May 3May 3 Propustio sam pazariti neke patike koje su mi se polu-svidjale ali u Clark's su imali ove sto je taman sto mi treba sad.
May 26May 26 8 minutes ago, Midžeta said:FujLol, sto fuj? Uz neke normalne farmerke i gore majica, nije bas da toliko strci. D|jeluju i udobno.
May 26May 26 Prve izgledaju kao opamac, druge kao ortopedsko pomagalo but make it fansyNe znam uz sta ovo moze da se uklopi da prodje
May 26May 26 Just now, Midžeta said:Prve izgledaju kao opamac, druge kao ortopedsko pomagalo but make it fansyNe znam uz sta ovo moze da se uklopi da prodjeMože za njivu uz jelek i čakšire.
May 26May 26 4 minutes ago, Midžeta said:Prve izgledaju kao opamac, druge kao ortopedsko pomagalo but make it fansyNe znam uz sta ovo moze da se uklopi da prodjePa sad, moze da se uklopi na razne nacine, ima i drugih boja i modela. Bile su jako popularne prije 30-40 godina, sad rijetko vidjam. Jedino kod starih gota i pankera po Camdenu. Ne znam, meni su simpa, vjerovatno zato sto sam ta generacija.
May 26May 26 Malo su cudnjikave. Ali ja sam uvek za to da ako se nekom nesto stvarno svidja, nek nosi, pa makar bila kofa na glavi.
May 26May 26 Just now, Seabass said:Bile su jako popularne prije 30-40 godinaThat explains a lotJust now, Seabass said:Jedino kod starih gota i pankera po Camdenu.Ovo tekFinalna presuda: no
May 26May 26 Just now, Mel said:Malo su cudnjikave. Ali ja sam uvek za to da ako se nekom nesto stvarno svidja, nek nosi, pa makar bila kofa na glavi.Pa ok, ali ono gore...
May 26May 26 1 minute ago, Mel said:Malo su cudnjikave. Ali ja sam uvek za to da ako se nekom nesto stvarno svidja, nek nosi, pa makar bila kofa na glavi.Pa jesu, nikad nisu ni bile 'normalne' cipele za svaki dan. Brothel creepers, sometimes shortened to creepers, are a style of shoe that has thick crepe rubber soles, often in combination with suede uppers. This style of footwear became fashionable in the years following World War II, seeing resurgences of popularity at various times since thenhttps://en.wikipedia.org/wiki/Brothel_creeper
May 26May 26 2 minutes ago, Seabass said:Pa jesu, nikad nisu ni bile 'normalne' cipele za svaki dan.Brothel creepers, sometimes shortened to creepers, are a style of shoe that has thick crepe rubber soles, often in combination with suede uppers. This style of footwear became fashionable in the years following World War II, seeing resurgences of popularity at various times since thenhttps://en.wikipedia.org/wiki/Brothel_creeperHvala Sibi, nisam znala zaista, mozda @Patty Lee da se ukljuci, ona zna sve (sve!) o show bizu.