April 2Apr 2 @duda Nadam se da će prednosti lakšeg života u stanu (manji prostor, blizina centru, sve je lakše) uskoro da prevagne pa da brzo pređeš u pozitivnu fazu. Kako vreme ide sve me više raduje i usrećuje kad je nešto lakše, a ne kad je nešto u teoriji lepše, bolje. Naravno, neka nostalgija ili seta za prethodnom kućom uvek će da ostane i to je normalno. Ima još jedna stvar. Selite se oboje, a to je velika stvar.
April 2Apr 2 4 minutes ago, Pixisis said: Ima još jedna stvar. Selite se oboje, a to je velika stvar.Hvala ti za ovo.Kako se neke stvari podrazumevaju i čovek o njima ne razmišlja.To ne da je velika stvar već je najbitnija stvar u životu.Hvala još jednom za ovo bitno potsećanje
April 2Apr 2 Popular Post nema veze sa strahom od smrti, možda ima sa strahom od samoće, usamljenosti.moja majka se '78, posle 30 godina življenja u gepratovoj odselila iz stana, da živi sama u drugom stanu u želji da ja i žena budemo sami na svome, da ne smeta. pitao sam je kako će sama (ćale je umro dve godine ranije). rekla je da ne brinem. da nisam daleko, da će da nađe komšiliuk (našla je, boga mi), da je kalemegdan blizu a noge je drže. i živela je tako do'06 kada smo je vratili kod nas u njenoj 93 godini. bila je zadovoljna. Edited April 2Apr 2 by đorđe geprat
April 6Apr 6 @duda kad su moji odlazili odavde iz stana, pre pet godina, da bismo mi ušli, svi smo mislili isto što i ti, i oni i ja, taj isti osećaj. Sad evo, natenane, već godinu dana tražim drugi stan za njih Tako da se nemoj otpisivati zbog stana, šta znaš 😉Kad sam već tu, imala sam nedavno neku egzistencijalnu krizu na ovu temu, jako je teško objasniti, i onima koji znaju aktere a kamoli ko ne zna, tako da i nije za priču. Uglavnom, uz malo anksioznosti i odžaljivanje - prošlo je.
April 8Apr 8 Kod mene nije mala izvesnost da će prvi moj stan biti 6 feet under.Tako da - selite se i veselite se. Sačuvajte sebe i ostanite isti samo putem promene…Uostalom, život srećom uvek ima više mašte od nas i naših projekcija i planova. Edited April 8Apr 8 by pt 2.0
April 10Apr 10 kad sam ja u pitanju, taj stan 6 stopa pod zemljom je već prenaseljen pa ću morati da stanem u vaznu. Edited April 10Apr 10 by đorđe geprat
April 10Apr 10 16 minutes ago, đorđe geprat said:kad sam ja u pitanju, taj stan 6 stopa pod zemljom je već prenaseljen pa ću morati da stanem u vaznu.Samo da ne bude
April 10Apr 10 juče sam bio na bežanijskom groblju, da ćale obiđe grob svog ortaka iz detinjstva.utisak - ono nije groblje ljudi no groblje mermera. a ranije ga smatrao lepim grobljem, mislim koliko groblje mož da bude lepo.strah od mermera >>> strah od smrti
April 10Apr 10 Volim tisinu tamo, neko vreme sam izgubio strah od smrti, sad mi se valjda vraca pomalo, isto biti nece