December 7, 2025Dec 7 Буквално wtf, реко је л' само ја видим ово :D Мада обожавам и једно и другоЗасебно :D
December 7, 2025Dec 7 A jbga, tad mi se više jeo pomfrit nego pire, ali uvek zaboravim forumski žiri. :P
December 7, 2025Dec 7 Лично уз њено височанство сарму не једем ништа (сем хлеба нормално).Е сад пире ајде, неки једу и тако.. Али с помфритом вала први пут видим :D
December 7, 2025Dec 7 Kod mene sarma isključivo uz čenove belog luka i hleb, bez pirea, pomfrita (wtf) i ostalih dodataka.Čenovi belog luka i kuvani kiseli kupus/sarma/podvarak su nerazdvojni.
December 7, 2025Dec 7 Sarma se jede samo s hlebom! Nego, dobila sam recept za mađarsku sarmu, i praviću ovih dana. Varijacija lenje sarme, koju umem da napravim... Edited December 7, 2025Dec 7 by Svemir Zeka
December 7, 2025Dec 7 Namćor Nikodije odobrio moju sarmu, ostalo me ne zanima. Sarma + pavlaka/tartar/majonez, udrite, buržoazijo sitničavaaa
December 7, 2025Dec 7 ^Мислиш ако је слано аутоматски иде једно с другим :D Све иде у исти стомак штос е каже
December 7, 2025Dec 7 Just now, johan nagel said:^Мислиш ако је слано аутоматски иде једно с другим :DСве иде у исти стомак штос е кажеPa ja nisam probao tu kombinaciju, al sad me intrigira
December 7, 2025Dec 7 8 minutes ago, Klara said:Namćor Nikodije odobrio moju sarmu, ostalo me ne zanima. Sarma + pavlaka/tartar/majonez, udrite, buržoazijo sitničavaaaSarma i pavlaka, da. I ova mađarska (vojvođanski Mađari, bar jedno selo neko ) ide s pavlakom, mlekom i jajetom. Što je i logično: ona je kisela, i ide nešto da ublaži kiselinu.
December 7, 2025Dec 7 Није толко повезано али имам тако једног ортака који ставља кечап и мајонез на пицу у свакој прилици, небитно да ли је у питању нека фенси наполитана од два сома или кућна хлебараПробуди се италијан у мени кад год га видимИсто важи и за пљеке разуме се, дај све од прилога
December 7, 2025Dec 7 Ja u pljeku samo pavlaku, urnebes i kupus ceo život. Zar sme nešto drugo da se stavi?
December 7, 2025Dec 7 Sarma se, ne na jednom mestu priprema sa krompirom ili jede uz (ceo) pečeni krompir. Ne vidim ništa čudno u Klarinom izboru.