May 26May 26 kapiram, onda poslusaj morganu i uziii one starke za leto, taman.moj glas uvek ide maslinasto zelenim, ako ih ima (bile su plitke pre 10-15ak godina, sa tamno ljubicastom linijom po obodu,) ali i narandzaste i prljavo zute su lepe (mada nema sanse da bih ih navukao*) =)*pre nekoliko godina, kupio sam na nekom ludackom snizenju svetlo sive diadora mi basket low 1984., sve sa koznim , heritage, obuo ih jednom, jako udobne patike, ali nema sanse da nosim svetle patike ili cipele, pa... nikada. Edited May 26May 26 by holden kolfild e>mislim da ih je neko kacio na sneakers temi. tipujem na djuru ili lo zingara =)
May 26May 26 12 minutes ago, holden kolfild said:moj glas uvek ide maslinasto zelenimI kod mene je to bio slucaj do skoro. Skoro sve mi je bilo u tom fazonu ali je doslo vrijeme da se polako napravi shift. Ja npr ne volim plavo. Navy blue jeans moze ali onaj najtamniji. Sve svjetlije preskacem. Sto se starki tice, imaju opcije da sam sebi nastimas sta hoces od nekih 15ak raspolozivih boja, i jos kojesta pride. Nemam namjeru sad da kupujem vise obuce, stvarno vise nemam gdje. Jedino da prodam nesto na ebay, pa onda.
May 26May 26 4 hours ago, Seabass said:Pa sad, moze da se uklopi na razne nacine, ima i drugih boja i modela.Bile su jako popularne prije 30-40 godina, sad rijetko vidjam. Jedino kod starih gota i pankera po Camdenu. Ne znam, meni su simpa, vjerovatno zato sto sam ta generacija.Rockabilly shoes ! Pusti ti njih.https://www.gothicplus.com/rockabilly-mens-black-suede-creeper-loafer?srsltid=AfmBOoqSCZGsVhQs75qBua1dRcsGLLb3XM3qTBaiYSyxckNllkxBeUws Edited May 26May 26 by Moonwalker
May 26May 26 38 minutes ago, Moonwalker said:Rockabilly shoes ! Pusti ti njih.Nemaci pojma u Samba adidaskama.
May 27May 27 Stiglo leto . Ko nece kuvanu nogu ima u Zari mnogo slatke kozne sandalice (vise modela da pokriju sve ukuse, nisu sve japanke, a ima i u formi papuca, to ne nosim pa nisam zagledala). Super je mekana koza, nista ne zulja, unutrasnje gaziste je isto kozno (slika u prilogu).Kome su potrebne neka crna varijanta ima u Mangu lepih (cak i sa nekim metalnim detaljima, isto kozne) Edited May 27May 27 by Sandradjer
May 27May 27 10 hours ago, Seabass said:Nemaci pojma u Samba adidaskama. E, da. Samo furaj kad imaš izbor veći nego kod nas seljaka (nisam ironična) gde se sve apsolutno isto nosi. Još se tripujemo da imamo neki prefinjen ukus bejzik obuća, ne daj bože da je nešto drugačije. One crne s crvenim šavom su, ekšli, baš super (navijam za njih)
May 27May 27 49 minutes ago, Moonwalker said:Rockabilly shoes ! Pusti ti njih.https://www.gothicplus.com/rockabilly-mens-black-suede-creeper-loafer?srsltid=AfmBOoqSCZGsVhQs75qBua1dRcsGLLb3XM3qTBaiYSyxckNllkxBeUwssjecam ih se, a imala sam one seabass-ove sa kopcom sa strane ako se ne varam 1990.djevojke su ih nosile masovno, za muskarce mislim da su ostale u supkulturi.seabass zna sta su bile ikone edit, pominjane su clarks wallabees, izvjesna srpska firma enex radi taj model za bas ok cijenu, tipa 50 e, s tim da je ulozak (makar para koji sam probala) nesto kraci i to nekome moze da smeta. Edited May 27May 27 by morgana
May 27May 27 e hvala moonwalker i morgana, čitam i već sam počela da se osećam ko broj jedan što se vrlo živo sećam perioda rivajvla tih cipela; svaki rokabili koji je drzao do sebe ih je morao imati, kao što su pankeri i skinsi nosili martinke i sve mislim šale se mladi, nemoguće da nisu gledali briljantin, nikad uživo gledali ejk slušali elvisa, blue suede shoes i rokabili, pa šta je sa ovom omladinom danas sad mi se slušaju stray cats
May 27May 27 39 minutes ago, bey said:e hvala moonwalker i morgana, čitam i već sam počela da se osećam ko broj jedan što se vrlo živo sećam perioda rivajvla tih cipela; svaki rokabili koji je drzao do sebe ih je morao imati, kao što su pankeri i skinsi nosili martinke i sve mislim šale se mladi, nemoguće da nisu gledali briljantin, nikad uživo gledali ejk slušali elvisa, blue suede shoes i rokabili, pa šta je sa ovom omladinom danas sad mi se slušaju stray catsSećam se i ja ali ih nisam imala. Imale starije sestre, ali dok je to dospelo do mene, nije se više nosilo
May 27May 27 1 hour ago, morgana said:e, cekamo jos presudu o martinkamaMartinke se vec dugo ne prave u engleskoj, nego negdje u aziji, kina najvjerovatnije i kvalitet je los. Poderu se vrlo brzo. Ko zeli taj stil obuce, a da ima kvalitet, Solovair je firma.
May 27May 27 2 hours ago, morgana said:sjecam ih se, a imala sam one seabass-ove sa kopcom sa strane ako se ne varam 1990.djevojke su ih nosile masovno, za muskarce mislim da su ostale u supkulturi.seabass zna sta su bile ikone edit, pominjane su clarks wallabees, izvjesna srpska firma enex radi taj model za bas ok cijenu, tipa 50 e, s tim da je ulozak (makar para koji sam probala) nesto kraci i to nekome moze da smeta.Ja sam kupio Clarks wallabies prije 20 dana, kacio sam prije par strana. Preudobne su, a cool as fuck.
May 27May 27 2 hours ago, bey said:sad mi se slušaju stray catsBrian Setzer je vrhunski gitarista, ovaj Blue Moon of Kentucky solo nikad nece biti dosadan.
May 27May 27 46 minutes ago, Seabass said:Martinke se vec dugo ne prave u engleskoj, nego negdje u aziji, kina najvjerovatnije i kvalitet je los. Poderu se vrlo brzo. Ko zeli taj stil obuce, a da ima kvalitet, Solovair je firma.moj problem sa njima je sto su teske ali prije svega taj da vise ne mogu naci odgovarajuci broj. a bas volim cipele, cizme manje. mana im je doduse i sto ih nosi ljilja smajlovic.