Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

4 hours ago, Boksi said:

Takve sam jedne Geox-ove dugo nosila. Baš sam ih volela. Ali što su mi urnisale stopala dok se nisu razgazile blink Martinke su nežne u odnosu na to.

Meni su stopala urnisale te nisu stigle ni da se razgaze baletanke kupljene pod parolom udobnosti ECCO. Zalim svakog centa, daleko im lepa kuca.

Preudobno deluju kad se obuju, mekana koza, ne stiska nigde, kao po oblacima. Kad ono horor

• Replies 6.4k
  • Views 784.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

43 minutes ago, Sandradjer said:

Meni su stopala urnisale te nisu stigle ni da se razgaze baletanke kupljene pod parolom udobnosti ECCO. Zalim svakog centa, daleko im lepa kuca.

Preudobno deluju kad se obuju, mekana koza, ne stiska nigde, kao po oblacima. Kad ono horor

takav jedan horor, naranžasta prevrnuta koža meka kao rukavica mi stoji u ormanu 7, 8 godina , obuvene su jednom na bosu nogu jer kako drugačije baletanke i za samo pola sata hodanja su mi napravile žulj na peti kao nožem da sam zasekla ostatak puta do kuće sam hramala i njih gazila kao papuče na presavijen taj petni deo. Ali kad smo kod vičebojnih ove su mnogo lepe i ima ih mnoštvo , ja imam slične ovim crnošarenim na slici u više boja jer sad ništa šimi, samo udobnost a za proleće se zbog jedne svečanosti baš oštrim na Milenika shoes u dilemi sam izmedju bar 3 modela, evo 2 i glava me boli a lovu sam spremila po fazonu nek ide život :D

May be an image of wingtip shoes and textImage ZoomImage Zoom

crveno bele

@ljuttko

Isto zuljevi na petama cry.

Ove tvoje za svecanost glasam za crno-bele )

1 hour ago, Sandradjer said:

Ove tvoje za svecanost glasam za crno-bele )

+1

Sad ste mi evocirali uspomene na jedne cipele koje sam obožavala… da vidim u vitrini ali ni izbliza toliko na svojoj nozi lolol

Na kraju sam ih nekom poklonila u jednoj od akcija raščišćavanja kuće od nenošenih stvari

Fotka nije moja inače nego sa nekog sajta za second hand stvari, inače i taj brand Lollipops mi je bio omiljen sa cipelama i tašnama koje izgledaju kao da su za decu od 8-12 godina da se igraju odraslih lolol

IMG_3363.jpeg

22 hours ago, Hubris said:

I ja sam skoro naletela na dvobojne cipele, a isto odavno nisam videla. Baletanke u ovom slucaju, Giorgia Spagnoletto. Kupila neke vristece zeleno i isto tako plavo, i sad nikako da se snadjem uz sta da ih nosim…

"Minnie" Ballerina in Camoscio Arancio - immagine 2

Pa uz jeans, kao na ovoj slici… a jeste zeznuto kombinovanje šarenih cipela, možda najbolje kad im je osnova crna pa se onda samo obučeš skroz u crno, ili ove s plavim uz farmerke

Preporučujete li nekoga od domaćih proizvodjača/zanatlija?

U 29. bloku je bio jedan obućar koji je pravio odlične baletanke. Nestao je preko noći.

Tu je i Bunti, ima lepih i štosnih cipela i čizmica, ali do zla boga krute. (Slikaću jedne koje imam kad ih iskopam)

Lidija Jovanović više ne pravi/dizajnira cipele?

Magdalena Klašnja, naročito ako voliš te šarene

https://www.magdalenak.com

Edited by Leia

@ljuttko Ja sam za crveno-bele bez obzira na boju, mnogo volim cipele sa tim kaišićem po sredini, to su prave plesne cipele. )

Смрт балетанкама, најнесекси обућа на свету плус нису ни удобне па да то као буде аргумент за.

11 minutes ago, johan nagel said:

Смрт балетанкама, најнесекси обућа на свету плус нису ни удобне па да то као буде аргумент за.

rolleyes

IMG_9941.jpeg

Mogu baletanke itekako da budu chic, naročito na ovakvu konstituciju hihi

39 minutes ago, johan nagel said:

E, jbš ga, pa stavi neki flaster na petu ili prstiće, promeni uložak,...

Ма не вреди жуљају ме и даље

@Boksi

Still don't like it

Рекао бих искључиво на овакву конституцију са слике може дооонекле да стоји