August 22, 2025Aug 22 30 minutes ago, mraki said:Samo što nije deo paketa prodaje i nema veze sa novim vlasnikom SBB-a, već sa sa smenom Šolaka sa čela grupe.Sve je povezano.
August 22, 2025Aug 22 meanwhile, oglasila se i redakcijahttps://n1info.rs/vesti/novinari-n1-nikada-nece-vezivati-konja-aleksandru-vucicu/
August 22, 2025Aug 22 Popular Post Koja je smradina Kovačević, fuj.Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma. Edited August 22, 2025Aug 22 by Halvard
August 22, 2025Aug 22 1 hour ago, Halvard said:Koja je smradina Kovačević, fuj.Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma."Naš" koji je najviše njihov.
August 22, 2025Aug 22 Popular Post 3 hours ago, Halvard said:Koja je smradina Kovačević, fuj.Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma.N1 Info RSBio jednom jedan Siniša KovačevićKada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje moraliSrećom, neki pamte jako dugo.Draža je baš pogodio u sredu sa ovim.
August 27, 2025Aug 27 N1 Info RSOCCRP: Direktor Telekoma i izvršni direktor United Grupe...Novi direktor United Grupe Sten Miler i direktor državnog Telekoma Srbija Vladimir Lučić razgovarali su o slabljenju United Media u Srbiji, otkriva OCCRP.Da li je to Zvaljo usao kao investitor u BC partners, ili potkupljuje menadzment direktno?U bilo kom od ova dva slucaja trose se veeeeliki novci na ovo.
August 27, 2025Aug 27 Drzava to je on. Ako BC Partners hoce da posluje u Srbiji, treba da radi kako on kaze..
August 27, 2025Aug 27 Ovo je gotova stvar, samo je pitanje vremena kad smenjuju urednike, potom odlaze i novinari i to je to.
August 27, 2025Aug 27 Šolak ako ima motiva uvek može da pokrene novi kanal, potpuno nezavisan od United grupe.Mada je problem što verovatno niko ne bi emitovao taj kanal, jer je Žvaljo stavio šapu na sve kablovske. Edited August 27, 2025Aug 27 by bejzbolka
August 27, 2025Aug 27 Author iz nekog interesa, koji nije nuzno strogo finansijski? nije kao da je sa N1 mlatio pare dok se nesto pitao
August 27, 2025Aug 27 On je biznismen oduvek bio. U sklopu neke sire price moze i da rukovodi info kanalom koji je sam po sebi trosak. Ali u situaciji kada vise nema nikakvog biznisa u Srbiji, apsolutno nema interes..
August 27, 2025Aug 27 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:On je biznismen oduvek bio. U sklopu neke sire price moze i da rukovodi info kanalom koji je sam po sebi trosak. Ali u situaciji kada vise nema nikakvog biznisa u Srbiji, apsolutno nema interes..Pa možda ima interes da padne vlast da bi kasnije imao još mnogo veći biznis.
August 27, 2025Aug 27 52 minutes ago, bejzbolka said:Šolak ako ima motiva uvek može da pokrene novi kanal, potpuno nezavisan od United grupe.Moze da kupi B92 ili Prvu, recimo Ako je ovaj mamlaz oprao pare za 180M evra, nek mu da 200 i reseno...moze i 300M evra...
August 27, 2025Aug 27 12 minutes ago, Nikodije said:Pa možda ima interes da padne vlast da bi kasnije imao još mnogo veći biznis.Onda neka potrosi milione na studentariju i opoziciju. Od kanala nema vajde..