November 16, 2025Nov 16 34 minutes ago, Serena said:Preterala sam sa prezlama ovaj putAko se neko buni tamo, salji kod mene
November 16, 2025Nov 16 4 minutes ago, Lancia said:Ako se neko buni tamo, salji kod mene Lala me utesio kaze ako ostane prezla da sutra ubacim makarone u njih Ostala mi na sporetu serpa sa vodom u kojoj su se kuvale knedle i pored nje zatvoren ekspres lonac sa supom. Gledam ja tenis a lala otisao da vecera, nakon par minuta vraca se zgrozen s pitanjem kakva ti je ono supa
November 16, 2025Nov 16 3 minutes ago, Serena said:Lala me utesio kaze ako ostane prezla da sutra ubacim makarone u njih Ostala mi na sporetu serpa sa vodom u kojoj su se kuvale knedle i pored nje zatvoren ekspres lonac sa supom. Gledam ja tenis a lala otisao da vecera, nakon par minuta vraca se zgrozen s pitanjem kakva ti je ono supa Lala je car
November 17, 2025Nov 17 Konzerva toga za secer, i jos 5, 6 razlicitih vocki i vocna salata od 5 dana u frizideru.
November 17, 2025Nov 17 nista nisam razumeo, ja ovo kupim jednom u tri godine, ne bih umeo da napravim ovako lepo, plus je voce u bg-u uglavnom bezukusno
November 17, 2025Nov 17 43 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:nista nisam razumeo, ja ovo kupim jednom u tri godine, ne bih umeo da napravim ovako lepo, plus je voce u bg-u uglavnom bezukusnoKupim tu konzervu i pored toga jos 5, 6 drugog voca, tipa jedna banana, par jabuka i sl, i pomesam sve u jednu veliku vocnu salatu koja moze da stoji duze vreme u frizideru jer sok i secer iz konzerve je dovoljno da odrzava i ostalo voce koje sam dodao pored postojeceg da ne truli brzo jer je iseceno.
November 19, 2025Nov 19 On 17. 11. 2025. at 22:52, ultra plasticni said:поноћни укусидуња љута паприка краставац из зимнице и печеница.... i prepecenica.