Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

6 minutes ago, Milosh76 said:

Moze da kupi B92 ili Prvu, recimo D

Naravno da ne može da kupi B92 ili Prvu, Vučić mu nije dozvolio da kupi ni nacionalne radio-stanice, a kamoli televizije.

Pritom je veliko pitanje da li je taj lik Milovanović pravi vlasnik tih televizija ili samo izvođač radova za Vučića.

• Replies 3.8k
  • Views 451.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Onda neka potrosi milione na studentariju i opoziciju. Od kanala nema vajde..

Kako sad nema vajde? Ja kad sam pisao da tv ne diktira baš u toj meri raspoloženje građana, mnogi me ubeđivali u suprotno. Ne vidim zašto ne bi finansirao kanal na yt, a klinci neka starijima instaliraju aplikaciju.

Ocigledno je da se zezam, a drugo uvek ima neki "investicioni fond" koji to moze da kupi. Nebitno, znamo da se to nece desiti, bar ne u skorije vreme.

7 minutes ago, Nikodije said:

Kako sad nema vajde? Ja kad sam pisao da tv ne diktira baš u toj meri raspoloženje građana, mnogi me ubeđivali u suprotno. Ne vidim zašto ne bi finansirao kanal na yt, a klinci neka starijima instaliraju aplikaciju.

Pa imali smo N1 prethodnih 10 godina, pa to nije dovelo do promene vlasti.

Mislim lepo je sto predlazes nekome da trosi pare na nesto drustveno korisno, ali pogresnom coveku predlazes..

12 minutes ago, vememah said:

Naravno da ne može da kupi B92 ili Prvu, Vučić mu nije dozvolio da kupi ni nacionalne radio-stanice, a kamoli televizije.

hteo je da ih kupi od grka, čak su i dogovorili cenu, ostalo je da se utanači periodika isplate

tad je uleteo mts u kcn, a ovi istovarili grku pare na tacni

Tako je. Hteo je i njih i prethodno Pink (kad je kupovao Pinkove s nacionalnom pokrivenošću u BiH i CG, današnje Nove). I radio-stanice, što je takođe Vučić blokirao, dakle najmanje 3 javnosti poznata pokušaja ulaska na nacionalnu medijsku scenu.

9 minutes ago, Nikodije said:

Nema vajde u smislu da taj kanal nigde u Srbiji ne bi mogao da se emituje. Nije Vučić potrošio tolike resurse na rušenje N1 da bi mu se opušteno pojavio novi takav kanal odmah posle.

A da toliko energije ulaže u gašenje kanala SAMO zato što njega lično nervira (a razlozi su daleko racionalniji), sama ta činjenica opravdava postojanje tog kanala.

3 minutes ago, Halvard said:

A da toliko energije ulaže u gašenje kanala SAMO zato što njega lično nervira (a razlozi su daleko racionalniji), sama ta činjenica opravdava postojanje tog kanala.

ne bih smeo da stavim ruku u vatru za ovo

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa imali smo N1 prethodnih 10 godina, pa to nije dovelo do promene vlasti.

Jasno, beskorisni su mediji, zato Vučić troši milijarde da ih sve stavi pod šapu.

fsXnfNK.png

https://pescanik.net/klasna-podrska-protestima/

Just now, vememah said:

Jasno, beskorisni su mediji, zato Vučić troši milijarde da ih sve stavi pod šapu.

fsXnfNK.png

https://pescanik.net/klasna-podrska-protestima/

Nigde ni ne pise da su beskorisni. Vec je odgovor na ideju o trosenju miliona i pokretanju novog kanala kao sredstvo za promenu vlasti, sto je naivno..

Mislim da se Šolak u ovoj igri vodi i nekim drugim stvarima, a ne strogo finansijskim interesima. Da gleda samo pare, mogao je davno da se dogovori za žvalonjom. Žvalonja se dogovorio i sa Miškovićem kog je trpao u zatvor, što ne bi i sa Šolakom. Mogao je i da proda kanale sad u paketu sa SBB-om, Vučić ne bi pitao za cenu. Nije prodao.

Dakle, sigurno da postoji neki drugi motiv kod njega, možda i lični, što da ne. Pa i bogati ljudi vode lične ratove.

A možda ima i dugoročnu ambiciju, da ima kanal sa nacionalnom frekvencijom, jer to samo po sebi donosi ogromnu moć (videti pod Mitrović i ranije Karić).

Objava ove vesti je u sustini dobra stvar.

Investicionom fondu ne treba ovakva vrsta publiciteta. Jer ovo pokazuje da imaju i druge intetese van profita, sto je dubiozno za ostale investitore. Cak i da je Zvaljo investirao jednu milijardu, ima drugih koji su invrstirali 50.

A tek onaj novi direktor United Grupe...

1 hour ago, bejzbolka said:

Mislim da se Šolak u ovoj igri vodi i nekim drugim stvarima, a ne strogo finansijskim interesima. Da gleda samo pare, mogao je davno da se dogovori za žvalonjom. Žvalonja se dogovorio i sa Miškovićem kog je trpao u zatvor, što ne bi i sa Šolakom. Mogao je i da proda kanale sad u paketu sa SBB-om, Vučić ne bi pitao za cenu. Nije prodao.

Dakle, sigurno da postoji neki drugi motiv kod njega, možda i lični, što da ne. Pa i bogati ljudi vode lične ratove.

A možda ima i dugoročnu ambiciju, da ima kanal sa nacionalnom frekvencijom, jer to samo po sebi donosi ogromnu moć (videti pod Mitrović i ranije Karić).

Da zeli da ratuje sa Huljom dok ga ne skine, onda ne bi prodavao UG, nego bi dodatno ojacao uticaj tako sto ce postati vecinski vlasnik. I onda cele ove igranke ne bi bilo..

30 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Da zeli da ratuje sa Huljom dok ga ne skine, onda ne bi prodavao UG, nego bi dodatno ojacao uticaj tako sto ce postati vecinski vlasnik. I onda cele ove igranke ne bi bilo..

Nije on većinski vlasnik da može da blokira prodaju.

Edited by vememah