December 8, 2025Dec 8 7 hours ago, shimpr said:Nema sta, bas si velikodusnaKad idu bosi, daj sta das. Ma dajem im non stop. Od jakni do novih carapa.
December 8, 2025Dec 8 38 minutes ago, mustang said:Imam par slicnih, al vise ne mogu da hodam u njima komforno. Sad prednji deo mora da ima cm, dva platformu da lakse pada stopalo na pod.U stvari sve stikle sa malom platformom mi sad vise odgovaraju. Kao da su bafer izmedju noge i poda.Posebno ovaj model kad je tezina na prstima (to je ovo preko 10cm), a nogu drzi kaisic preko prstiju. Ali takve sandale i sa nizom stiklom su efektne. Platforme ne nosim, verujem da je lakse, Imam fobiju da su da izvrnem zglob .Kakve cipele trazis, daj neku sliku?
December 8, 2025Dec 8 Evo na sta mislim i da nema resice niti bilo sta gore i manje jezik da izgleda kao muska cipela ili one sacuvaj me Boze italijanske sunjalice a la loro piana fazon .A ovo je je platforma o kojoj pricam, ne ona debela, nego bas malaHvala! 🤗❤️ Edited December 8, 2025Dec 8 by mustang
December 8, 2025Dec 8 3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:jel ima neka cizma za zene sa jakim listovima Pa, onda je bolje da nosi veliki broj. Jer jak list može da bude stegnut ako je dužina stopala i širina lista u raskoraku. Najbolje da imaju i lastiš i rajsferšlus.
December 8, 2025Dec 8 1 hour ago, mustang said:@Djuro budi zahvalan sto ne zivis sa mnom 😂 trcao bi maratone svaki dan samo da ne dodjes kuci 😂😂😂Isti model u nekoliko i vise duplikata zavisi sta, donji ves, majice, patike, trenerke, helanke, dukesevi, stikle, haljine. Isti dorucak. Uglavnom i rucak.Par puta mi se desilo da odem do prodavnice u noosa, isti model, isti broj, samo razlicite boje: drecavo roze/zute a druga patika nezno plava. Ne bih ni provalila da ne vozim. To just ono da znam. Ko zna koliko samputa stvarno izasla sa dve razlicite....Sad mi stizu nove noosa 😍.. Muz mi kupio 😍😍😍😍❤️Setila sam se koje mi ne svidjaju na muskima ... Grubin 🙄Trazim ravne cipele uz farmerke i pantalone da idu, moze i mala stikla, nesto poput lucy, penny ali lepse.. Da nema nista da visi napred i da budu sto laganije. Ideje?isto. paja patak. mijenjam rucak, nemam stikle al to je to. Edited December 8, 2025Dec 8 by morgana
December 8, 2025Dec 8 @mustang Za takve cipele pogledaj Massimo dutti (skoro sve su kozne) i Zaru (tu filtriraj koza).Ove neke fensije robne marke kojih ima u Srbiji uglavnom prodaju takve ali nabudzene (ne znam koliko je to tesko ). Meni deluje bar kilo po cipeli. Lepe su one platformice, zadrzale su eleganciju
December 8, 2025Dec 8 Pa da, to htedoh da kazem al nikako (pricam za platformu)... 😁Pogledacu te radnje. U zaru usla jednom, sve mi nesto cudna ta radnja.A da, sve na kozu sto mi pada mora da bude (jbga, negde mora da propusti) ali po mogustvu prirodan materijal: pamuk, lan... Taj rad. Edited December 8, 2025Dec 8 by mustang
December 8, 2025Dec 8 1 minute ago, mustang said:Pa da, to htedoh da kazem al nikako (pricam za platformu)... 😁Pogledacu te radnje. U zaru usla jednom, sve mi nesto cudna ta radnja.Pogledaj na sajtu. U Zari se svasta moze naci po smesnim cenama. Mora da se kopa medju gomilom krsa. Posebno obuca, koja je lepa i kozna. Samo sto kod nas ne dolazi bas sve. Cesto imaju limited edition modele. Vrede svaku paru
December 8, 2025Dec 8 7 hours ago, Svemir Zeka said:sta bih dala da meni ovako nesto stoji, niska sam a listovi mi ko u fudbalera u mojoj kolekciji su mi trenutno ove omiljene, vrlo su udobne, iako nisu nimalo lagane, nikako za duze setnje (makar ne meni) Edited December 8, 2025Dec 8 by dunja
December 8, 2025Dec 8 Sestro slatka, nosi stikle i cizme kakve hoces. To sto ti vidis listove kao u fudbalera, nekome je najlepsa i najseksi noga. lepe su ove martinke, za koncerte, izlozbe idealne.
December 8, 2025Dec 8 12 minutes ago, dunja said:sta bih dala da meni ovako nesto stoji, niska sam a listovi mi ko u fudbalera u mojoj kolekciji su mi trenutno ove omiljene, vrlo su udobne, iako nisu nimalo lagane, nikako za duze setnje (makar ne meni)Ono sa štiklom i jeste za nas ne previše visoke (da izbegnem reč niske ), a za listove, daj bre, ko zna šta ti vidiš
December 8, 2025Dec 8 18 minutes ago, Svemir Zeka said:daj bre, ko zna šta ti vidiš 25 minutes ago, mustang said:najseksi noga.
December 8, 2025Dec 8 7 hours ago, Sandradjer said:Znam da si strucnjak za obucu, to testiras moje znanje<7cm normalne prilike i>7cm posebne prilikehttps://youtube.com/shorts/AeN5xorwIu0?si=11imU3W0SQXT2-8ASam cu da odem sa ovog topika