December 9, 2025Dec 9 3 hours ago, mustang said:Ove su ti bombonica Ja jako volim sebe te zato u ormaru i cipelarniku ne drzim nista sto jedva cekam da skinem ili izujem Ove lepotice bih rado prosetala al nema moj broj Kakva peta 😍
December 9, 2025Dec 9 Kupicu ove a jbga. Slaze e uz sve boje cak i teget. Ako su neudobne vraticu. Ma da. Hvala na savetima, olaksale ste mi razmisljanje i izbor. ❤️
December 9, 2025Dec 9 ja sutra idem da probam slicne ali crne u masimu dutiju, pa ako valjaju da ih vrebam za 15 dana kad krene snizenje ako sidju na normalnu cijenu
December 10, 2025Dec 10 On 8. 12. 2025. at 8:32, Djuro said:e jebo me i forum, kad mi ovako pocne dan...Šta bi tek rekao za ovog tipa što trenira u njima. Vatrogasac iz Luizijane.
December 21, 2025Dec 21 Ajoj hvala al nije mi ovo nikako svakodnevni fazon, nego ono kad me dovezu i odvezu a i da ne moram da stojim više od 10min u komadu
December 21, 2025Dec 21 Ma vraćam ove druge, koga ja zajebavam…I prve će najverovatnije biti nošene jednocifren broj puta, bolje ja da gledam nešto što mi neće biti muzejski primerak
December 22, 2025Dec 22 No regrets draga @Mel i lepe stvari imaju svoju svrhu samo ako uživaš u njima kako hoćeš i koliko hoćeš 😌
December 22, 2025Dec 22 13 minutes ago, Leia said:No regrets draga @Mel i lepe stvari imaju svoju svrhu samo ako uživaš u njima kako hoćeš i koliko hoćeš 😌Ma potpuno se slazem, nego prelepe su, narocito prve. Ima zena koje mogu na visoke stikle, ja odavno ne al sam ih se u mladosti nanosila "za sve pare".
December 22, 2025Dec 22 Pa prve i zadržavam…Za druge najiskrenije ne znam ni šta mi bi, sa štiklama još i mogu da se izborim ali oni tanki kaišići bi me izmasakrirali posle nekoliko laganih koraka Da ja bacim pogled šta još ima kod Stelle…
December 22, 2025Dec 22 https://www.charlesclinkard.co.uk/women-c1/boots-c3/ankle-boots-c100/askham-womens-ankle-boots-p55082#attribute%5B1%5D=41446Utopljen vaučer u rieker čizme za šetnju. Patike će da sačekajuSamo mi je boja ljubičanstvenija