May 27May 27 7 minutes ago, morgana said:moj problem sa njima je sto su teske ali prije svega taj da vise ne mogu naci odgovarajuci broj. a bas volim cipele, cizme manje.mana im je doduse i sto ih nosi ljilja smajlovi8 minutes ago, morgana said:moj problem sa njima je sto su teske ali prije svega taj da vise ne mogu naci odgovarajuci broj. a bas volim cipele, cizme manje.mana im je doduse i sto ih nosi ljilja smajlovic.NPS Solovair UKNPS Solovair | Womens Boots, Shoes & Loafers | Made in En...Shop the NPS Solovair Women's Footwear collections. Goodyear welted Men's Boots, Shoes & Loafers. Free shipping & returns on all footwear orders.Nema ljilja Solovair, ona nosi kineske martinke.
May 27May 27 Just now, Seabass said:NPS Solovair UKNPS Solovair | Womens Boots, Shoes & Loafers | Made in En...Shop the NPS Solovair Women's Footwear collections. Goodyear welted Men's Boots, Shoes & Loafers. Free shipping & returns on all footwear orders.Nema ljilja Solovair, ona nosi kineske martinke.dobra okolnost. tenks.inace, kad nasi dodju na vlast zaplijenicemo ljiljin ormar, zena se brutalno dobro oblaci (tj oblacila se dok nije usla u pastel fazu)
May 27May 27 1 hour ago, Seabass said:Ja sam kupio Clarks wallabies prije 20 dana, cool as fuck.Meh U kom univerzumu?
May 27May 27 26 minutes ago, Djuro said:MehU kom univerzumu?Bolje da promene ime u wannab(i)es Edited May 27May 27 by Milošica
May 27May 27 32 minutes ago, Djuro said:MehU kom univerzumu?Ne zezaj . Obuca je od kvalitetnog materijala, na neke pamucne pantalone. Samo nedostaje jezero Komo da se prosetaju
May 27May 27 1 hour ago, Sandradjer said:Ne zezaj . Obuca je od kvalitetnog materijala, na neke pamucne pantalone. Samo nedostaje jezero Komo da se prosetaju … i reket za padel, u futroli nehajno obesenoj o rame.
May 27May 27 21 hours ago, Seabass said:Anyway, nemam namjeru kupovati ovih dana, imam toliko obuce da me i zena zajebava. Ali ako bi negdje naletio na neke da mi se bas svidjaju, vjerovatno ne bih odolio. Meni uopste nisu gadne.Kad kupiš bilo bi super da okačiš kako si ih iskombinovao. Mene taj deo najviše zanima. Mislim, odseci sebi glavu ako ti je bitan prajvasi. Edited May 27May 27 by Patty Lee otfikari glavu sa slike, to sam mislila 😑
May 27May 27 12 minutes ago, Patty Lee said:Mislim, odseci sebi glavu ako ti je bitan prajvasi. Ili Sibi samo kropuj sliku pre kacenja
May 27May 27 21 minutes ago, Seabass said:Može ovako?46 minutes ago, Patty Lee said:Kad kupiš bilo bi super da okačiš kako si ih iskombinovao. Mene taj deo najviše zanima. Mislim, odseci sebi glavu ako ti je bitan prajvasi.Zašto si ovo uradio, Patty se samo šalila
May 27May 27 42 minutes ago, Patty Lee said:Kad kupiš bilo bi super da okačiš kako si ih iskombinovao. Mene taj deo najviše zanima. Mislim, odseci sebi glavu ako ti je bitan prajvasi.Nije mi sad to toliko napeto ali mozda odem do ducana da vidim kakve su. Ima nedaleko od mene na Camdenu jedan gdje drze George Cox modele, koji su mi preskupi za £375. Underground creepers prodaju u Tin Pan Alley (Denmark St) u centru ali me strah da se ne vratim kuci sa Gretsch gitarom od £3K umjesto cipela.
May 27May 27 1 minute ago, Seabass said:Nije mi sad to toliko napeto ali mozda odem do ducana da vidim kakve su. Ima nedaleko od mene na Camdenu jedan gdje drze George Cox modele, koji su mi preskupi za £375. Underground creepers prodaju u Tin Pan Alley (Denmark St) u centru ali me strah da se ne vratim kuci sa Gretsch gitarom od £3K umjesto cipela.mi bismo ti i ovo podrzali, pa vidi
May 27May 27 13 minutes ago, morgana said:mi bismo ti i ovo podrzali, pa vidiIsto mi je potrebna u zivotu kao i ove creepers. Ono, kad bih dobio na lutriji pa de. Ali caskamo, vrucina i to.