Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

Oprostite, šjor Manijak. Dubok naklon, šjor Manijak. rolleyes

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Sarmu/podvarak jedem uglavnom uz proju i to je to. Tako mi ostalo od detinjstva i svidja mi se, da nije tako, nesto bih menjala. Kad nema proje, moze i hleb.

11 hours ago, johan nagel said:

Ћирино дрвце #досмрти

Некаква пица пљескавица је била у Земуну код Пинокија неко време, нисам пробао никада, превише сам конзервативан :D

Bila je na uglu Dž. Kenedija i Bulevara N. Tesle i koliko znam to je jedina pica pljeskavica (sad čujem prvi put za tu drugu).

Radila je cele noći i tu je red bio uvek.

Ubite me ali meni je to ostalo u sećanju kao vrh ukus, pravi guilty pleasure iz vremena odrastanja blush

Mislim da je neko tu bio izboden nožem i ubrzo je prestalo sa radom, da li zbog toga ili iz nekog drugog razloga, ne znam. Često kad prođem tuda, setim se tog mesta.

Edited by Pixisis

Kod Lukića mnogo bolja pljeskavica nego u Ćirinom drvcetu.

6 minutes ago, Pixisis said:

Bila je na uglu Dž. Kenedija i Bulevara N. Tesle i koliko znam to je jedina pica pljeskavica (sad čujem prvi put za tu drugu).

Radila je cele noći i tu je red bio uvek.

Ubite me ali meni je to ostalo u sećanju kao vrh ukus, pravi guilty pleasure iz vremena odrastanja blush

Mislim da je neko tu bio izboden nožem i ubrzo je prestalo sa radom, da li zbog toga ili iz nekog drugog razloga, ne znam. Često kad prođem tuda, setim se tog mesta.

Pod Tresnjom?

To se mesto zvalo Pizza pljeskavica sleep Bez obzira na zvaničan naziv. Kad imaš tako jedinstven proizvod, nijedno zvanično ime nema šansu.

Posle su se tu vrteli razni lokali i proširivao prostor, ali ništa nije generalno zaživelo. Ovo je bio najobičan lokal, glorifikovana trafika stajl.

Hasam pomfrit u maloj kafani i mislim na vas, elito alava! 💃

@Klara Jel domaći ili iz kese? Po tome se raspoznaje kakva je kafana.

Domaćinski, domaćinski!

sa sarmom ili bez?

Uz belu vešalicu, jepte se. :P ❤️

8 minutes ago, Klara said:

Uz belu vešalicu, jepte se. :P ❤️

Uzmi i 2 krempite da se zasladis. D

krompir sa mlevenim mesom, neka verzija musake ali bez luka. Ne znam kako al ukusnje nego originalna musaka.

meni je ta ,,otvorena sarma,, genijalno jelo..cak bolje od obicne sarme..kad se nasecka slaninice i zacini paprikom i biberom bude original ukus sarme samo bez one vode u kojoj se kuva ili dajboze zapske...

@ivy jel stavis i mileram gore i dole kao banacanin? Skuvas/proprzis sve , poslazes i kratko zapeces? Koliko i na koliko C?

Razmisljam, ako nema tecnisti da li se isusi?