April 9Apr 9 Narucio sam crne, fuck it. U stvari, to su braon cizme premazane crnom bojom pa se kroz nosenje stvara patina i daje cizmama karakter. Sad jos samo da si kupim neke japanske selvedge jeans, da zavrnem nogavice, pustim bradu i da postanem hipster. Pod stare dane da me tuku na ulici.
April 10Apr 10 Fantastičan komad obuće. Jesu li full koža ili ima nešto sintetike u đonu? Znaju tako nešto da ubace navodno zbog poboljšanja performanci, zapravo zbog uštede isključivo.
April 10Apr 10 Jos davnih devedesetih jedna koleginica iz medija (necu pominjati ime jer je verovatno poznato i siroj publici. Nista poznato ali retko u sfrj.) je izrekla jedan aksiom. "Engleska cipela i tvrd muski polni organ nikada ne izlaze iz mode"A, to Nautiluse uzmi one prve. Nisu hipsterske, te ti nije neophodna brada. P.s.Jbt, jos 100 funti i kupis voskiranu barbour jaknu i ulozak i kapuljacu koja te ce nadziveti. Ali cizme su zaista fenomenalne.
April 10Apr 10 4 hours ago, bios said:Fantastičan komad obuće. Jesu li full koža ili ima nešto sintetike u đonu? Znaju tako nešto da ubace navodno zbog poboljšanja performanci, zapravo zbog uštede isključivo.Koliko mi je poznato nema nikakve sintetike, mozda jedino onaj konac sto usiva djon za gornji dio cizme. 4 hours ago, foto said:Jos davnih devedesetih jedna koleginica iz medija (necu pominjati ime jer je verovatno poznato i siroj publici. Nista poznato ali retko u sfrj.) je izrekla jedan aksiom."Engleska cipela i tvrd muski polni organ nikada ne izlaze iz mode"A, to Nautiluse uzmi one prve. Nisu hipsterske, te ti nije neophodna brada.P.s.Jbt, jos 100 funti i kupis voskiranu barbour jaknu i ulozak i kapuljacu koja te ce nadziveti. Ali cizme su zaista fenomenalne.Ja sam cuo za taj aksiom ali za bijelu kosulju. Red Wing su americke heritage boots, nisu engleske.Zamalo sam kupio Barbour vostanu jaknu ali sam se u zadnjem momentu predomislio i pazario Peregrine Bexley. Vise mi se svidio kroj, a i napravljena je ovde u UK, od domacih materijala. Barbour je premjestio prizvodnju u Moldaviju.Nadzivjece me sve, mada to sad i nije neki podvig kad mi je preko 5 banki.
April 13Apr 13 Donese ih postar prije jedno pola sata pa nisam jos skroz slozio utiske. Krute su i tvrde ali to je ocekivano. Trebace ih razgaziti po kuci jedno 10 dana prije nego se usudim u njima izaci na ulicu. Kupio sam pola broja manje nego moj uobicajeni kako je i savjetovano i to je perfektno. Da je tamo bilo izbora izmedju F i D (uze i sire), izabrao bih F ali ni D, koje sam dobio nisu siroke, nego bas taman. Uz malo deblje carape to je to. Izgledaju fenomenalno i sad ali izgledace puno bolje kad ih razgazim i sutnem koji kamen. I kad se malo oblikuju prema mom stopalu. Za nekoga ko izlazi iz kuce otprilike dva puta nedeljno, racunam da ce mi trajati jedno 150 godina.
April 16Apr 16 Kul su, mada sam lično odustao od (polu)dubokih cipela. Meni su braon lepše. Cena je spicy.Iz UK mi je tiha čežnja Altberg Jorvik:
April 16Apr 16 26 minutes ago, zorglub said:Kul su, mada sam lično odustao od (polu)dubokih cipela. Meni su braon lepše. Cena je spicy.Iz UK mi je tiha čežnja Altberg Jorvik:Meni se jedino ne svidja sto pise Altberg na njima, osim toga izgledaju odlicno. Sad, vrijede li £209, nemam pojma kakva je koza ali konstrukcija izgleda solidna - GW.Imam samo jedne cipele koje sam obukap svega nekoliko puta, na nekim svadbama. Uglavnom nosim cizme ili patike ali sad vec imam previse obuce pa ce nesto od toga morati na ebay ovih dana, pa kad prodam, mozda kupim i braon verziju ovih Blacksmiths.Pa bi jedne mogao da customise, kao ovde: Edited April 16Apr 16 by Seabass
April 22Apr 22 Danas sam prvi put u zivotu poslao obucu da se zamijeni djon.Kad sam narucivao ove cizme, zajebao sam se i odabrao crepe djon umjesto malo jaci Vibram i vec se ofucalo. Odlucio sam se za Dainite djon, sto je malo elegantnija opcija od Vibram lug.Dotle gazim pomalo ove nove Blacksmiths, jos uvijek misle da sam jestiv.
April 22Apr 22 On 9. 4. 2026. at 19:33, Shan Jan said:Izvinjavam se na upadu sa necim obicnim ali ovo je nesto najudobnije za moju siroku nogu sto sam nasao u zivotu. Osecaj ko da hodas po jastucima:A nisu bile muške da se kupe?
April 23Apr 23 On 10. 4. 2026. at 5:02, foto said:necu pominjati ime jer je verovatno poznato i siroj publici. Nista poznato ali retko u sfrj.)Sad moram da skontam ko je!
April 23Apr 23 12 hours ago, Seabass said:Danas sam prvi put u zivotu poslao obucu da se zamijeni djon.Kol'ko to košta u Londri?
April 23Apr 23 3 minutes ago, zorglub said:Kol'ko to košta u Londri?Nemam pojma koliko kosta u Londonu, otp od £40-150, zavisi sta treba odraditi. Jas sam cizme sam poslao u Rotherham, Znaci treba skinuti stari djon, povaditi savove, napraviti petu, zakucati eksere, sve zalijepiti i sasiti ponovo. Za to je trazio £65 + £15 postarine tamo i vamo, znaci £80 ukupno.
April 29Apr 29 4 minutes ago, Leia said:Ko voli slobodne prstiće? ☺️Ovo je fenomenalno! Nosila bih bukvalno (ne da znam gde)