December 30, 2025Dec 30 kakav mi je @Leia s lolipopom blast fom the past priredila... polovina '80, otac sa sluzbenog puta iz francuske donosi cipelice otvorenih prstiju... sve boje kao kod lejinih, minus ljubicasta. umesto nje, nesto blize braon. i minus stikla - skoro pa ravne, sa sirokom slaganom petom, taka bila moda.fan talijanskih, sumnjicava prema tamo nekim francuskim, obujem ih. mili brate, te udobnosti!nosile su se uz sve: teget, belo, zeleno, crno; haljine, farmerke, kratke i dugacke platnene pantalone. patile su samo od prasine sa beogradskog asfalta i cistile se pomocu trikova.@ljuttko tim belo-crveno, ako imas duzi i vitki list.poz Edited December 30, 2025Dec 30 by le petit nicolas
December 30, 2025Dec 30 @le petit nicolas Jesu li Arche? Ili baš Lollipops 🍭👡 Edited December 30, 2025Dec 30 by Leia
December 30, 2025Dec 30 54 minutes ago, Boksi said:Primer žene koja može da bude seksi samo drugim ženama.
December 30, 2025Dec 30 16 minutes ago, napadaj said:Primer žene koja može da bude seksi samo drugim ženama.@Ras šta misliš?
December 30, 2025Dec 30 zene: nose patike i cipeletine 90% vremena vec 15 godinaforumasi: baletanke nisu sexyy vratite nam stiklyyapdejtujte se, braco, it's not about you Edited December 30, 2025Dec 30 by morgana
December 30, 2025Dec 30 @Leia ne znam, stvarno, ne secam se.iako meke za nosenje (na bosu nogu, ofc), dugo su zadrzale oblik. pretpostavljam da je i zbog nagiba: stikla je bila mozda 2 cm, nedovoljno da previse gura prste napred i siri/deformise relativno siroke kaiseve oko prstiju. trajale desetak godina.e, sad, meni obuca inace dugo traje. em sam manijak za kvalitet, em pazim kuda idem i, valjda, "dobro gazim". naravno, nije ni sve za svaki dan.jedini sacuvani "visebojni" par iz stare kolekcije, obuca beograd za bali, prva polovina 80-ih:nosio se sa crnom olovka suknjom od smoking stofa (iz radnje dzentlmen, na pocetku kneza - ovo je detalj za arheologiju grada). na suknji, pozadi, kvadrat 20x15 cm sa 4 falte, otvaraju se 2 prema 2. ispod njih je bela osnova koja se vidi od pozadi pri koracanju. uz to je gore moglo bilo sta, od, recimo, crvenog bodija do ludih vercaceovih bluza i kosulja iz '90-ih. Edited December 30, 2025Dec 30 by le petit nicolas
December 30, 2025Dec 30 13 minutes ago, morgana said:zene: nose patike i cipeletine 90% vremena vec 15 godinaforumasi: baletanke nisu sexyy vratite nam stiklyyapdejtujte se, braco, it's not about youbas vala. ionako je najsexy biti bosa. poz
December 30, 2025Dec 30 1 hour ago, napadaj said:Primer žene koja može da bude seksi samo drugim ženama.1 hour ago, Boksi said:@Ras šta misliš?Da @napadaj ima problem sa drugim ženama.
December 31, 2025Dec 31 15 hours ago, Boksi said:Preporučujete li nekoga od domaćih proizvodjača/zanatlija?U 29. bloku je bio jedan obućar koji je pravio odlične baletanke. Nestao je preko noći.Tu je i Bunti, ima lepih i štosnih cipela i čizmica, ali do zla boga krute. (Slikaću jedne koje imam kad ih iskopam)Lidija Jovanović više ne pravi/dizajnira cipele?Za šarenu i udobnu obuću ( samo možete izabrati svaku moguću kombinaciju boja ) preporučujem https://curiousleathercrafts.com/?lang=eni mojoj ženskoj omladini i sebi sam naručila sandale pre par godina, same smo odabrale neke kombinacije boja tako da leva i desna nisu jednake samo su komplamentarne sa bojama pa me počesto u čudu gledaju :D plus cipelopatike . Elegantne modele ima Solo obuća , nisu loši i isto prave kombinacije u željenim bojama i materijalima a još jedna ns mala proizvodnja https://mihahandmadeshoes.com/ . Obe novosadske firme imaju i mušku obuću
December 31, 2025Dec 31 Plus za Solo obucu, dobar izbor.Ima ih na vise lokacija u gradu. Cene, onako povisoke, na gornjoj psiholoskoj granici
December 31, 2025Dec 31 3 hours ago, Sandradjer said:na gornjoj psiholoskoj graniciHahahaha ovo mi se svidja
December 31, 2025Dec 31 6 minutes ago, Boksi said:Hahahaha ovo mi se svidjaU zivotu je najvaznije locirati se u pravi koordinatni sistem
December 31, 2025Dec 31 Ja sam u jednom periodu nosila baletanke iz Srbije, po par njih, u raznim bojama. Crvena pod obavezno .Prodavala ih je jedna prodavnica iz lanca onoga sto je nekad bila Obuca, ali ne fabrika vec trgovinsko preduzece Beograd, zute table, to se verovatno stariji secaju.Ko ih je pravio ne znam, imale su odlican kalup, prava koza, bez onog tvrdog stepa od pozadi i nikada mi nisu napravile zulj, cak ni na bosu nogu. Mislim da su mi jos jedne ostale od tog modela koji mi je bio savrsen.Carska cipela Edited December 31, 2025Dec 31 by Moonwalker
December 31, 2025Dec 31 Odlična polovna godina me je nagnala da sebe nagradim novim cipelčugama od čiste runske kože, u onako bahato-korporativnom stilu.Produit en France bez kompromisa