22 hours ago22 hr Juce u office dodje lik u slicnim sandalama i u fluorscentno nandzarasim carapama. Htjedoh mu reci da ne moze takav u office ali nije iz moje firme i nemam jurisdikciju.
8 hours ago8 hr Pazario sam jedne gejpederske cipelice, da imam za ljeto i kad hocu malo da se uljudim.
8 hours ago8 hr 18 minutes ago, Seabass said:Pazario sam jedne gejpederske cipelice, da imam za ljeto i kad hocu malo da se uljudim.Ja po ovom sto kacis po ovim purchase topicima bukvalno ne znam kako da te zamislim. Sta si ti, neupadljiv gospodin u farmerkama i elgantnim cipelama sa kosuljicom, na putu za London centar, ili neki alternativa lik sa dredovima, rascepanom koznom jaknom, tihotapkicama na nogama, i majicom Death to Metal.Da li si ti uopste Jakovljevic?
7 hours ago7 hr 47 minutes ago, Mel said:Ja po ovom sto kacis po ovim purchase topicima bukvalno ne znam kako da te zamislim. Sta si ti, neupadljiv gospodin u farmerkama i elgantnim cipelama sa kosuljicom, na putu za London centar, ili neki alternativa lik sa dredovima, rascepanom koznom jaknom, tihotapkicama na nogama, i majicom Death to Metal.Da li si ti uopste Jakovljevic?Ja njega zamišljam onako kako awkwardflyer prikazuje evropske turiste i hipstere
7 hours ago7 hr 3 minutes ago, Svemir Zeka said:Ja njega zamišljam onako kako awkwardflyer prikazuje evropske turiste i hipsterePa sta je sad to? Jebote treba racune neke da sredjujem
7 hours ago7 hr Just now, Mel said:Pa sta je sad to? Jebote treba racune neke da sredjujem https://www.instagram.com/reel/DaniC-atVNlKums i ja pratimo
7 hours ago7 hr 11 minutes ago, Mel said:Ja po ovom sto kacis po ovim purchase topicima bukvalno ne znam kako da te zamislim. Sta si ti, neupadljiv gospodin u farmerkama i elgantnim cipelama sa kosuljicom, na putu za London centar, ili neki alternativa lik sa dredovima, rascepanom koznom jaknom, tihotapkicama na nogama, i majicom Death to Metal.Da li si ti uopste Jakovljevic?Ne znam ni ja. Namjera je da kupim nekolko kvalitetnih stvari da ne moram vise nikad tako nesto kupovati. 3 minutes ago, Svemir Zeka said:Ja njega zamišljam onako kako awkwardflyer prikazuje evropske turiste i hipstereKako je to?
1 hour ago1 hr CCC od danas ima akciju 60% sniženja na ceo asortiman, bez obzira da li je roba već snižena ili ne...Traje do 18.7.Izvol'te u salonu...