August 20, 2025Aug 20 Pa upisan je u APR...Kako je upisan u APR i na osnovu cega, to nigde ne pise... Jbt, da sam obezbedjenje, tacno bi se iskidao od smeha da mi lik dodje i kaze "ja sam novi direktor, pusti me unutra, imam neki papir"...Direktori se tako nigde ne postavljaju, a da niko za to ne zna, ovde stvarno stvari idu u 3 lepe pizde materine...
August 20, 2025Aug 20 Potpisali su mu Neskovici. Oni su uvezani sa svim telekomima, ali sam muza Neskovica vidjala na protestima.Deluje mi lik za sve sisteme, iliti karijerista.
August 20, 2025Aug 20 1 minute ago, bejzbolka said:Da sam neko na N1 ne bih ga pustio unutra.Pa nije došao u N1....
August 20, 2025Aug 20 "Vladica Tintor (ex RATEL) je novi direktor United Grupe.United Group NIJE United Media (NovaS i N1) već Shopster.United Group je u Bulevaru Zorana Đinđića United Media je u Bulevaru Mihajla Pupina."
August 20, 2025Aug 20 Just now, Frank Pembleton said:Pa nije došao u N1....Ja sam razumeo da je došao u N1, možda nisam dobro ispratio.Edit: da sad sam pročitao da je došao u UG. Edited August 20, 2025Aug 20 by bejzbolka
August 20, 2025Aug 20 ja ništa ne razumempo tw neki pišu da je UG jedno a UM drugo i da je on postavljen za direktora UG a ne UM ed.evo @Sammael objasnio Edited August 20, 2025Aug 20 by duda
August 20, 2025Aug 20 Just now, duda said:ja ništa ne razumempo tw neki pišu da je UG jedno a UM drugo i da je on postavljen za direktora UG a ne UM UM je u sklopu UG.
August 20, 2025Aug 20 ja se sećam da je onomad neko, baš na N1 objašnjavao da su Nova i N1 izvan toga što je prodato
August 20, 2025Aug 20 4 minutes ago, goofs said:Ko su Neskovici?Profesor, i zena mu profesorka, sa ETFa. Potpis za naucnog saradnika. Pdf iz poruke pre. Firma poslednja u kojoj je radio je S&T (sad se drugacije zovu). Mislim da nisu previse uvezani sa Zvaljom ranije bili. Mozda su Tintora zaposlili da bi nastavili biznis na trzistu.
August 20, 2025Aug 20 Sad odoh na APR, ali hit šta je mail za United Mediu: [email protected]Jedini član UM je United media S.à.r.l. iz LuksemburgaAko i jesu deo UG, to nije na srpskom nego globalnom nivou.
August 20, 2025Aug 20 Dodju mi pet miliona eura, united grupa il united media, za stres, i Manchester, svejedno