December 7, 2025Dec 7 Sad mi se jede sarmica od zelja uz kiselo mleko. Edited December 7, 2025Dec 7 by Lancia
December 7, 2025Dec 7 2 minutes ago, Filozof manijak said:Ne može se jelo nazvati sarmom ako nije uvijeno! #gourmetnazziTo reci Januški 🙄
December 7, 2025Dec 7 4 minutes ago, Lancia said:Sad mi se jede sarmica od zelja uz kiselo mleko. najjaca klopa. mada je ne umem da uvijam pa napravim kao musaku
December 7, 2025Dec 7 58 minutes ago, johan nagel said:Зависи каква је пљека, ако је проверена онда неки минимум прилогаАко је непроверено место или недајбоже нека тровачница типа шиш, онда је пожељно опустити рукуbas tako. prazna, ili sa tucanom, ili sa clukom.sis nema ukus.btw gde ima dobra pljeka? jel pravi neko pica pljeskavicu, bilo nekad u bloku preko puta 45og@Nikodije ovo sam uradio par puta isto, pavlaka + urnebes, pa bude previse pavlakasto.@aram ima i toga, mada nikad nisam ni pokusao. Edited December 7, 2025Dec 7 by Mr.Mxyzptlk
December 7, 2025Dec 7 17 minutes ago, Klara said:Ja volim ren i vruć hleb.Bolje da ćutim, previše šokova za danas. kladim se da mazes senf na hleb
December 7, 2025Dec 7 4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:jel pravi neko pica pljeskavicuI OVO posle šejmuje moj ljupki pomfrit, aaaa, nesrećo jedna.❤️edit: Daaaa, kad pravim sendvič sa cepkanim prasetom! Edited December 7, 2025Dec 7 by Klara
December 7, 2025Dec 7 6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:btw gde ima dobra pljeka? jel pravi neko pica pljeskavicu, bilo nekad u bloku preko puta 45ogЋирино дрвце #досмртиНекаква пица пљескавица је била у Земуну код Пинокија неко време, нисам пробао никада, превише сам конзервативан :D
December 7, 2025Dec 7 6 minutes ago, Klara said:I OVO posle šejmuje moj ljupki pomfrit, aaaa, nesrećo jedna.❤️edit: Daaaa, kad pravim sendvič sa cepkanim prasetom!ko ce tebe nahraniti...sejmujem suvu sarmu :p
December 7, 2025Dec 7 Jeo sam jednom sirotinjsku praznu sarmu, samo sa pirincom, ne znam dal sam bio gladan, ali uopste nije bila losa.
December 7, 2025Dec 7 Just now, Lancia said:Jeo sam jednom sirotinjsku praznu sarmu, samo sa pirincom, ne znam dal sam bio gladan, ali uopste nije bila losa.mnogo je gadno