Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

16 minutes ago, Stela said:

Ovde ima i lepe zenske obuce )

Moguće je. Jesam pogledao nekad, ali moguće površno.

• Replies 6.4k
  • Views 784.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

1 hour ago, Ras said:

A sad malo muški!

All Sale – Herring Shoes

Imas li neka iskustva sa ovim Herringom, kakve su?

22 minutes ago, Stela said:

Nisam nosila razlicite brojeve, mada sam jednom izasla iz radnje sa levom sandalom u broju 38, a desnom 39, pomesala prodavacica kad je pakovala...pa se vracaj nazad po nekoj vrucincini.

Ali imam jedne Dogo sandale od pre sto godina iz Turske (i jos traju) gde se leva i desna razlikuju u dezenu, ta obuca moze da bude simpaticna. Na ovaj su fazon.

dogo-women-vegan-leather-lace-up-sandals

dogo-women-vegan-leather-lace-up-sandals

Imas i kod Camper-a te fore, Twins se zove ta serija:

K100979-008_CF.avif

Just now, Djuro said:

Imas li neka iskustva sa ovim Herringom, kakve su?

Dva para.

Meni su odlične cipele za korektan novac. Kupujem jeftinije i to kad nađem nešto na sniženju, nemam baš para da se bahatim. Broj mi odgovara, a imaš i bližu oznaku kakav je fit.

3.800 din su troškovi dostave za Srbiju za jedan par i DHL je jedini izbor.

Treba probati nešto sporiju opciju DHL e-commerce, da se eventualno prođe bez njihove špedicije, ili već neki alternativni način dostave.

Edited by Ras

1 hour ago, Sandradjer said:

Ima mustang stiklice, videla sam, nego zeza malo )

Al si neka…

pa sad je “posebna prilika”, sta si se stisla

Ove Herring muske su lepse od zenskih. Svidjaju mi se samo jedne zenske i naravno da su najskuplje sleep

Herring Shoes
No image preview

Trickers Lucia ladies rubber-soled boots in cafe repello...

Discover a perfect combination of practicality, durability and comfort in this perfect example of the traditional Tricker’s country boot. Placed on a Vibram V-Lite Sole making it super lightweight.

Edited by Stela

My 100 cents

Imam obuće više nego što stignem da nosim. Hordujem obuću tako da za svaku priliku imam po 5 pari. Pošto je trenutno zima, napraviću osvrt na čizme.

Oko deset pari, nisam sigurna šta ima na terasi. Čizme za posao, čizme za duge šetnje po novogodišnjim inostranstvima, i čizme za spešl prilike.

Ove poslednje mi nisu pri ruci, imam tri para i otprilike su na ovaj fazon, samo materijal varira.

71iywZcVXlL.jpgwoman-wearing-stylish-black-high-heeled-boots-walking-on-marble-floor-photo.jpgAGATHEKB85LTC_010003_SIDE_vg103.jpg

Imam trip da ne mogu da nosim nešto što budži nogu, iako mi je broj prosečan 38/39, ali na ovo telo budženo njet, dakle samo uz nogu.

Za šetnje Rieker style, ili ravne čizme, za posao uzmem i one s debelom štiklom, da mogu da preživim dan

Poslednje kupljene, videla od @morgana ovde (ima neki post ranije):

IMG_20251208_102008.jpg

Ja ih uredno parfemišem sprejem za obuću. 🌷

vrh kolekcija

3 hours ago, Djuro said:

Al si neka…

pa sad je “posebna prilika”, sta si se stisla

Znam da si strucnjak za obucu, to testiras moje znanje

<7cm normalne prilike i

>7cm posebne prilike

IMG_20251208_145644.jpg

IMG_20251208_145712.jpg

A evo je i stikla iznad 10cm, sto nije bas za preporuku. Tako da 7-10 cm je sasvim ok

IMG_20251208_151316.jpg

jel ima neka cizma za zene sa jakim listovima lolol

Čime da mackam kozne starke ,zelene,nešto kao meka prevrnuta koža?

5 minutes ago, Sandradjer said:

A evo je i stikla iznad 10cm, sto nije bas za preporuku. Tako da 7-10 cm je sasvim ok

IMG_20251208_151316.jpg

Ал је зато хот naughty

@Djuro budi zahvalan sto ne zivis sa mnom 😂 trcao bi maratone svaki dan samo da ne dodjes kuci 😂😂😂

Isti model u nekoliko i vise duplikata zavisi sta, donji ves, majice, patike, trenerke, helanke, dukesevi, stikle, haljine. Isti dorucak. Uglavnom i rucak.

Par puta mi se desilo da odem do prodavnice u noosa, isti model, isti broj, samo razlicite boje: drecavo roze/zute a druga patika nezno plava. Ne bih ni provalila da ne vozim. To just ono da znam. Ko zna koliko samputa stvarno izasla sa dve razlicite....

Sad mi stizu nove noosa 😍.. Muz mi kupio 😍😍😍😍❤️

Setila sam se koje mi ne svidjaju na muskima ... Grubin 🙄

Trazim ravne cipele uz farmerke i pantalone da idu, moze i mala stikla, nesto poput lucy, penny ali lepse.. Da nema nista da visi napred i da budu sto laganije. Ideje?

Edited by mustang

2 hours ago, Sandradjer said:

IMG_20251208_151316.jpg

Imam par slicnih, al vise ne mogu da hodam u njima komforno. Sad prednji deo mora da ima cm, dva platformu da lakse pada stopalo na pod.

U stvari sve stikle sa malom platformom mi sad vise odgovaraju. Kao da su bafer izmedju noge i poda.