December 29, 2025Dec 29 4 hours ago, Boksi said:Takve sam jedne Geox-ove dugo nosila. Baš sam ih volela. Ali što su mi urnisale stopala dok se nisu razgazile Martinke su nežne u odnosu na to.Meni su stopala urnisale te nisu stigle ni da se razgaze baletanke kupljene pod parolom udobnosti ECCO. Zalim svakog centa, daleko im lepa kuca.Preudobno deluju kad se obuju, mekana koza, ne stiska nigde, kao po oblacima. Kad ono horor
December 29, 2025Dec 29 43 minutes ago, Sandradjer said:Meni su stopala urnisale te nisu stigle ni da se razgaze baletanke kupljene pod parolom udobnosti ECCO. Zalim svakog centa, daleko im lepa kuca.Preudobno deluju kad se obuju, mekana koza, ne stiska nigde, kao po oblacima. Kad ono horortakav jedan horor, naranžasta prevrnuta koža meka kao rukavica mi stoji u ormanu 7, 8 godina , obuvene su jednom na bosu nogu jer kako drugačije baletanke i za samo pola sata hodanja su mi napravile žulj na peti kao nožem da sam zasekla ostatak puta do kuće sam hramala i njih gazila kao papuče na presavijen taj petni deo. Ali kad smo kod vičebojnih ove su mnogo lepe i ima ih mnoštvo , ja imam slične ovim crnošarenim na slici u više boja jer sad ništa šimi, samo udobnost a za proleće se zbog jedne svečanosti baš oštrim na Milenika shoes u dilemi sam izmedju bar 3 modela, evo 2 i glava me boli a lovu sam spremila po fazonu nek ide život :D
December 30, 2025Dec 30 Sad ste mi evocirali uspomene na jedne cipele koje sam obožavala… da vidim u vitrini ali ni izbliza toliko na svojoj nozi Na kraju sam ih nekom poklonila u jednoj od akcija raščišćavanja kuće od nenošenih stvariFotka nije moja inače nego sa nekog sajta za second hand stvari, inače i taj brand Lollipops mi je bio omiljen sa cipelama i tašnama koje izgledaju kao da su za decu od 8-12 godina da se igraju odraslih
December 30, 2025Dec 30 22 hours ago, Hubris said:I ja sam skoro naletela na dvobojne cipele, a isto odavno nisam videla. Baletanke u ovom slucaju, Giorgia Spagnoletto. Kupila neke vristece zeleno i isto tako plavo, i sad nikako da se snadjem uz sta da ih nosim…Pa uz jeans, kao na ovoj slici… a jeste zeznuto kombinovanje šarenih cipela, možda najbolje kad im je osnova crna pa se onda samo obučeš skroz u crno, ili ove s plavim uz farmerke
December 30, 2025Dec 30 Preporučujete li nekoga od domaćih proizvodjača/zanatlija? U 29. bloku je bio jedan obućar koji je pravio odlične baletanke. Nestao je preko noći. Tu je i Bunti, ima lepih i štosnih cipela i čizmica, ali do zla boga krute. (Slikaću jedne koje imam kad ih iskopam)Lidija Jovanović više ne pravi/dizajnira cipele?
December 30, 2025Dec 30 Magdalena Klašnja, naročito ako voliš te šarenehttps://www.magdalenak.com Edited December 30, 2025Dec 30 by Leia
December 30, 2025Dec 30 @ljuttko Ja sam za crveno-bele bez obzira na boju, mnogo volim cipele sa tim kaišićem po sredini, to su prave plesne cipele.
December 30, 2025Dec 30 Смрт балетанкама, најнесекси обућа на свету плус нису ни удобне па да то као буде аргумент за.
December 30, 2025Dec 30 11 minutes ago, johan nagel said:Смрт балетанкама, најнесекси обућа на свету плус нису ни удобне па да то као буде аргумент за.
December 30, 2025Dec 30 39 minutes ago, johan nagel said:Смрт балетанкама, најнесекси обућа на свету плус нису ни удобне па да то као буде аргумент за.E, jbš ga, pa stavi neki flaster na petu ili prstiće, promeni uložak,...
December 30, 2025Dec 30 Ма не вреди жуљају ме и даље@Boksi Still don't like itРекао бих искључиво на овакву конституцију са слике може дооонекле да стоји