Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 451.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

6 minutes ago, gsb said:

Boga mi, ja sam čitao da i u Šolakovoj ekipi u UG ima nekih ljudi koji su takođe bliski Gazpromu i Rusima. A ima i nekih pikanterija o Subotićkoj, tako da ako bi se krenulo sa tračevima, nisam siguran ko bi izvukao deblji kraj, jer o obe strane može da se iskopa svašta.

Lepo ih je @Ayatollah opisao, ovi fondovi su neka druga liga biznisa i tu se ne mogu sresti baš menadžeri sa Vol strita i Silicijumske doline. Nego ovako neki polu sumnjivi tipovi, a kada se zagrebe po shareholderima, ko zna sta sve ispada. PPF koji je kupio SBB i Jetel je takođe dosta mutna priča.

Ono što je sigurno je da će ovaj sukob prilično naštetiti i celoj United grupi, a nije da nisu imali problema i pre ovoga.

Edited by bejzbolka

3 hours ago, nenad said:

objasnio je vec ajatolah, ne cine mu uslugu, nego sprovode ono sta su dogovorili, u obostranom interesu.

Dogovorio ko i kad?

PPF i BC partners prilikom prodaje UG mimo znanja Šolaka, tadašnjeg CEO?

Ili neko drugi?

8 minutes ago, mraki said:

Dogovorio ko i kad?

PPF i BC partners prilikom prodaje UG mimo znanja Šolaka, tadašnjeg CEO?

Ili neko drugi?

BCP i telekom, pri kupovini asseta koje je BCP telekomu prodao. nema sanse da su to uradili tako da solak ne zna da ce se desiti. moguce je da je bio protiv, ali je svakako znao.

17 minutes ago, nenad said:

BCP i telekom, pri kupovini asseta koje je BCP telekomu prodao. nema sanse da su to uradili tako da solak ne zna da ce se desiti. moguce je da je bio protiv, ali je svakako znao.

Ali UM nije deo te transakcije, isključena je iz prodaje, šta onda Telekom dalje ima sa tim?

Sve što je Ajatula rekao stoji, i ja verujem da ti fondovi tako funkcionišu, ali ostaje činjenice da je ta transakcija obavljena pre par meseci i da su mediji isključeni iz nje.

Telekom bi tek preplatio da su N1 i Nova bili deo dila, tad je bila prilika da se sve proda.

Valjda je i sam fond je na neki način mogao izvršiti pritisak na Šolaka da se proda sve i izvuku veće pare, pogotovo ako nisu poslovali najbolje. Ili nije mogao?

Zvuči kao da se nešto desilo nakon te transakcije, Šolak je smenjen, možda i mimo pravila ako već pokušava sa ospori.

Ali čini se da je neko tad izvršio pritisak direktno na BC partners da se gušie N1 i Nova, kad već nisu uspeli drugačije.

Svakako nema nikakve logike da je ovo bilo planirano i očekivano, u tom slučaju je bilo mnogo lakše prodati sve zajedno za dosta veće pare, zar ne?

Edited by mraki

35 minutes ago, mraki said:

Ali UM nije deo te transakcije, isključena je iz prodaje, šta onda Telekom dalje ima sa tim?

Sve što je Ajatula rekao stoji, i ja verujem da ti fondovi tako funkcionišu, ali ostaje činjenice da je ta transakcija obavljena pre par meseci i da su mediji isključeni iz nje.

Telekom bi tek preplatio da su N1 i Nova bili deo dila, tad je bila prilika da se sve proda.

Valjda je i sam fond je na neki način mogao izvršiti pritisak na Šolaka da se proda sve i izvuku veće pare, pogotovo ako nisu poslovali najbolje. Ili nije mogao?

Zvuči kao da se nešto desilo nakon te transakcije, Šolak je smenjen, možda i mimo pravila ako već pokušava sa ospori.

Ali čini se da je neko tad izvršio pritisak direktno na BC partners da se gušie N1 i Nova, kad već nisu uspeli drugačije.

Svakako nema nikakve logike da je ovo bilo planirano i očekivano, u tom slučaju je bilo mnogo lakše prodati sve zajedno za dosta veće pare, zar ne?

bog zna zaato to nije bio deo transakcije, ali je veoma jasno da jeste bilo nekog dogovora tu, tipa platicemo vam kanale toliko, ako zatvorite stanice (a prethodno otpustite subotic). posto im ionako samo prave minus a i plan je da se skroz izadje iz srbije, ne vidim zasto bcp ne bi na to pristao.

moguce je da je to bio okidac xa raskid izmedju solaka i bcp.

edit

n1 i nova ne vrede skoro nista, ako uopste imaju pozitivan equity value.

Edited by nenad

Ne znam, ali meni to nema smisla. Ja verujem da oko tv stanica nije bilo nikavog dila, i ono što znamo govori u prilog tome.

Edited by mraki

Just now, mraki said:

A ja baš verujem da oko tv stanica nije bilo nikavog dila, i ono što znamo govori u propilog tome.

sam miler kaze da je dila bilo.

Just now, nenad said:

Bilo je privatnih deal-ova. Zvanicno je pisano da je Solak dobio 2 godine da vodi UM, od BCP-a, ili nesto slicno.

