Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Svakako treba biti praktican, sve iznad 7cm za posebne prilike je super (tipa 3-4 sata u njima). Za svaki dan 3-5 cm, posebno ko radi na nogama. Mora kicma da se cuva.

Uloske ne zanemarivati takodje.

Da su lepe jesu, da su zenstvene jesu wub

• Replies 6.4k
  • Views 784.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

Sve manje se nose stikle, ranije si cesce mogao da cujes kako potpetice lupkaju po trotoaru. Moja mama je nosila stikle svaki dan, ali te nize.

Za razliku od cipela, cizmice sa visom, ali debljom stiklom su mi udobne, ok mi je da budem duze u njima. Ali se generalno u moj stil zivota (volim sa hodam i pojma nemam gde cu sve da stignem kad negde krenem )) i odevanja vise uklapa ravna obuca, sto ne znaci nuzno patike.

Edited by Stela

44 minutes ago, Stela said:

Sve manje se nose stikle, ranije si cesce mogao da cujes kako potpetice lupkaju po trotoaru. Moja mama je nosila stikle svaki dan, ali te nize.

Za razliku od cipela, cizmice sa visom, ali debljom stiklom su mi udobne, ok mi je da budem duze u njima. Ali se generalno u moj stil zivota (volim sa hodam i pojma nemam gde cu sve da stignem kad negde krenem )) i odevanja vise uklapa ravna obuca, sto ne znaci nuzno patike.

Zato sto je deblja stikla stabilnija naravno, ja je ne volim, ali mora se. A cizmice, cizme drze zglob.

Volim starija vremena, stiklice, kompetice, sve pasuje, ukrojeno wub. Poludeh od oversized mode

2 minutes ago, Sandradjer said:

Zato sto je deblja stikla stabilnija naravno, ja je ne volim, ali mora se. A cizmice, cizme drze zglob.

Volim starija vremena, stiklice, kompetice, sve pasuje, ukrojeno wub. Poludeh od oversized mode

Sad su kompletici moderni, meni se to ne dopada, ali vidim da zene nose sve nesto upareno. Ali uglavnom oversized D

3 minutes ago, Stela said:

Sad su kompletici moderni, meni se to ne dopada, ali vidim da zene nose sve nesto upareno. Ali uglavnom oversized D

Ne nosim ni ja kompletice ). Samo da je usko u struku i kuku, od farmerki do haljina

Sandradjer se suptilno hvali svojom linijom! 💃

5 minutes ago, Klara said:

Sandradjer se suptilno hvali svojom linijom! 💃

Hvala svakako D.

Kad smo kod toga, dobru liniju vise zahteva oversized moda D

Meni je potpuno bezveze taj oversized trend. Razumem klince u pubertetu, posebno devojčice, razumem i sebe u kućnoj varijanti lolol, ali zašto skrivati telo u apa-drapa odeći.

Da, oversized trazi vitkost. Volim i to, a i kad odeca prati linuju tela, kako kad. Ne onaj oversized pet brojeva veci, nego da je osecaj lagano i opusteno. U smislu da nemam potrebu da nosim stalno nesto usko, niti to cinim. Tako da ponekad skrivam telo laugh

Recimo leti, volim lanene haljine, pantalone, kosulje i prirodno mi je da idu od tela, da to bude malo komotnija odeca. Kad vidim da neko obuce lanenu kosulju, suknju, haljinu, a ono puca na njemu, to mi se ne dopada. Sam kroj moze da prati liniju tela (a ne mora), ali materijal da mi ne stoji kao da ima elastin, jer uglavnom nema.

Inace pisemo na temi Obuca rolleyes

9 minutes ago, Stela said:

Da, oversized trazi vitkost. Volim i to, a i kad odeca prati linuju tela, kako kad. Ne onaj oversized pet brojeva veci, nego da je osecaj lagano i opusteno. U smislu da nemam potrebu da nosim stalno nesto usko, niti to cinim. Tako da ponekad skrivam telo laugh

Recimo leti, volim lanene haljine, pantalone, kosulje i prirodno mi je da idu od tela, da to bude malo komotnija odeca. Kad vidim da neko obuce lanenu kosulju, suknju, haljinu, a ono puca na njemu, to mi se ne dopada. Sam kroj moze da prati liniju tela (a ne mora), ali materijal da mi ne stoji kao da ima elastin, jer uglavnom nema.

Inace pisemo na temi Obuca rolleyes

Pa kad nemamo temu osim letnjih haljina koliko ja znam.

Prekopala sam sve sto uzivo, sto po netu. Uhvatila me manija shopingovanja.

A za ovo oversized mislimo na isto svi, nadam se. Bas ono preterano, sto se vidi iz aviona, kao sto kazes 5 brojeva vece.

Ima tema globalni shoping vodic ). Pa izvolte

Edited by Sandradjer

ana opačić fura oversized fazon, ali ona je tanka i visoka dokle hoćeš i njoj to stoji fenomenalno, većinu žena taj stil napravi na sunđer boba

(kao i one uske farmerke na muškarcima, đoković u njima oživljava usahle jajnike, dok ostali muškarci kad ih obuku idu ulicom i ubijaju libido)

4 minutes ago, svashtabezneshto said:

ana opačić fura oversized fazon, ali ona je tanka i visoka dokle hoćeš i njoj to stoji fenomenalno, većinu žena taj stil napravi na sunđer boba

(kao i one uske farmerke na muškarcima, đoković u njima oživljava usahle jajnike, dok ostali muškarci kad ih obuku idu ulicom i ubijaju libido)

Ljudi nose ono sto se prodaje a ne ono sto im stoji. Mada mi se cini da je poslednjih godina veci izbor modela, a materijali su na dnu.

Primer oversized pakla

IMG_20251207_190840.jpg

Ova haljina da je crna, bila bi mantija.

Edited by Stela

Od matorih žena viđam jako malo da nose te oversized gluposti. Kod mene na poslu su skoro sve žene i većina nosi uske farmerke, košuljice, blejzere, as well as I do. A pritom nisam nešto vitka!

26 minutes ago, svashtabezneshto said:

stoji joj odlicno, ima zaokruzen stil i jedna je od najbolje samoobucenih tv osoba

...

visoke pete sam odbacila prije 20 g kad sam sjebala zglob. nikad im se nisam vratila.

ako obucem nesto nominalno zenstveno, recimo leprsaviju haljinu (rijetko mi se desi ali imam par komada) , ukombinujem sa cipeletinama, opisa radi recimo na tragu zadig&voltaire estetike, mada je ona dosta starija od brenda.

volim androgini stil.
posteno bi bilo reci da se oblacim dosadno.

Edited by morgana