November 26, 2025Nov 26 14 hours ago, morgana said:mladunce martinki i starki mi se cas svidja, a cas ne, nadam se da mi se nece svidjeti kad budem prolazila pored prodavnice, a ne svidjeti kad dodjem kucimoze za traktor, moze uz vecernju haljinu@morgana don’t mind me asking, koliko si visoka? Mene ima u visinu, ovo mi se svidja, a ne znam kako bi izgledalo.
November 26, 2025Nov 26 31 minutes ago, destiny said:A tek sto jeduI pijuI kuce sredjujuI nekretnine kupujuSpakovace stvari, Sosa, i vratice se u zavicaj. Sad tamo u mom zavicaju....
November 26, 2025Nov 26 4 minutes ago, Boksi said:@morgana don’t mind me asking, koliko si visoka? Mene ima u visinu, ovo mi se svidja, a ne znam kako bi izgledalo.177 cmmozda odem popodne da ih vidim, guglajuci mi se cini da je djon previse nabudzen i u sirinu, na stranu visina koja mislim da nije problem.
November 26, 2025Nov 26 2 hours ago, morgana said:177 cm2 hours ago, Boksi said:Ja 178.Taman za mene sa sve martinkama
November 26, 2025Nov 26 @kronostime Dao sam ti vubić na post, da ne ostaneš usamljen u akciji od srca srcu na ovoj strani.
November 27, 2025Nov 27 @Boksi , glomazne su malo vise nego sto znam da koristim ali ja i inace imam problem sa sirokim djonovima (koji dosta izlaze iz okvira tabanice). pogledaj ih svakako, kvalitetne su i stosne.
December 7, 2025Dec 7 Na velikom snizenju 7k u fashion&friends. Brojevi manje popularni naravno.Kome treba za svadbu ili maturu
December 7, 2025Dec 7 Čiju maturu? Ja se razmišljam da rasprodam svoje salonke, ~10 pari od kojih recimo pet imaju baš visoku štiklu.Ionako sam prestala da ih nosim, a tek sad sa ovakvim kolenom koje će se pitaj boga kad potpuno oporaviti, nisam sigurna ni da je bezbedno da se u njima lomatam.Ne sviđa mi se kako zvuči ovo što sam napisala, kao da mi se približava putovanje brodom na Zapad.
December 7, 2025Dec 7 eto, da si na vrijeme sjebala nogu kao ja uštedila bi, ne bi ni kupovala 10 pari salonkinemoj sve da prodaš
December 7, 2025Dec 7 35 minutes ago, Valk said:Čiju maturu?Ja se razmišljam da rasprodam svoje salonke, ~10 pari od kojih recimo pet imaju baš visoku štiklu.Ionako sam prestala da ih nosim, a tek sad sa ovakvim kolenom koje će se pitaj boga kad potpuno oporaviti, nisam sigurna ni da je bezbedno da se u njima lomatam.Ne sviđa mi se kako zvuči ovo što sam napisala, kao da mi se približava putovanje brodom na Zapad.To se malo zezam, ali kad sam razredna moram da mislim i na to. Naravno da ces nositi svoje cipelice, to je neprolazna moda. Ove sto sam okacila jesu visoke. Samo 1cm nize, bukvalno 1cm su mi skroz ok
December 7, 2025Dec 7 Ne mora matura, moze i godisnjica mature Ovo je prilicno klasican i lep model, ali moje telo kaze ne biram udobnost i lakocu.Salonki 0 komada u mom cipelarniku i tako vec godinama, ako mi bas treba, pozajmim od sestre. Ne kupuje mi se da obujem dva puta godisnje.Mada zna da bude lepo kad vidim na nekome u odredjenim prilikama.
December 7, 2025Dec 7 50 minutes ago, Sandradjer said:Ove sto sam okacila jesu visoke. Samo 1cm nize, bukvalno 1cm su mi skroz okKad kažem da imam visoke štikle, mislim i više od ovih sa slike. Sa sve platforma + dagger komadima. One su prelepe, jbg, ali sve ima svoj kraj.Ono što definitivno više ne mogu da nosim su visoke stiletto. Stigle su me godine i kilaža, odvikla sam se od neudobnosti i jbg. Mary jane cipele ili pumps sa nižom petom mogu i dalje da teram. Patike su zakon i smrt istovremeno, za 1 ženstvenost mislim.