November 23, 2025Nov 23 Kakav humani gospodin čovek! Nema smokve i ja je nešto ne volim u kolačima, budu kiselkasti. :S Sviđa mi se kako je domaćica umakala krajeve orasnica u čokoladu...sve, bre, treba umakati i prelivati čokoladom, sve, aaaaaa :')
November 23, 2025Nov 23 kako da ne pomognem, sitni kolaci su blago.meni su omiljeni minjoni, lepi na oko jbg.
November 23, 2025Nov 23 1 hour ago, Klara said:Šta mi rade, štaaa mi rade...znaju kome uvaliti višak kolača. Normalno, skroz čokoladne sam smazala na vreme. Meni neprijatelj ne treba...Ja bih tu prvo ovu oblandu, ali samo ako je ona starinska. I orasnicu, ali to umakanje u čokoladu mi malo unosi zebnju da se nešto modernisrički eksperimentisalo sa recepturom. Ali bi ih bez predrasuda probala, pa onda presudila i tek onda bih ti prosledila tanjir
November 27, 2025Nov 27 On 23. 11. 2025. at 15:59, Pixisis said:Ja bih tu prvo ovu oblandu, ali samo ako je ona starinskaJa se sa ovim tesim kad mi dodje zelja za babinim oblatnama Edited November 27, 2025Nov 27 by Serena
November 27, 2025Nov 27 Delizie di stagione Prvi put u zivotu sam pojela celu picu i nemam kamen u zeludcu.Kako su lepo uklopili ukuse...bundevu, ricotu, jabuke, cveklu i nekog zelenisa sto ne znam ni sta je, majstorski nema sta 👍🏻Kecap, mocarela, gljive, sunkarica njet.
November 28, 2025Nov 28 Tarte Tatin sa kruškama, šalotom i Blue Stilton sirom@Serena taj zeleniš su pretpostavljam friarelli, to u Milanu i okolini skoro pa obavezno ide uz pečenu bundevu Edited November 28, 2025Nov 28 by aram
November 28, 2025Nov 28 5 hours ago, aram said:@Serena taj zeleniš su pretpostavljam friarelli, to u Milanu i okolini skoro pa obavezno ide uz pečenu bundevuMoguce, nisam to ranije jela, a ovo tamnozeleno po povrsini ne znam sta je bilo, kao neko ufrkano suvo lisce, bas suvo a malo je i gorko.. Edited November 28, 2025Nov 28 by Serena
November 28, 2025Nov 28 18 minutes ago, Boksi said:Reci mi da si slikala poster onaj sa vaservagom doteran u horizontalu
November 28, 2025Nov 28 1 minute ago, Serena said:Reci mi da si slikala poster onaj sa vaservagom doteran u horizontalu Moja kuhinja, ali ovo me je obradovalo jedno dete od 20 i kusur leta koje je kod nas u gostima