October 29, 2025Oct 29 3 minutes ago, Serena said:Ne da mi se da joj vadim kosti, cistim crevca i skidam krljusti, tunjevinu samo prodzaram viljuskom i prevrnem na kupus Iskljucena si iz paorske stranke.
October 29, 2025Oct 29 1 minute ago, Lancia said:Iskljucena si iz paorske stranke.Sutra pravim ludajnice mozda se predomislis pa pocepas ispisnicu
October 29, 2025Oct 29 1 minute ago, Serena said:Sutra pravim ludajnice mozda se predomislis pa pocepas ispisnicu Slusaj ti...
October 30, 2025Oct 30 10 hours ago, Serena said:Ne da mi se da joj vadim kosti, cistim crevca i skidam krljusti, tunjevinu samo prodzaram viljuskom i prevrnem na kupus Ja tako prevrnem kuvanu dimljenu butkicu.
November 4, 2025Nov 4 Somun, presečen pa malo tostiran (tek malo da krcne pod zubima), sa nekim domaćim urnebesom i malo nacepkane njeguške.
November 5, 2025Nov 5 Ostavljam recept i postupak (postoji video na njenom ig nalogu), možda neko želi da proba.Nije teško, samo da se savlada razvlačenje i preklapanje testa, što je meni opuštajuće. Testo je vrlo nežno, mekano.No-knead ciabatta bread recipeThe Ciabatta that started It all..full detailed recipe straight from my cookbook inside.
November 8, 2025Nov 8 Salata Маракеш ЕкспресSve se lako prepozna, no se glavno ne vidi -narendana kora i sok narandže, seme kima.Preporučam po mrčnom novembaru.
November 8, 2025Nov 8 3 hours ago, makaronee said:Salata Маракеш ЕкспресSve se lako prepozna, no se glavno ne vidi -narendana kora i sok narandže, seme kima.Preporučam po mrčnom novembaru.lepo je, shareno je, sigurno i ukusno al slabo je ovo za mracni novembar. pre je za suncani jul. novembar zahteva uz to neki kebab, sniclu, odrescic. il bar ove cvarke odozgo. nesto konkretno.bar ja tako.
November 15, 2025Nov 15 U po pola tikve - paradjazz, feta, na 200C, ventilator, 60'.Kašikom se odvoji od kore, viljuškom izmeša.Sledeći put ću podebljati cimet ispod nadeva, turiti malo jači sir.. ima tu prostora za bizar.
November 16, 2025Nov 16 Dvaes knedli a nas troje, dal da pojedem krisom dve pa da ostatak bude deljiv sa 3