Wednesday at 13:324 days O, jbo dan kad ti je gušt da dođeš tek da mi dislajkuješ šalu, tja, @Mr.Mxyzptlk . Šta su ti matore godine...
Wednesday at 17:224 days mezim barenom slannom, lebabela, otrovnoljute papricice žute, osmuđene suve masline crne,zalivam otmenim tamnorozim clairetom i gleam nevesele žene stepforcke Edited Wednesday at 17:244 days by makaronee tv u boji
Wednesday at 17:594 days Ostale šnicle u cideru pa šta sad uz njih?Kupus narendan, malo semena celera, još manje kima, bibera i soli koliko treba. Promešao, bacio na vreo tiganj s kašikom ulja. 3-4 minuta uz stalno mešanje. Cilj je da se zagreje i proprži a da ostane hrskav. Sklonio sa vatre, dodao kašičicu senfa i kašičicu meda, malkice soka od limuna. Ovde bi išla slika, ali nema, proždralo se u roku od odma.
Thursday at 18:203 days On 8. 7. 2026. at 15:32, Klara said:O, jbo dan kad ti je gušt da dođeš tek da mi dislajkuješ šalu, tja, @Mr.Mxyzptlk . Šta su ti matore godine...ma gde gust, hteo sam jos nesto da ostavim ali me prekinuse deca. sad je glupo i kasno, ali uopste ne pratis trendove :p