Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

kakav mi je @Leia s lolipopom blast fom the past priredila... polovina '80, otac sa sluzbenog puta iz francuske donosi cipelice otvorenih prstiju... sve boje kao kod lejinih, minus ljubicasta. umesto nje, nesto blize braon. i minus stikla - skoro pa ravne, sa sirokom slaganom petom, taka bila moda.

fan talijanskih, sumnjicava prema tamo nekim francuskim, obujem ih. mili brate, te udobnosti!

nosile su se uz sve: teget, belo, zeleno, crno; haljine, farmerke, kratke i dugacke platnene pantalone. patile su samo od prasine sa beogradskog asfalta i cistile se pomocu trikova.

@ljuttko tim belo-crveno, ako imas duzi i vitki list.

poz

Edited by le petit nicolas

• Replies 6.4k
  • Views 784.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

@le petit nicolas Jesu li Arche? Ili baš Lollipops 🍭👡

Edited by Leia

54 minutes ago, Boksi said:

rolleyes

IMG_9941.jpeg

Primer žene koja može da bude seksi samo drugim ženama.

16 minutes ago, napadaj said:

@Ras šta misliš?

zene: nose patike i cipeletine 90% vremena vec 15 godina

forumasi: baletanke nisu sexyy vratite nam stiklyy

apdejtujte se, braco, it's not about you

Edited by morgana

@Leia ne znam, stvarno, ne secam se.

iako meke za nosenje (na bosu nogu, ofc), dugo su zadrzale oblik. pretpostavljam da je i zbog nagiba: stikla je bila mozda 2 cm, nedovoljno da previse gura prste napred i siri/deformise relativno siroke kaiseve oko prstiju. trajale desetak godina.

e, sad, meni obuca inace dugo traje. em sam manijak za kvalitet, em pazim kuda idem i, valjda, "dobro gazim". naravno, nije ni sve za svaki dan.

jedini sacuvani "visebojni" par iz stare kolekcije, obuca beograd za bali, prva polovina 80-ih:

20251230_190639.jpg

nosio se sa crnom olovka suknjom od smoking stofa (iz radnje dzentlmen, na pocetku kneza - ovo je detalj za arheologiju grada). na suknji, pozadi, kvadrat 20x15 cm sa 4 falte, otvaraju se 2 prema 2. ispod njih je bela osnova koja se vidi od pozadi pri koracanju. uz to je gore moglo bilo sta, od, recimo, crvenog bodija do ludih vercaceovih bluza i kosulja iz '90-ih.

Edited by le petit nicolas

13 minutes ago, morgana said:

zene: nose patike i cipeletine 90% vremena vec 15 godina

forumasi: baletanke nisu sexyy vratite nam stiklyy

apdejtujte se, braco, it's not about you

bas vala. ionako je najsexy biti bosa. hihi

poz

1 hour ago, napadaj said:

1 hour ago, Boksi said:

@Ras šta misliš?

Da @napadaj ima problem sa drugim ženama.

Nemam, samo mi je Odri taj dečačić tip, a na to ne padam.

15 hours ago, Boksi said:

Preporučujete li nekoga od domaćih proizvodjača/zanatlija?

U 29. bloku je bio jedan obućar koji je pravio odlične baletanke. Nestao je preko noći.

Tu je i Bunti, ima lepih i štosnih cipela i čizmica, ali do zla boga krute. (Slikaću jedne koje imam kad ih iskopam)

Lidija Jovanović više ne pravi/dizajnira cipele?

Za šarenu i udobnu obuću ( samo možete izabrati svaku moguću kombinaciju boja ) preporučujem https://curiousleathercrafts.com/?lang=en

i mojoj ženskoj omladini i sebi sam naručila sandale pre par godina, same smo odabrale neke kombinacije boja tako da leva i desna nisu jednake samo su komplamentarne sa bojama pa me počesto u čudu gledaju :D plus cipelopatike . Elegantne modele ima Solo obuća , nisu loši i isto prave kombinacije u željenim bojama i materijalima a još jedna ns mala proizvodnja https://mihahandmadeshoes.com/ . Obe novosadske firme imaju i mušku obuću

Plus za Solo obucu, dobar izbor.

Ima ih na vise lokacija u gradu. Cene, onako povisoke, na gornjoj psiholoskoj granici

3 hours ago, Sandradjer said:

na gornjoj psiholoskoj granici

Hahahaha ovo mi se svidja

6 minutes ago, Boksi said:

Hahahaha ovo mi se svidja

U zivotu je najvaznije locirati se u pravi koordinatni sistem D

Ja sam u jednom periodu nosila baletanke iz Srbije, po par njih, u raznim bojama. Crvena pod obavezno lolol.

Prodavala ih je jedna prodavnica iz lanca onoga sto je nekad bila Obuca, ali ne fabrika vec trgovinsko preduzece Beograd, zute table, to se verovatno stariji secaju.

Ko ih je pravio ne znam, imale su odlican kalup, prava koza, bez onog tvrdog stepa od pozadi i nikada mi nisu napravile zulj, cak ni na bosu nogu. Mislim da su mi jos jedne ostale od tog modela koji mi je bio savrsen.

Carska cipela D

Edited by Moonwalker

2TbzDJI.png

Odlična polovna godina me je nagnala da sebe nagradim novim cipelčugama od čiste runske kože, u onako bahato-korporativnom stilu.

Produit en France bez kompromisa