December 8, 2025Dec 8 16 minutes ago, Stela said:Ovde ima i lepe zenske obuce Moguće je. Jesam pogledao nekad, ali moguće površno.
December 8, 2025Dec 8 1 hour ago, Ras said:A sad malo muški!All Sale – Herring ShoesImas li neka iskustva sa ovim Herringom, kakve su?
December 8, 2025Dec 8 22 minutes ago, Stela said:Nisam nosila razlicite brojeve, mada sam jednom izasla iz radnje sa levom sandalom u broju 38, a desnom 39, pomesala prodavacica kad je pakovala...pa se vracaj nazad po nekoj vrucincini.Ali imam jedne Dogo sandale od pre sto godina iz Turske (i jos traju) gde se leva i desna razlikuju u dezenu, ta obuca moze da bude simpaticna. Na ovaj su fazon.Imas i kod Camper-a te fore, Twins se zove ta serija:
December 8, 2025Dec 8 Just now, Djuro said:Imas li neka iskustva sa ovim Herringom, kakve su?Dva para.Meni su odlične cipele za korektan novac. Kupujem jeftinije i to kad nađem nešto na sniženju, nemam baš para da se bahatim. Broj mi odgovara, a imaš i bližu oznaku kakav je fit.3.800 din su troškovi dostave za Srbiju za jedan par i DHL je jedini izbor.Treba probati nešto sporiju opciju DHL e-commerce, da se eventualno prođe bez njihove špedicije, ili već neki alternativni način dostave. Edited December 8, 2025Dec 8 by Ras
December 8, 2025Dec 8 1 hour ago, Sandradjer said:Ima mustang stiklice, videla sam, nego zeza malo Al si neka… pa sad je “posebna prilika”, sta si se stisla
December 8, 2025Dec 8 Ove Herring muske su lepse od zenskih. Svidjaju mi se samo jedne zenske i naravno da su najskuplje Herring ShoesTrickers Lucia ladies rubber-soled boots in cafe repello...Discover a perfect combination of practicality, durability and comfort in this perfect example of the traditional Tricker’s country boot. Placed on a Vibram V-Lite Sole making it super lightweight. Edited December 8, 2025Dec 8 by Stela
December 8, 2025Dec 8 My 100 centsImam obuće više nego što stignem da nosim. Hordujem obuću tako da za svaku priliku imam po 5 pari. Pošto je trenutno zima, napraviću osvrt na čizme.Oko deset pari, nisam sigurna šta ima na terasi. Čizme za posao, čizme za duge šetnje po novogodišnjim inostranstvima, i čizme za spešl prilike.Ove poslednje mi nisu pri ruci, imam tri para i otprilike su na ovaj fazon, samo materijal varira.Imam trip da ne mogu da nosim nešto što budži nogu, iako mi je broj prosečan 38/39, ali na ovo telo budženo njet, dakle samo uz nogu. Za šetnje Rieker style, ili ravne čizme, za posao uzmem i one s debelom štiklom, da mogu da preživim dan Poslednje kupljene, videla od @morgana ovde (ima neki post ranije):Ja ih uredno parfemišem sprejem za obuću. 🌷
December 8, 2025Dec 8 3 hours ago, Djuro said:Al si neka…pa sad je “posebna prilika”, sta si se stislaZnam da si strucnjak za obucu, to testiras moje znanje <7cm normalne prilike i >7cm posebne prilike
December 8, 2025Dec 8 A evo je i stikla iznad 10cm, sto nije bas za preporuku. Tako da 7-10 cm je sasvim ok
December 8, 2025Dec 8 5 minutes ago, Sandradjer said:A evo je i stikla iznad 10cm, sto nije bas za preporuku. Tako da 7-10 cm je sasvim okАл је зато хот
December 8, 2025Dec 8 @Djuro budi zahvalan sto ne zivis sa mnom 😂 trcao bi maratone svaki dan samo da ne dodjes kuci 😂😂😂Isti model u nekoliko i vise duplikata zavisi sta, donji ves, majice, patike, trenerke, helanke, dukesevi, stikle, haljine. Isti dorucak. Uglavnom i rucak.Par puta mi se desilo da odem do prodavnice u noosa, isti model, isti broj, samo razlicite boje: drecavo roze/zute a druga patika nezno plava. Ne bih ni provalila da ne vozim. To just ono da znam. Ko zna koliko samputa stvarno izasla sa dve razlicite....Sad mi stizu nove noosa 😍.. Muz mi kupio 😍😍😍😍❤️Setila sam se koje mi ne svidjaju na muskima ... Grubin 🙄 Trazim ravne cipele uz farmerke i pantalone da idu, moze i mala stikla, nesto poput lucy, penny ali lepse.. Da nema nista da visi napred i da budu sto laganije. Ideje? Edited December 8, 2025Dec 8 by mustang
December 8, 2025Dec 8 2 hours ago, Sandradjer said:A evo je i stikla iznad 10cm, sto nije bas za preporuku. Tako da 7-10 cm je sasvim okImam par slicnih, al vise ne mogu da hodam u njima komforno. Sad prednji deo mora da ima cm, dva platformu da lakse pada stopalo na pod. U stvari sve stikle sa malom platformom mi sad vise odgovaraju. Kao da su bafer izmedju noge i poda.