnosti zakasnela…

(Inače mi je Santovac tipičan korporativni novinarčić… nit smrdi nit miriše ali ne zato što je objektivan nego zato što je bez stava… nije mi čudno da takvi gamižu uz lestvice do vrha najbrže…

P.S. Ne da u svinjcu u kojem živimo imamo puno medijskog izbora, i ne da ne cenim značaj N1 u borbi protvi mraka i svakovrsnog nasilja OKG. Ipak, nisam slepa na to ko je odličan novinar a ko mediokritet)

2 hours ago, svashtabezneshto said:

Šta ovde nije tačno?

Šolak i jeste žrtvovao biznis podrškom N1. Mogao je da ne pravi N1, da se utali sa vlašću i SBB bi danas bio monopolista u Srbiji.
I jeste ih štitio otkako su osnovani i jeste ih zaštitio prilikom prodaje SBB-a. Sada vidimo da ta zaštita nije dovoljna, ali ne znači da ih on nije zaštitio.

Ali ovaj tech bro koji se hvali da pravi repliku nečega… ja nmg. isuse

Vučić će hteti da plati milijarde, ali neće moći. lolol

IMG-0174.jpg

Ko ovoga shvata ozbiljno? N1 ima gomilu tehnike i prostora u zgradi odakle emituje program, a ovaj lupeta o nekom novom studio? Mozda na nivou nekadasnje "Slobodne Televizije" Sase Radulovica. I kakva je ta prica o otpustenim novinarima N1? Do sada nisam cuo da je uopste neko otpusten. Ponavljam, ovoga ne treba uopste shvatiti ozbiljno!

to je tačno, vidojkovića niko nije branio jer većini nije bio simpatičan. zapravo, godinama nismo branili nikoga. klasičan 'kad su došli po mene' slučaj.