December 31, 2025Dec 31 18 hours ago, johan nagel said:Смрт балетанкама, најнесекси обућа на свету плус нису ни удобне па да то као буде аргумент за.BukvyMeni to služi samo da leti u nečemu odem na posao, jer ne mogu bosih nogu, a vruće je. Svake godine kupim neke kožne skupe, i redovno ih na kraju sezone zavrljačim. Edited December 31, 2025Dec 31 by Svemir Zeka
February 19Feb 19 Žene, imate u Opozitu džab-džabe cipele raznih vrsta, tipa za 4000 kupite dva para. Snižene 50%, pa na dva para još 10% i frugi par na još 50%.Imala sam dva para odatle, jedne džombave koje su brzo propale, i jedne duboke čizme koje se drže bogme već tri zime. Tako da ništa extra, ali može da posluži, naročito za neke štikle.
February 19Feb 19 Ja već neko vreme procesuiram informaciju da moja trogodišnja ćera nosi genuine ženeće čizmoke. Obožava ih. Malo izlizane na prstima, ali mislim da je to sasvim appropriate.
February 20Feb 20 18 hours ago, bios said:Ja već neko vreme procesuiram informaciju da moja trogodišnja ćera nosi genuine ženeće čizmoke. Obožava ih. Malo izlizane na prstima, ali mislim da je to sasvim appropriate.Imala i moja kad je imala 5-6 godina, baš ovakve. Nego! Imam još bolju preporuku od one juče - Reserved, svašta, cene smešne. Ostala sam u bedaku jer nisu mi mogle predobre kožne štikla, zaobljene, crno-braon. 3200. Ali avaj 41 (realan 40). Ko nosi taj broj, trčite u ada mol pod hitno!
February 26Feb 26 On 20. 2. 2026. at 16:03, Svemir Zeka said:Nego! Imam još bolju preporuku od one juče - Reserved, svašta, cene smešne. Ostala sam u bedaku jer nisu mi mogle predobre kožne štikla, zaobljene, crno-braon. 3200. Ali avaj 41 (realan 40). Ko nosi taj broj, trčite u ada mol pod hitno!uzela sam zimske kozne papuce za 1000 dinara, one sto klinke nose vani, fazon uggsodlicne (mada ne prelazim u njima preko praga)
February 26Feb 26 3 minutes ago, morgana said:uzela sam zimske kozne papuce za 1000 dinara, one sto klinke nose vani, fazon uggsodlicne (mada ne prelazim u njima preko praga)I meni je isto palo na pamet, odlične pokućne papuče
February 26Feb 26 Just now, Svemir Zeka said:I meni je isto palo na pamet, odlične pokućne papučejesu, udobne su, tople, djon nije predebeovidjela sam i smislene mokasine i baletanke za dz al toga ionako imam previse
February 26Feb 26 Just now, morgana said:jesu, udobne su, tople, djon nije predebeovidjela sam i smislene mokasine i baletanke za dz al toga ionako imam previseOne baletanke sa špicem što se i sad tamo prodaju, malo drugačiji model, kožne, imam od prošle godine. Ništa bolje nisam kupila, čisto eto da znaš
February 26Feb 26 Just now, Svemir Zeka said:One baletanke sa špicem što se i sad tamo prodaju, malo drugačiji model, kožne, imam od prošle godine. Ništa bolje nisam kupila, čisto eto da znaš spicaste sam i gledala znaci dobre su, vrh, razmisljala sam da li se deformisu jer je koza tankaal jebenga, suludo je da kupim taj model OPET, iako me suludost do sada nije sprecavalabtw ove zara czimice su mi bomboncic (mada lice na kaubojske od jesenas)al juricu ih na snizenju
February 26Feb 26 Just now, morgana said:znaci dobre su, vrh, razmisljala sam da li se deformisu jer je koza tankaNe deformišu se, osim što se malo rašire prema širini noge, što meni i odgovara, ali ako imaš uzanu nogu, nema gde. Ostalo sve ostaje isto. Ma vrh, za leto odlične. Uzeću i smeđe ove godine
February 26Feb 26 On 30. 12. 2025. at 19:34, le petit nicolas said:bas vala. ionako je najsexy biti bosa. pozOva aksioma cini topic nepotrebnim.Ali nema veze, lepo ga je citati i gledati.Pozdravlja Vas sve cika Tarantino.Edit: Misim, Kventin, kroz moje pero, iliti staklenu, telefonsku tastaturu. Edited February 26Feb 26 by foto
March 3Mar 3 hteo i ja da ih pazarim al u formi japanki, pa sam odustao nije mi bilo od nekog značaja da ih jurim po netu(tad nisam zvao za alternativne špedicije) pa sam uzeo nešto slično od croks-avrhunska stvar