Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ko ce tebe nahraniti...

🌝

Tvoja rečenica ima muzičku podlogu.

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

16 minutes ago, Lancia said:

Jeo sam jednom sirotinjsku praznu sarmu, samo sa pirincom, ne znam dal sam bio gladan, ali uopste nije bila losa.

Jela sam i ja nešto tome slično, kao posna sarma, bilo je još nekog povrća....a jela sam negde i sarmu s ribom, ne znam samo kako nisam peglala, sad mi je nezamislivo

Edited by Svemir Zeka
Autokorekt hahah

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Jela sam i ja nešto tome slično, kao posna sarma, bilo je još nekog povraćala....a jela sam negde i sarmu s ribom, ne znam samo kako nisam peglala, sad mi je nezamislivo

bezi bre

image-png-ea47d28d81e7a33480264f730fdc92

sarma i pire vrhunski kombo.

tu otvorenu sarmu ili musaku s kiselim kupusom kako smo je mi u kući zvali sam nešto zanevoleo bio. nejasno zašto jer su svi sastojci prihvatljivi. kao što mi ostalo da ne jedem papriku iz punjene paprike. a volim papriku svih boja i oblika. kečap ne stavljam ni na šta. sladak je i maskira sve druge ukuse.

jutros sam nanosio majonez na onaj baltički lebac iz maksija, preko rendana jaja, pa rendana gauda. isto iz maksija. i onda taj rastresiti sadržaj ušuškam ćebetom od mortadele sa maslinama. neka nova. el pozo. crvenkasta kao ona iberico i manjeg promera ali boooogata maslinama. perfekcija.

za ručak praseće bajadere moje izrade i neka kukuruzna salata.

Edited by nisam ja

E, zaboravili ste kuglof sarmu, sad da li uz nju priloziti pomfrit ili bilo sta drugo to je vec drugi par opanaka.D

IMG_4930.JPG

35 minutes ago, kronostime said:

E, zaboravili ste kuglof sarmu, sad da li uz nju priloziti pomfrit ili bilo sta drugo to je vec drugi par opanaka.D

IMG_4930.JPG

Daj onaj gif kad ona dvojica lopataju nekog. Savršen je za ovu abominacjiu

6 hours ago, nisam ja said:

sarma i pire vrhunski kombo.

tu otvorenu sarmu ili musaku s kiselim kupusom kako smo je mi u kući zvali sam nešto zanevoleo bio. nejasno zašto jer su svi sastojci prihvatljivi. kao što mi ostalo da ne jedem papriku iz punjene paprike. a volim papriku svih boja i oblika. kečap ne stavljam ni na šta. sladak je i maskira sve druge ukuse.

Zbog kupusa. Odavno tvrdim da struktura lista kiselog kupusa*, i sveže paprike, ne odgovara sarmi kao jelu. Zato je sarma od lista vinove loze, ili punjena suva paprika, toliko ukusnija od parnjaka.

*nekako su ti listovi previše mesnati, ne umem bolje da objasnim, i njihov ukus se previše meša u ukus fila.

7 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

jel pravi neko pica pljeskavicu, bilo nekad u bloku preko puta 45og

Nema toga više. Original je bio u Zemunu, ugao Džona Kenedija prema Dunavu a posle je otvorena i ta ispostava u blokovima. Kako je i zašto to propalo, nikad neću razumeti pošto je kod njih bila gužva i danju i noću.

@Filozof manijak pa ne idu mesnati listovi za sarmu. takvi mogu da se iskoriste kao podloga, ili odozgo da se poredjaju.

Nisi me razumeo, tj.nisam se dobro izrazio. Struktura lista kiselog kupusa mi se ne sviđa, nisam mislio na debljinu lista.

mozda si jeo nedovoljno skuvanu sarmu pa si morao da zvaces kupus. jer kod dobro skuvane sarme taj list nema vise nikakvu strukturu, mozes viljuskom da ga seces. sad cu reci ono sto me najvise nerviralo uvek - topi se u ustima lolol

pa jeo sam sasvim dovoljno skuvane i hiljade takvih sarmi, dok nisam probao jedinu i pravu - the Sarmu.

1600x1200-f2b21938-64bc-11eb-9498-0242ac

3 hours ago, igoraki said:

Nema toga više. Original je bio u Zemunu, ugao Džona Kenedija prema Dunavu a posle je otvorena i ta ispostava u blokovima. Kako je i zašto to propalo, nikad neću razumeti pošto je kod njih bila gužva i danju i noću.

bile neke pucnjave, koliko se sećam neko je i ubijen bio. da li je reket ili neki drugi neraščišćeni računi ne bih znao.

Sarma u kiselom kupusu + beli lebac = sveto dvojstvo. Nema dalje.

Zelenatmtraži dodatke.

fantom

pa nismo siromasi da izemo klot sarmu nobles