December 7, 2025Dec 7 7 minutes ago, Stela said:Ovo gore da je crno, bila bi mantija.Ima bela, lila, tamno braon. Arket, cijena 130 dolara
December 7, 2025Dec 7 Jedne svecane, druge za park. Uvek bez carapa 😍. Ja sam najzahvalniji kupac 😁. Nosim, vozim dok se ne raspadne, svaki dan. Jos ih nisam u sports mode stavila, desne imaju godinu dana. Idu u "kantu" tj, beskucnicima. Edited December 7, 2025Dec 7 by mustang
December 7, 2025Dec 7 9 hours ago, Valk said:Čiju maturu?Ja se razmišljam da rasprodam svoje salonke, ~10 pari od kojih recimo pet imaju baš visoku štiklu.Ionako sam prestala da ih nosim, a tek sad sa ovakvim kolenom koje će se pitaj boga kad potpuno oporaviti, nisam sigurna ni da je bezbedno da se u njima lomatam.Ne sviđa mi se kako zvuči ovo što sam napisala, kao da mi se približava putovanje brodom na Zapad.9 hours ago, morgana said:eto, da si na vrijeme sjebala nogu kao ja uštedila bi, ne bi ni kupovala 10 pari salonkinemoj sve da prodašSta radite deco s tim kolenima?¿ Eno ga Zli Gli sjebo koleno pa trci maraton, mozete da mu se pridruzite.
December 8, 2025Dec 8 ali ja nisam sjebala koljeno pa ne mogu da trcim maraton kao zli glisjebala sam skocni zglob koji se do sada oporavio deset puta. Edited December 8, 2025Dec 8 by morgana
December 8, 2025Dec 8 12 hours ago, mustang said:Jedne svecane, druge za park. Uvek bez carapa 😍. Ja sam najzahvalniji kupac 😁. Nosim, vozim dok se ne raspadne, svaki dan. Jos ih nisam u sports mode stavila, desne imaju godinu dana. Idu u "kantu" tj, beskucnicima.e jebo me i forum, kad mi ovako pocne dan...
December 8, 2025Dec 8 Rajder, daj pls one tvoje “od 7cm za posebne prilike”, da malo isperem oci i popravim sebi dan.
December 8, 2025Dec 8 21 minutes ago, Djuro said:Rajder, daj pls one tvoje “od 7cm za posebne prilike”, da malo isperem oci i popravim sebi dan.Ima mustang stiklice, videla sam, nego zeza malo
December 8, 2025Dec 8 Nosim broj 40 i nadjem juce rasparene teget Champion, desna 40, leva 41. Cena 990 dinara. Jeste mozda malo cudan osecaj, ali uvek mi je i delovalo da mi je levo stopalo nekako vece od desnog. Za broj vece
December 8, 2025Dec 8 Samo sam se skenjo jer u toj radnji nisam mogao da iskoristim decije vaucere. Morao sam da provucem karticu, pitali me da li hocu na dve rate, ja reko ma jok, skidaj odjednom 990 dinara.
December 8, 2025Dec 8 14 hours ago, mustang said:Jedne svecane, druge za park. Uvek bez carapa 😍. Ja sam najzahvalniji kupac 😁. Nosim, vozim dok se ne raspadne, svaki dan. Jos ih nisam u sports mode stavila, desne imaju godinu dana. Idu u "kantu" tj, beskucnicima.imagine the smell
December 8, 2025Dec 8 Nisam nosila razlicite brojeve, mada sam jednom izasla iz radnje sa levom sandalom u broju 38, a desnom 39, pomesala prodavacica kad je pakovala...pa se vracaj nazad po nekoj vrucincini.Ali imam jedne Dogo sandale od pre sto godina iz Turske (i jos traju) gde se leva i desna razlikuju u dezenu, ta obuca moze da bude simpaticna. Na ovaj su fazon.
December 8, 2025Dec 8 14 hours ago, mustang said:Jedne svecane, druge za park. Uvek bez carapa 😍. Ja sam najzahvalniji kupac 😁. Nosim, vozim dok se ne raspadne, svaki dan. Jos ih nisam u sports mode stavila, desne imaju godinu dana. Idu u "kantu" tj, beskucnicima.Nema sta, bas si velikodusna
December 8, 2025Dec 8 1 hour ago, Ras said:A sad malo muški!All Sale – Herring ShoesOvde ima i lepe zenske obuce