Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Strah od smrti

Featured Replies

Pa ne može da me živo zabole, ako mi je više stalo do onih koji ostaju, nego do sebe.

I ja bih promovisala smeh i zezanje kad mene budu rešili, bolje da ostanu u takvom raspoloženju, a ne u depri.

+Nek pomognu nekom kome je potrebno, ako se išta bude moglo da iskoristi

Edited by Svemir Zeka

• Replies 428
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gledala sam ovo ranije, ali svaki put mi se srce stegne na 51:42...kad spusti lice na izmučene ruke i kaže: "Neka moju smrt shvate kao odlazak na područje bez signala." Setim se ruku mog tate, u modri

• Ja imao malo jaču depresivnu epizodu pre 5-6 godina i odem u stan "na kafu" kod jednog staaaarog neuoropsihijatra, pukovnika, očevog prijatelja i raspričao se ja kako razmišljam o toj smrtnosti, prot

• Ja ispoštujem želju drugih da skupa obiđemo tatin grob, ali iskreno, uopšte nemam osećaj da je on tamo i da mi obilazimo njega. Da, vidim njegovo ime i fotografiju na ploči (koju volim, beličasti mer

Posted Images

5 minutes ago, Svemir Zeka said:

Pa ne može da me živo zabole, ako mi je više stalo do onih koji ostaju, nego do sebe.

I ja bih promovisala smeh i zezanje kad mene budu rešili, bolje da ostanu u takvom raspoloženju, a ne u depri.

Meni su Nju Orleans sahrane top, zivot ide dalje, jbg. Muka je kad neko ode bas mlad, ovo ostalo...

ako je neko nameravao da svojim doprinosom zaduzi otadzbinu i potomstvo, savetujem da se na vreme okani corava posla.

poz

7 hours ago, Svemir Zeka said:

Pa kako ćeš znati kako je onima koji ostaju, kad te nema više?

Ili, možda, veruješ u zagrobni život? vesala2

Pa neću ja tad da znam, nego pre toga. rolleyes

Ih, šta ih košta da ti obećaju covid19

Vidim naširoko se diskutuje o besmrtnosti i konzerviranju mladosti a niko da pomene kako bi to uticalo na prenaseljenost ove mučene planete koja čak i u ovim realnim uslovima napreduje nezadrživom progresijom.

Dovoljno je samo pogledati odnos nataliteta u odnosu na mortalitet na globalnom nivou i to u toku samo jednog dana, brojke su zastrašujuće i pored svih boleština, ratova i pošasti koje nas okružuju.

Pa ako resimo besmrtnost, FTL je isto tu negde tako da prenaseljenost nece biti problem.

25 minutes ago, Choda said:

FTL

Šta predstavlja skraćenica?

FTL in Science Fiction (Faster-Than-Light)

• Definition:

A method or technology that allows a spacecraft or object to travel at speeds greater than the speed of light. 

• Concepts:

Often involves fictional technologies like warp drives, hyperspace, or wormholes that allow for rapid transit across vast distances in space. 

• Context:

While not physically possible according to our current understanding of physics, FTL travel is a fundamental element in many sci-fi stories to enable interstellar journeys within a reasonable time frame. 

3 minutes ago, makaronee said:

Šta predstavlja skraćenica?

Brže od svetlosti

Ima već tema o besmrtnosti, ova je mnogo prizemnija...

^

^

A сайфай... pa ja sam tu pass i skroz staromodan u veri da niakva masa ne mere gurat brže od svetla, osim kod Карла Дугласа.

Mene neka spale, pepeo odnesu na neki proplanak s pogledom na Dolomite wub neka ga vetar raznese kojekuda...

Ne zelim da se posle mene neko opterecuje odrzavanjem grobnice ili zalivanjem iste suzama.

Ovde može da se progura šta god šta god ti je po volji fantom @makaronee

Edited by ubibobi