Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

24 minutes ago, Engineer said:

Vi dobijate 2% povišicu?

Moze i 0% ko prosle godine, nezavisno od truda. Strpi se radnice za dobrobit kompanije hihi

• Replies 339
  • Views 32.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde da se pohvalim i ovde: Sestra nakon skoro 15 god konacno dobila standaran posao u struci u privatnom sektoru. Imala je mali milion razocarenja, pehova, lose srece sa svim mogucim, ogranicenim

• Ovo se nazalost zavrsilo danas. Sestra je dala otkaz jer su ovi u dva meseca pokusali da iscede sve iz nje. Radila je od 7 do 17 radnim danima i svaku drugu subotu od 7 do 15. 50% vremena je radila

• Nikad me nece otpustiti 😪

Posted Images

Tih 0% postaje standard izgleda

6 minutes ago, destiny said:

Pa je l' mnogo ili malo?

Malo, ali nedostižni san u današnje vreme. Sad se nadamo da ćemo imati posao dogodine, a plata ako bude

Bukvalno, srecan sam da imam posao sa ovom platom. O povisicama cu misliti u bolje vreme.

• Popular Post

Hajde da se pohvalim i ovde:

Sestra nakon skoro 15 god konacno dobila standaran posao u struci u privatnom sektoru.

Imala je mali milion razocarenja, pehova, lose srece sa svim mogucim, ogranicenim ugovorima i ostalim manje vise standardnim problemima.

Svako ko ima korektnu platu i posao in the first place sad i da ga niko ne mobinguje - ne treba ti veci stimulans.

• 2 weeks later...
On 19. 11. 2025. at 15:08, destiny said:

Svi smo cekali tog jednog nekog da pita 😀 Hvala!

Postar ovde k'o macka u vicu:

"Meni dnevno treba litra rakije, litra mleka i jedna macka.

A sta ce ti macka?

Pa da popije mleko"

Znači, u x500voj kombinaciji poštar treba da neutrališe samohranu majku pa mu ostaje RV invalid.

Ispratiću se sama.

• Popular Post
On 11/19/2025 at 12:21 PM, destiny said:

Uzas na poslu, uzas!

Ja samo molim Boga da me proglase tehnoloskim viskom, isplate otpremninu, pa na "biro"....i mirna 5 godina!

Kakav sam baksuz, unapredice me sledece godine (citaj za minimalnu povisicu natovarice mi jos tonu posla)

20251209_142645.jpg

Nikad me nece otpustiti 😪

Napredujete samo vi seniori s pozicije na poziciju. I to je lepo čuti. No, broj aplikanata koji traže posao premašuje broj objavljenih oglasa za posao. Nekako se slučajno potrefilo s nabujalim brojem svežih bačelora i mastera, takozvanih zumera, koji izlaze na tržište rada.

Čudo jedno, deluje kao da nema otpuštanja, ali nema ni novih radnih mesta.

IT trziste je mrtvo, ko izgubi posao moze slobodno da krene u neko spiritualno pronalazenje sebe dok se ne popravi situacija.

Mislim da je u Srbiji kriza u IT veca nego recimo kod nas u raspaloj Austriji.

Ovde kako je IT sekundarni iliti support biznis i nije toliko lose za seniore.

Nekoliko ljudi je promenilo poslove ali uglavnom ne kao pre za vecu platu nego vise za bolji tim, blizinu, bolje tech stack, vise home office i sl.

Problem je sto je plata priblizena prosecnoj kao nikad pre ali i dalje se moze sasvim lepo ziveti.

@Shan Jan

Koliko si ti vec u toj istoj firmi? Ako nisi u nekom nenormalnom stresu probaj odraditi par prijava/intervjua da vidis kakva je situacija.

@bags 6 godina, ok je stvarno. Ja sam rekao, ako budem odlazio to ce biti da radim nesto sto nije IT s_d

1 hour ago, Shan Jan said:

@bags 6 godina, ok je stvarno. Ja sam rekao, ako budem odlazio to ce biti da radim nesto sto nije IT s_d

Tako sam i ja rekao a onda sam dobio otkaz. ajde

13 hours ago, Shan Jan said:

Rekoh i ja nesto slicno svojevremeno pa ostadoh u firmi vec 30+ godina. nobles

Inercija je najjaca sila u univerzumu...