December 8, 2025Dec 8 Sarmu/podvarak jedem uglavnom uz proju i to je to. Tako mi ostalo od detinjstva i svidja mi se, da nije tako, nesto bih menjala. Kad nema proje, moze i hleb.
December 8, 2025Dec 8 11 hours ago, johan nagel said:Ћирино дрвце #досмртиНекаква пица пљескавица је била у Земуну код Пинокија неко време, нисам пробао никада, превише сам конзервативан :DBila je na uglu Dž. Kenedija i Bulevara N. Tesle i koliko znam to je jedina pica pljeskavica (sad čujem prvi put za tu drugu).Radila je cele noći i tu je red bio uvek.Ubite me ali meni je to ostalo u sećanju kao vrh ukus, pravi guilty pleasure iz vremena odrastanja Mislim da je neko tu bio izboden nožem i ubrzo je prestalo sa radom, da li zbog toga ili iz nekog drugog razloga, ne znam. Često kad prođem tuda, setim se tog mesta. Edited December 8, 2025Dec 8 by Pixisis
December 8, 2025Dec 8 6 minutes ago, Pixisis said:Bila je na uglu Dž. Kenedija i Bulevara N. Tesle i koliko znam to je jedina pica pljeskavica (sad čujem prvi put za tu drugu).Radila je cele noći i tu je red bio uvek.Ubite me ali meni je to ostalo u sećanju kao vrh ukus, pravi guilty pleasure iz vremena odrastanja Mislim da je neko tu bio izboden nožem i ubrzo je prestalo sa radom, da li zbog toga ili iz nekog drugog razloga, ne znam. Često kad prođem tuda, setim se tog mesta.Pod Tresnjom?
December 8, 2025Dec 8 To se mesto zvalo Pizza pljeskavica Bez obzira na zvaničan naziv. Kad imaš tako jedinstven proizvod, nijedno zvanično ime nema šansu.Posle su se tu vrteli razni lokali i proširivao prostor, ali ništa nije generalno zaživelo. Ovo je bio najobičan lokal, glorifikovana trafika stajl.
December 8, 2025Dec 8 8 minutes ago, Klara said:Uz belu vešalicu, jepte se. :P ❤️Uzmi i 2 krempite da se zasladis.
December 8, 2025Dec 8 krompir sa mlevenim mesom, neka verzija musake ali bez luka. Ne znam kako al ukusnje nego originalna musaka.
December 9, 2025Dec 9 meni je ta ,,otvorena sarma,, genijalno jelo..cak bolje od obicne sarme..kad se nasecka slaninice i zacini paprikom i biberom bude original ukus sarme samo bez one vode u kojoj se kuva ili dajboze zapske...
December 9, 2025Dec 9 @ivy jel stavis i mileram gore i dole kao banacanin? Skuvas/proprzis sve , poslazes i kratko zapeces? Koliko i na koliko C?Razmisljam, ako nema tecnisti da li se isusi?