April 29Apr 29 1 minute ago, Mel said:Nosila bih bukvalno (ne da znam gde)Pa piše ti da je za kad ideš na cruise!Ono kad ti nožice vise sa palube da možeš prstićima da golicaš talase
April 29Apr 29 možeš da nosiš po vrelom pesku ili asfaltu. hodaj na petama dok se ne izvrneš na leđa. davno gluplju stvar nisam videla. moglo bi da prođe ako se napravi i deo za prste.
April 29Apr 29 8 minutes ago, Leia said:Pa piše ti da je za kad ideš na cruise!Ono kad ti nožice vise sa palube da možeš prstićima da golicaš talase To je za neke inside venues evente. moram da postanem sebriliti sad! Pa da mogu ovo da nosim. Jel prave i sa stiklicom?
April 29Apr 29 Štiklice bi bile pun pogodak! Negde sam mislim i videla nešto tako al sad da me ubiješ ne mogu da se setim…Ali zato ti evo jedna zalutala štiklica i slobodna peta u zraku Za @mammy two shoes evo jedna praktična barely there varijanta, samo zatakneš palac bez sputavanja ostalih prstića ☺️ Edited April 29Apr 29 by Leia
April 29Apr 29 1 minute ago, nisam ja said:ove uloške još procesiram.Mislim da je unisex model, ako se rešiš Balenciaga, nije zezanje
April 29Apr 29 37 minutes ago, Leia said:Pa piše ti da je za kad ideš na cruise!na jahtama se izuva/ide bostj traži se odobrenje vlasnika tj kapetana da može da se ide u obući Edited April 29Apr 29 by kud u maglu Simoviću
April 29Apr 29 Ove bearly there sandale su nesto najogavnije sto sam ikad videlaOve sa nevidljivom stiklom i kaiševima su mi kul, mada ja sam sucker za kaiševe Edited April 29Apr 29 by Midžeta
April 29Apr 29 10 minutes ago, nisam ja said:moji ravni tabani gledaju tvoju sugestiju sa neodobravanjem. blago rečeno.E pa za lepotu moraš malo i da patiš 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:na jahtama se izuva/ide bostj traži se odobrenje vlasnika tj kapetana da može da senide u cipelamaA šta znam, kako ko, kako gde…Ako odabereš ove Balenciage u tonu sa svojim tenom prolaziš kao bos garant 7 minutes ago, Midžeta said:Ove bearly there sandale su nesto najogavnije sto sam ikad videlaAli su zato i neudobne, win-win! 🎉