Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

Ja se uvek tebe setim kad ih vidim. :D

Zbog pisanja o njima.

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

kod mene turrón na sve strane.

Turron-de-Alicante.jpg

hct_turron_guirlache11.jpg

Ovo jedem kad planiram da posetim zubara, pa da bude sve o jednom trošku mbm

16 minutes ago, Lancia said:

hct_turron_guirlache11.jpg

Раша Тодосијевић Бијенале Венеција 1997 Деконструкција Свастике

14 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ovo jedem kad planiram da posetim zubara, pa da bude sve o jednom trošku mbm

Meni puko zub pre vremena, cmoljka usro se od turrona.

1 minute ago, ultra plasticni said:

Раша Тодосијевић Бијенале Венеција 1997 Деконструкција Свастике

Koja si ti umetnicka dusa D

Edited by Lancia

Sreca moja pa ne volim ni jedno ni drugo. Od panetona mi skoci pritisak, a u turone ne smem ni da gledam odmah me zaboli zub wacko

ovo jedeš garant, inače bi te davno deportovali
shopping.webp

skuvao corbu od bundeve i evo sad mumam i cokcem. ne dobra - odlicna! a jednostavno, ne moze jednostavnije.

par komada bundeve i cetvrt glavice cluka (seceno na kriske) stavio u air fryer tako sto sam luk rasporedio po komadima. dodao grancicu timijana (majcine dusice) i natrunio malo tucane ljute paprike preko toga. naprskao uljem i zaboravio u sokocalu 20 minuta. kad sam otvorio, sve kul. tikva pecena a luk braon i hrskav. super! ne bi valjala corba bez izgorelog luka.

skinuo tikvu s kore, iseckao na komade i ubacio u serpu s malo putera. dodao onaj luk i natrunio majcinu dusicu s one grane sto se pekla s tikvom. posolio, pobiberio, przucnuo na puteru par minuta uz mesanje, cisto da krenu mirisi i da se to malo sjedini. dodao cashu i po vode i prokrckao jos desetak minuta. zuknuo stapnim mikserom, dodao jos malo vode, bilo pregusto i dodao jos malo tucane ljute.

moze se dodati najkvirca, moze muskatnog oraha, moze seme korijandera da se zbuba i doda, moze svasta. al ja volim ovako jednostavno. jedino mi je bitno da luk dobro zagori i da 'rska. to ozbiljno popravi smek supi. ne znam zasto ni kako al tako je.

bogovska stvar!

Ja sam danas toliko lenj od vrucine da sam jedva otvorio neku ljutu sardinu, bacio na tanjir sa feta sirom i onom ogavnom zivotinjom od ceri paradajza + crno vino u casi za vodu. Jeo sam i pio slatko ko paor, a tako i izgledam.

20 minutes ago, Lancia said:

Ja sam danas toliko lenj od vrucine da sam jedva otvorio neku ljutu sardinu, bacio na tanjir sa feta sirom i onom ogavnom zivotinjom od ceri paradajza + crno vino u casi za vodu. Jeo sam i pio slatko ko paor, a tako i izgledam.

sardina je bog! Ja kad me mrzi da kuvam, bacim sardinu na tanjir i uz to obicno napravim brzinsku grah salatu. Iseckam luk, dodam bareni pasulj iz konzerve, ulje, sirce, so, biber i cao. Uz to komad hleba i udri. Paorski rucak najsladji.

Pita od ribanog krompira sa lisičarkama, spanaćem i sirevima raznim. Najviše, možda i previše, manuri sira. Ali opet, kad je nekog sira bilo previše?

krompir pita sa pečurkama i sirevima.jpg

21 hours ago, aram said:

ovo jedeš garant, inače bi te davno deportovali
shopping.webp

Ni to, sreca moja pa ne znaju covid19

1 hour ago, Lancia said:

Ja sam danas jednu ljutu tunjevinu rknula na iseckani futoski kupus, iscedila limun, hlepcic iz zamrzivaca brzinski odmrza i smazala sve u slast ko paorka viklerinapila se vode na kraju, bilo malo preslano.

Edited by Serena

5 minutes ago, Serena said:

Ja sam danas jednu ljutu tunjevinu rknula na iseckani futoski kupus, iscedila limun, hlepcic iz zamrzivaca brzinski odmrza i smazala sve u slast ko paorka viklerinapila se vode na kraju, bilo malo preslano.

Opa tunjevina, ti si plava krv, za nas sardinase srdoc

12 minutes ago, Lancia said:

Opa tunjevina, ti si plava krv, za nas sardinase srdoc

Ne da mi se da joj vadim kosti, cistim crevca i skidam krljusti, tunjevinu samo prodzaram viljuskom i prevrnem na kupus )