May 26May 26 Just now, Midžeta said:U ove na wiki slici su tek gadneove dole od Maksima Matjeva su okish. Klikni na sliku da se ukazu.
May 26May 26 Šunjalice su skupa s Londonkama bile popularne na samom početku 90ih, ali ako se dobro sećam, samo kod devojaka.Nije moja šolja čaja, za razliku od Wallabees, koje i sam nosim.Ako ti se sviđaju go for it.
May 26May 26 Ima vise istorije nego sto sam mislio:Anyway, nemam namjeru kupovati ovih dana, imam toliko obuce da me i zena zajebava. Ali ako bi negdje naletio na neke da mi se bas svidjaju, vjerovatno ne bih odolio. Meni uopste nisu gadne.
May 26May 26 54 minutes ago, Seabass said:Sta pucanstvo misli o creepers? Nikad nisam imao, a zelja mi je.Nek ti ostane pusta želja...
May 26May 26 1 minute ago, Mil@n said:Nek ti ostane pusta želja...Ja sam vise na liniji sa Mel, ono ako se nekome nesto svidja... Shvatanje mode i stila u Londonu je nesto drugacije nego sto je u Srbiji i regionu gdje se svi manje-vise isto oblace.
May 26May 26 2 minutes ago, Seabass said:Ja sam vise na liniji sa Mel, ono ako se nekome nesto svidja...Shvatanje mode i stila u Londonu je nesto drugacije nego sto je u Srbiji i regionu gdje se svi manje-vise isto oblace.Ma zezam se ja, ako su ti cool samo napred, ja gledam po sebi i ja i "to" ne idemo ni u snu
May 26May 26 10 minutes ago, Seabass said:Ja sam vise na liniji sa Mel, ono ako se nekome nesto svidja...Shvatanje mode i stila u Londonu je nesto drugacije nego sto je u Srbiji i regionu gdje se svi manje-vise isto oblace.Šalimo se Midžeta i ja, samo ih ne nosi napolju.
May 26May 26 9 minutes ago, Mil@n said:Ma zezam se ja, ako su ti cool samo napred, ja gledam po sebi i ja i "to" ne idemo ni u snu 1 minute ago, Milošica said:Šalimo se Midžeta i ja, samo ih ne nosi napolju.Ma ne ljutim se ja, taman posla. O ukusima se ne raspravlja (sa onima koji ga nemaju). Zezam se i ja, sve je to subjektivno. Zavisi i od sredine i kakvu poruku covjek zeli da posalje, rece neko. Meni su creepers interesantne i cool ali da li mogu da ih pull off, nemam pojma. Neku subtle verziju mozda.
May 26May 26 samo sibaj, siba(j)se, pusti ove... meni skroz kul. ti si bese i red wings kacio ovde? i bravo za zorgluba, wallabees su mi super. steta sto ne nosim nista od cipela, klasican sam casual kurac, al nosio bih samo desert boots/chukka na sve svadbe i sahrane koje su, nadam se, ciaolina.
May 26May 26 1 hour ago, Seabass said:Sta pucanstvo misli o creepers? Nikad nisam imao, a zelja mi je.ove kao plave sam nosio krajem 80- ih. samo bordo boja. stajale dobro uz zeleni 501. kupio sam ih u trstu. bila je neka prodavnica sa slicnim stvarima cini mi se da se zvala paprika
May 26May 26 7 minutes ago, bradilko said:ove kao plave sam nosio krajem 80- ih. samo bordo boja. stajale dobro uz zeleni 501. kupio sam ih u trstu. bila je neka prodavnica sa slicnim stvarima cini mi se da se zvala paprikaNeki dan odem u Levi's shop i jedini model koji su imali sa dugmicima bile 501. Probam ih i tako su siroke nogavice da mi se cinilo da se jos jedne mogle od viska napraviti. 10 minutes ago, holden kolfild said:ti si bese i red wings kacio ovdeJesam, taman sam ih nekako razgazio i sad ih moram parkirat jer je 35C. Desert boots (hi-tops by Jadd) sam skoro podjonio sa Dainite djonovima ali jos nisam imao prilike da ih pronosam.