I uz put, ti Mileru nesto verujes? laze

6 minutes ago, gsb said:

Bilo je privatnih deal-ova. Zvanicno je pisano da je Solak dobio 2 godine da vodi UM, od BCP-a, ili nesto slicno.

I uz put, ti Mileru nesto verujes? laze

kako moze biti privatnih dilova u ovom slucaju? izmedju koga i koga? na ciju stetu?

o dilu pricaji miler i lucic, kako bi moglo biti da obojica lazu? znali su da se snima, pa je ovo neka predstava?

Edited by nenad

Ovde ima jako čudnih stvari, svi lažu uključujući i N1 (UM) .

Samo u vezi prodaje total tv su prvo rekli da su prodali telekomu a posle da nisu nego su ih ovi arapi kupili pa prodali telekomu.

Niko nije čist a zna se ko je najprljaviji.

2.april

N1
No image preview

Total TV postaje deo Telekoma Srbija – šta to znači za po...

U skladu sa ranije potpisanim dogovorom, satelitski TV servis EON SAT (Total TV) United Grupa prodala je kompaniji Telekom Srbija. Kompanija SBB želi da obavest

16.april

N1
No image preview

United grupa: Novi vlasnici SBB prodali Total TV Telekomu...

Kompanija United Grupa neprijatno je iznenađena postupkom kompanije e&Etisalat PPF Telecom Grupe, koja je vlasnik SBB i Yettela u Srbiji, koji su javno izneli n
11 minutes ago, sasha said:

Ovde ima jako čudnih stvari, svi lažu uključujući i N1 (UM) .

Samo u vezi prodaje total tv su prvo rekli da su prodali telekomu a posle da nisu nego su ih ovi arapi kupili pa prodali telekomu.

Niko nije čist a zna se ko je najprljaviji.

2.april

N1
No image preview

Total TV postaje deo Telekoma Srbija – šta to znači za po...

U skladu sa ranije potpisanim dogovorom, satelitski TV servis EON SAT (Total TV) United Grupa prodala je kompaniji Telekom Srbija. Kompanija SBB želi da obavest

16.april

N1
No image preview

United grupa: Novi vlasnici SBB prodali Total TV Telekomu...

Kompanija United Grupa neprijatno je iznenađena postupkom kompanije e&Etisalat PPF Telecom Grupe, koja je vlasnik SBB i Yettela u Srbiji, koji su javno izneli n

NetTV, TotalTV i SK prava su prodati Telekomu, a SBB je prodat PPF-u.

15 minutes ago, nenad said:

Ja nisam shvatio da je to dogovoreno (makar i usmeno) prilikom prethodne transakcije.

Zvuči mi kao da je to neki novi dil nakon smene Šolaka sa čela UG.

Uostalom, i sama njegova smena je vrv deo nekog dila/uticaja, ili bar način da se ovo dalje sprovede u delo…

I to obećanje o slabljenju kompanije iz sopstvenog portfojila zarad nečijeg tamo interesa mi je problematično na više načina.

Hoću reći, nije sve baš business as usuall u kome eto nema baš ništa neobično, koliko god da su sami fondovi mutni inače. Ovo su sve prilično zaobilazni putevi, a sve sa ciljem da se uguše dva medija.

Edited by mraki

12 minutes ago, nenad said:

kako moze biti privatnih dilova u ovom slucaju? izmedju koga i koga? na ciju stetu?

o dilu pricaji miler i lucic, kako bi moglo biti da obojica lazu? znali su da se snima, pa je ovo neka predstava?

Vec sam pisala, ali da ponovim:

• sklopljen je deal BCP - Telekom o prodaji SK prava, NetTV i TotalTV.

• Telekom je hteo sve, Solak se usprotivio. Onda je neko prisao Grku i rekao: Cuj brale, mi tebi ovo gore malo preplatimo, i jos tebi licno kapnemo nesto

a ti nama za uzvrat razbucaj srpski deo UM (nova, N1, radar, danas,...). Moze?

• Grk reko, pa ne znam, a sta cemo sa Solakom.

• Onda je neko reko, ma udvostrucavam ti cifru, Moze?

• Onda je Grk reko. Moze, ali tek kad isplatite BCPu ovo sto smo se dogovorili +100 milki. Moram da obrazlozim investitorima.

• Dogovoreno.

E.... onda nastupa Telekom i Lucic:

Lucic: "Sefe, ali mi toloko para nemamo!"

Sef: "Vidi sa Malijem oko tih obveznica"

Lucic "Reko Mali, sve ok. Sefe, ali to je tek u novembru"

Sef "TEK UNOVEMBRU!!" "Dobro sredicu ja to vec sa Grkom"

Sef, nesto kasnije "Sve sredjeno, Ucinice mi to. Znas mene, Mene svi vole!" "Operacionalizuj to sa Milerom" "Mali resava privatne accounte"

....

Krenulo skrljavanje Solaka, od strane Grka, jer treba isporuciti, sta su se dogovorili.

I onda nastupa snimak.

Da li je sad jasnije, Nenade?

Zato ti kazem i ponavljam PILICAR. Da se samo malo strpio, sve bi leglo.