Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

I prvo zaposlenje Vladice Tintora, zvanje pomoćnik direktora, 27 godina, a nije IT pozicija.......

• Replies 3.8k
  • Views 451.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

22 hours ago, radisa said:

Pa upisan je u APR...

Kako je upisan u APR i na osnovu cega, to nigde ne pise...

Jbt, da sam obezbedjenje, tacno bi se iskidao od smeha da mi lik dodje i kaze "ja sam novi direktor, pusti me unutra, imam neki papir"...

Direktori se tako nigde ne postavljaju, a da niko za to ne zna, ovde stvarno stvari idu u 3 lepe pizde materine...

Bukvalno tako. Dođeš u tašni i mašni i kažeš obezbeđenju "Gospodo, proverite APR"

Pogledala malo onu advokatsku kancelariju. I osnivac i oni su clanovi nekih silnih medjunarodnih udruzenja i nosioci nagrada. Trebalo bi im pisati, jer ovo kako je uradjeno je cist "high class" neprofesionalizam.

6 hours ago, bejzbolka said:

BC Partners svakako neće postaviti nekog ćaci mentola da vodi firmu, jer njima nije cilj da firmu unište, već samo da sklone Šolaka i time skinu žvalavog sa grbače, jer verujem da im na sve moguće načine otežava poslovanje u Srbiji. Verovatno žele da budu kooperativni, a ne da se skroz ugase.

Vladica možda jeste pametan, ali ima istoriju saradnje sa režimom, ne bi bio direktor RATEL-a da nije na liniji.

Deo koji ne pije vodu je da ih kao neki mutavi Euronews niko neće gledati, pa je upitno kakve pare misle da prave poštenim biznisom. Verovatnije je da su naplatili negde drugde, mada dokaze za to izvlačim iz guzice.

Završiće se kao mislim nebitno. Pojaviće se alternativa kad tad, jer taj sadržaj ima ko da gleda, isto kao što se pojavio N1.

7 hours ago, mraki said:

Lik je hteo da zadrži medije, rukovodeći se ne baš finansijskim razlozima, ali su ga smenili na čelu grupe možda baš zbog toga, uz verovatno neki uticaj ovdašnje vlasti preko arapskih vlasnika.

Ja sam čuo da je hteo da zadrži sbb a proda medije. Što finansijski ima više smisla, a on je svakako prvo biznisman. Ali izvor je rekla kazala, tako da mož biti i lupetanje.

Edited by igoraki

Pa vidimo suprotno na delu.

N1 i Nova su mogle biti prodate u tom paketu za masne pare.

Razlozi za zadržavanje istih sigurno nisu bili finansijske prirode.

Edited by mraki

Vidimo suprotno, ali vidimo i da se on ne pita više u okviru grupe.

9 hours ago, bejzbolka said:

BC Partners svakako neće postaviti nekog ćaci mentola da vodi firmu, jer njima nije cilj da firmu unište, već samo da sklone Šolaka i time skinu žvalavog sa grbače, jer verujem da im na sve moguće načine otežava poslovanje u Srbiji. Verovatno žele da budu kooperativni, a ne da se skroz ugase.

Vladica možda jeste pametan, ali ima istoriju saradnje sa režimom, ne bi bio direktor RATEL-a da nije na liniji.

Dovoljno je da vidiš da je Gecić advokat, jasno ti je ko stoji iza svega i nisu potrebna nikakva dalja objašnjenja.

10 hours ago, Ayatollah said:

Dovoljno je da vidiš da je Gecić advokat, jasno ti je ko stoji iza svega i nisu potrebna nikakva dalja objašnjenja.

Ne znam puno o njemu. Gledao sam ga pre par meseci u nekom podkastu, tu mi je delovao kao okej lik. Mada sad vidim da se na sajtu kancelarije razmeću nekim bizarnim priznanjima tipa "najbolji advokatski sajt na svetu" i "kralj drustvenih mreza".

I znam da radi za Telekom.

Sve te nagrade i kotiranja po kojekakvim IFLR listama se plaćaju.

Mrzi me da tražim sad, al nema 6 meseci kako sam rekao da se intenzivno radi na gašenju N1 i Nova S, da će biti do kraja godine i da je sve deo paketa prodaje. I to sam rekao bez ikakvih insajderskih informacija, i slepcu je bilo vidljivo da je dogovor Vučića i nove strukture.

Tu je sad samo pitanje procene AV da li mu treba N1 kao izgovor da "demokratija nije ugušena" ili ga "vozi" zadovoljstvo da ih ugasi...

Prave mu preveliku stetu trenutno

Kako je sve ovo jebeno moguce

Edited by villiem

55 minutes ago, Sammael said:

Mrzi me da tražim sad, al nema 6 meseci kako sam rekao da se intenzivno radi na gašenju N1 i Nova S, da će biti do kraja godine i da je sve deo paketa prodaje. I to sam rekao bez ikakvih insajderskih informacija, i slepcu je bilo vidljivo da je dogovor Vučića i nove strukture.

Samo što nije deo paketa prodaje i nema veze sa novim vlasnikom SBB-a, već sa sa smenom Šolaka sa čela grupe.

Edited by mraki

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Tu je sad samo pitanje procene AV da li mu treba N1 kao izgovor da "demokratija nije ugušena" ili ga "vozi" zadovoljstvo da ih ugasi...

Ma kakvi, u ovom obliku nece potrajati 30 milisekundi od kad udje u njihov sistem.