July 26, 2025Jul 26 I ja mislim da ce se (u kratko vreme) nesto (lose) desiti, ali sta konkretno, to ne mogu ni da slutim ili da zamislim.
July 29, 2025Jul 29 NOVA portalYettel: N1 i Nova od danas dostupni, ali samo u dva nova...Yettel TV kroz dva nova tarifna paketa od danas ima 29 dodatnih kanala, zajedno sa N1 i Nova, koji su uključeni u novi osnovni paket, saopštili su iz te kompanije.Postojeći korisnici Yettela ne mogu da gledaju N1 i Novu S ako ne sklope aneks ugovora i pređu na skuplji paket. Edited July 29, 2025Jul 29 by vememah
July 29, 2025Jul 29 4 minutes ago, vememah said:NOVA portalYettel: N1 i Nova od danas dostupni, ali samo u dva nova...Yettel TV kroz dva nova tarifna paketa od danas ima 29 dodatnih kanala, zajedno sa N1 i Nova, koji su uključeni u novi osnovni paket, saopštili su iz te kompanije.Postojeći korisnici Yettela ne mogu da gledaju N1 i Novu S ako ne sklope aneks ugovora i pređu na skuplji paket.Ne znas za koliko nude taj net tv basic novim korisnicima?
July 29, 2025Jul 29 Objavili su na sajtu.2600 samo TV, 4100 sa netom 300/150 Mbps.Taj paket nema Arene Premium.https://www.yettel.rs/sr/privatni/tv/ Edited July 29, 2025Jul 29 by vememah
July 31, 2025Jul 31 Pobuna unutar United Group ide dalje. Financial Times pise: Generalni direktori United Group iz razlicitih zemalja pridruzili se ostalim managerima u proteste zbog smene Dragana Solaka i Viktoije Boklag!Dva linka:N1 Info RSFT: Generalni direktori United Grupe iz različitih zemalj...Još osam direktora United Grupe ponovilo je zabrinutost koju su izneli prvobitnih 14 menadžera u vezi sa smenom osnivača Dragana Šolaka, piše Fajnenšel tajms.NOVA portalFT: Generalni direktori United Grupe iz različitih zemalj...BC Partners suočava se sa rastućom pobunom u jednoj od svojih najvećih portfeljskih kompanija - United Grupi, pošto su izvršni direktori njenih ključnih operativnih podružnica izrazili podršku osni...Prvi put vidim gospodju Boklag kako izgleda. Edited July 31, 2025Jul 31 by TWEN FM
August 1, 2025Aug 1 Saga ide dalje, i to je nesto sto celo vreme imam u mojim mislima, i kao skoro uvek imam takav dobar instinkt da iza svega sto se desava stoji ON i njegova banda u saradnji sa nekim trulim likovima iz UG!NOVA portalHrvatski mediji pišu: Da li Vučić i njegovi ljudi žele ko...Da li će regionalni telekomunikacioni i medijski gigant – u čijem sastavu su brendovi poput N1, Nova TV i Sport Klub – biti prodat?
August 4, 2025Aug 4 N1 bio najgledaniji kanal na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj mreži u julu.Detaljnije:https://n1info.rs/vesti/n1-najgledanija-televizija-u-julu-poverenje-gradjana-raste-vlast-ostaje-nema-na-pretnje/
August 10, 2025Aug 10 6 minutes ago, harper lee said:Naravno da se ama bas nista od ovoga ne bi desilo ali kapiram da vam vec skoro 30 godina uvaljuju mentalitet roba koji se plasi sopstvene senke kako bi uspeli da prodaju, da iskoristim eufemizam, ovaj krajnje neprirodan i neobican nacin na koji od nas pokusavaju da iscede albansku otimacinu Kosova. Pola od ovoga sto ste napisali kao da je prepisano iz udzbenika Ane Brnabic (no pun intended, govorim o sadrzaju a ne o autoru) o tome sta bi bilo kad bi "blokaderi" dosli na vlast, u pitanju je najobicnija politikantska igranka sa zastrasivanjem bazirana na projekcijama, urbanim mitovima i fantazijama.Potezima koje sam nabrojao mi ne bismo uradili nista vise od toga nego na pravi i prema sebi odgovoran nacin kandidovali pitanja od kojih neka jesu a neka nameravano nisu predmet svih dosadasnjih pregovora a to su pitanja trajnog statusa Kosova, polozaja Srba, njihove imovine i kulturno-istorijskog nasledja i statusa imovine kosovskih Srba i srpske drzave koja je nasilno oduzeta i o kojoj se nista ne govori. Nista vise i nista manje od toga. Razlog zasto se vama ta strategija cini preostrom ne lezi u detaljima te strategije vec u bizarnom, volontaristickom, bahatom i neobjektivnom pristupu koji su sponzori albanskog teritorijalnog sirenja do sada primenjivali na nama.Ja mislim da gresis. Sad cu da budem surova sa svojim recnikom da bi objasnila stvari. Oni koji su jaci i imaju batinu imaju slobodnu volju da ih upotrebe kad i kako zele.A mi im ovim tvojim predlozima dajemo savrsen izgovor za upotrebu.Uopste ne ulazim u to koliko su tvoji potezi bazirani na pravdi i pravicnosti. Ja licno mislim, pokusavajuci da budem objektivna, da se Jugoslavenska drzava tokom dobrog dela 20.og veka nija pokazala kao dobar organizator vlasti na Kosovu. Uvek je bilo bahacenja koje je pretezalo na jednu ili drugu nacionalnu stranu. Pri tome, mnogi Kumanovski sporazum vide kao vojnu kapitulaciju. Formalno pravna nije potpisana, ali vojna jeste... i... Tako da kao sto ti pravnicki vidis jedno, drugi pravnicki vide drugo.
August 10, 2025Aug 10 4 minutes ago, nenad said:ne vredi @harper lee ljudi u srbiji su zaboravili vecinu osnovnih zivotnih stvari* * od toga sta su kvalitetna hrana i pice Danas sam objasnjvala nesto u terminima znas kao kod nas sto je bilo pre 20ak godina opisujuci neku hranu kakve vise nema.sorry za off...Zanimljivo je kako se diskusija vodi u terminima sa pocetka 2000tih, kao onaj Rio Tintov lobirant koga su ovde kacili, inace u Pokretu slobodnih gradjana uzgred ti budi receno, koji objasnjava kako se niko ne bogati od paradjaza, nego nam treba nula rudne rente za nezadrzivi progres. A godina je 2025te, nestasice vode su vec realnost i u Srbiji, zna se da ce hrana pa jos kvalitetna i voda biti sve deficitarniji.
August 20, 2025Aug 20 2 minutes ago, Avatar said:Ode N1….https://n1info.rs/vesti/novi-direktor-ug-u-srbiji-bivsi-direktor-ratel-a-nenajavljeno-dosao-u-firmu/Ima li vise informacija o ovom liku i sta ce se desavati dalje?
August 20, 2025Aug 20 3 minutes ago, Dsnake said:Jel ovo vlast tehnički preuzima n1?Izgleda da se pojavio neki lik koji tvrdi da je novi direktor, ako sam dobro shvatio.
August 20, 2025Aug 20 Nije u redu da ne puste novog direktora. Nece valjda od kuce da radi? Edited August 20, 2025Aug 20 by Jimmy Kowalski