Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

23 minutes ago, x500 said:

Bas to i jeste svrha probnog rada, da se vidi da li je kandidat aposoban da radi u toj firmi, na tom mestu i u tom vremenu. Ne znaci da je kandidat los, vec da se nije uklopio.

Sto se tice pozitivne diskriminacije, kod mene jedinu privilegiju imaju 3 kategorije: pravi ratni veterani, samohrane majke i postari. Ostali su svi jednaki i ne gledam pozadnisku pricu.

Ja imam samo negitvnu diskriminaciju prema nekim narodima evil

• Replies 339
  • Views 32.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde da se pohvalim i ovde: Sestra nakon skoro 15 god konacno dobila standaran posao u struci u privatnom sektoru. Imala je mali milion razocarenja, pehova, lose srece sa svim mogucim, ogranicenim

• Ovo se nazalost zavrsilo danas. Sestra je dala otkaz jer su ovi u dva meseca pokusali da iscede sve iz nje. Radila je od 7 do 17 radnim danima i svaku drugu subotu od 7 do 15. 50% vremena je radila

• Nikad me nece otpustiti 😪

Posted Images

@Shan Jan hvala!

Vec smo imali par razgovora gde joj je ukazano na to da ne radi sta i kako treba, ali slabo se popravlja.

Probni period joj istice 30. Novembra i ako joj ne ponudimo stalan ugovir, automatski ostaje bez posla...ali,to nije nacin na koji treba da ode.

Sad cekam da HR javi ako moze jos mesec dana extension za probni period, ako nista drugo da iskoristimo vreme da nadjemo nekog drugog, a i njoj ce jos jedna plata dobro doci.

Ooo, valjda me nece proklinjati!

@x500 zasto postari?

poz

51 minutes ago, destiny said:

Ja sam vec 18 godina u kompaniji, ni nemam CV 😀

Imam tim od 13 ljudi, evo sta su im neki od hobija navedenih u CV:

• Baking artistic cakes

• Sensational novels, psychology

• Acrylic painting

• Traveling through Europe and India

• Playing ukulele

• Literature rock music, cooking

Tačno bih zaposlio nijednog sa ovakvim hobijima...

2 minutes ago, radisa said:

Pecenje rakije i susenje mesa je hobi..sve ostalo je sviranje qrcu.

I podizanje dece..ajde.

3 minutes ago, radisa said:

Ovo je od vise njih

Jedan s takvim hobijima bi bio indeed pravi čudak 😄

@destiny onda si uradila sve sto je bilo do tebe, nemoj da se osecas lose. Treba ona da se oseca lose sto se nije popravila kad si joj rekla da ne radi dobro )

@radisa slazem se, samo mi treba neko ko non stop sprema kolace u ofisu, 300 kila bih imao.

17 minutes ago, destiny said:

Ovo je od vise njih

Jedan s takvim hobijima bi bio indeed pravi čudak 😄

Znam, ali jbt, ovaj što voli da putuje po indiji i evropi... Pa mi ode 4 ndelje na GO u doliu Inda, a svaki vikednd traži da petkom ne radi, jer mu baš na WIZZu jeftnija karta od 7 ujtru da skokne do pičkovaca u sevrnoj pomeraniji...

1 hour ago, destiny said:

Sad cekam da HR javi ako moze jos mesec dana extension za probni period, ako nista drugo da iskoristimo vreme da nadjemo nekog drugog, a i njoj ce jos jedna plata dobro doci.

To sa kasnim obaveštenjem neprodužavanja jeste nezgodno. Jedna od opcija može biti dogovor o neplaćenom radu, npr. još mesec dana. Ona ima malo više vremena da nađe drugi posao, a firma nema trošak plate. Ali to mora HR da sredi

20 minutes ago, radisa said:

Znam, ali jbt, ovaj što voli da putuje po indiji i evropi... Pa mi ode 4 ndelje na GO u doliu Inda, a svaki vikednd traži da petkom ne radi, jer mu baš na WIZZu jeftnija karta od 7 ujtru da skokne do pičkovaca u sevrnoj pomeraniji...

Au, ne spominji mi tu! Ta je na bolovanju od maja! Nije jos se dopao projekat na kom je radila, izgleda da zna nekog dr, i ode na bolovanje... a i pre je svako malo bila na bolovanju. Imamo 3 na long term sick leave ovde u Evropi i nasi Ameri lude, jer moraju da pokrivaju i njihove projekte.

Uzas na poslu, uzas!

Ja samo molim Boga da me proglase tehnoloskim viskom, isplate otpremninu, pa na "biro"....i mirna 5 godina!

Kakav sam baksuz, unapredice me sledece godine (citaj za minimalnu povisicu natovarice mi jos tonu posla)

Niko ne bi zaposlio Arama ili Rasa zato sto se bave kuvanjem iz hobija?

Ja bi ih zaposlio na keca, naravno posle provere. D

Mog muža muče slične muke ko @destiny trainee koleginica non stop bleji u telefon, drzi ga pod stolom kao u školi a odavno nije devojčurak, u jednom trenutku je čak pitao da li možda ima neki problem, elem , sad ženi treba reći da je neće primiti jer je objektivno 0 zainteresovana i 100%beskorisna, al opet mu je neprijatno i preispituje se

Što više slušam menadžerskih/direktorskih priča (što u RL što ovde) sve sam više ubeđen u ono IC4Life...

Što se CV tiče nisam ga dugo baš otvarao ni updatovao ima sigurno 6,7 godina. Naravno da sam stavljao hobije doduše na početku kada je bio praznjikav pa staviš i srednju školu, hobije, volontiranja i studentske organizacije.

Posle je otpadalo sve nebitno, ali su se hobiji zadržali jer mi je nekako ok da se CV završi malo manje formalno.

Inače na zadnjem intervju koji sam imao za posao su me bap završnom razgovoru direktno pitali za hobije.

Edited by *edited by mod

6 minutes ago, *edited by mod said:

Što više slušam menadžerskih/direktorskih priča (što u RL što ovde) sve sam više ubeđen u ono IC4Life...

Innovation and creativity for life?

18 minutes ago, eumeswil said:

Innovation and creativity for life?

Individual Contributor for Life