December 22, 2025Dec 22 1 hour ago, Djuro said:Prelepe, al na pogresnom topiku ;)Uh, izvinjavam se @Leia i @Svemir Zeka - niste vas dve na pogresnom topiku, već ja 🤣Mislio sam da smo na sneakersima.Sorry :(
December 22, 2025Dec 22 Ja ne mogu da se setim kad sam poslednji put videla ženu na visokoj, tankoj štikli. Baš su štikle prognane iz svakodnevice. A ranije, samo čuješ ritmično udaranje vrha o pod.
December 22, 2025Dec 22 10 hours ago, Leia said:Pa prve i zadržavam…Za druge najiskrenije ne znam ni šta mi bi, sa štiklama još i mogu da se izborim ali oni tanki kaišići bi me izmasakrirali posle nekoliko laganih koraka Da ja bacim pogled šta još ima kod Stelle…Sjajan izbor si napravila ako su ti osetljiva stopala. Ove druge urnisu prste i kad je daleko niza stikla, ma dovoljno da su malo podignute
December 22, 2025Dec 22 50 minutes ago, Pixisis said:Ja ne mogu da se setim kad sam poslednji put videla ženu na visokoj, tankoj štikli. Baš su štikle prognane iz svakodnevice. A ranije, samo čuješ ritmično udaranje vrha o pod.Jedne od onih što sam kačila čizmi, idem i na posao u njima, ali ne tako često, i nije visoka štikla, mada je tanka. Stvar je u tome što upadam po kaldrmama ili metalnim mrežama pred ulazak u zgrade, pa to više volim da nosim iz auta/u auto.Imala sam ranije odlične klop-klop čizmice s debelom i niskom štiklom. Lep je taj zvuk ❤️ Edited December 22, 2025Dec 22 by Svemir Zeka
December 22, 2025Dec 22 17 minutes ago, Sandradjer said:Sjajan izbor si napravila ako su ti osetljiva stopala. Ove druge urnisu prste i kad je daleko niza stikla, ma dovoljno da su malo podignute Za prve mogu reći da je to sasvim udobno i stabilno za to što jeste, uvek vredi pazariti kvalitetnu obuću. Al ja ne znam kakvo me je ludilo obuzelo da ove druge uopšte razmatram znajući sebe, bukvalno kao neke srednjovekovne sprave za mučenje stopala
December 22, 2025Dec 22 10 minutes ago, Svemir Zeka said:Jedne od onih što sam kačila čizmi, idem i na posao u njima, ali ne tako često, i nije visoka štikla, mada je tanka. Stvar je u tome što upadam po kaldrmama ili metalnim mrežama pred ulazak u zgrade, pa to više volim da nosim iz auta/u auto.Imala sam ranije odlične klop-klop čizmice s debelom i niskom štiklom. Lep je taj zvuk ❤️May you have the confidence of Rihanna walking in stilettos over sidewalk grateshttps://www.instagram.com/p/C46Z1kDvdIm/?img_index=2
December 22, 2025Dec 22 10 minutes ago, Boksi said:May you have the confidence of Rihanna walking in stilettos over sidewalk grateshttps://www.instagram.com/p/C46Z1kDvdIm/?img_index=2Svaka čast Rijani, kod mene izgleda tako što zaobilazim
December 22, 2025Dec 22 44 minutes ago, Leia said:Za prve mogu reći da je to sasvim udobno i stabilno za to što jeste, uvek vredi pazariti kvalitetnu obuću. Al ja ne znam kakvo me je ludilo obuzelo da ove druge uopšte razmatram znajući sebe, bukvalno kao neke srednjovekovne sprave za mučenje stopala Nezgodne su bas. I stvarno preseku prste. Imam niske takve u kojima moze da se leti dok ne preseku prste. Posle vidas rane
December 22, 2025Dec 22 32 minutes ago, Sandradjer said:Nezgodne su bas. I stvarno preseku prste. Imam niske takve u kojima moze da se leti dok ne preseku prste. Posle vidas rane Ja čitam leti as in summer pa mi ništa nije jasno Mislim leto je tek horor, toliko malo prostora ostavlja za zaštitno tapaciranje
December 22, 2025Dec 22 5 minutes ago, Leia said:Ja čitam leti as in summer pa mi ništa nije jasno Mislim leto je tek horor, toliko malo prostora ostavlja za zaštitno tapaciranjeAaa leti, jos od vrucine se obuvaju jedne za odlazak, a druge za povratak sa posla
December 22, 2025Dec 22 Ili spakuješ japankice u torbu, pa u štiklama do posla a posle fino hop hop u japankicama nazad.Ili još bolje, u japankama do i sa posla, a tamo se preobuješ i šepuriš na potpeticama.Mada, po sećanju bih rekla da je to češća varijanta bila za izlaske nego za posao. Imala sam neke tanke japanke od 20 grama, te su i u minijatirne tašnice uspevale da stanu, sve uključujući i kesu za njih. Eh, sećanja.