Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Strah od smrti

Featured Replies

E a jeste razmišljali šta biste napisali u testamentu (ne imovina, nego bila šta)? Izvinite ako je morbidno pitanje

Ja jesam

• Replies 428
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gledala sam ovo ranije, ali svaki put mi se srce stegne na 51:42...kad spusti lice na izmučene ruke i kaže: "Neka moju smrt shvate kao odlazak na područje bez signala." Setim se ruku mog tate, u modri

• Ja imao malo jaču depresivnu epizodu pre 5-6 godina i odem u stan "na kafu" kod jednog staaaarog neuoropsihijatra, pukovnika, očevog prijatelja i raspričao se ja kako razmišljam o toj smrtnosti, prot

• Ja ispoštujem želju drugih da skupa obiđemo tatin grob, ali iskreno, uopšte nemam osećaj da je on tamo i da mi obilazimo njega. Da, vidim njegovo ime i fotografiju na ploči (koju volim, beličasti mer

Posted Images

Ja nisam, ali ću se pobrinuti da na vreme uradim Swedish Death Cleaning.

Ja se samo nadam da ću pre nego śto odapnem da sakrijem sve inkriminišuće stvari iz stana, da ne bi pukla bruka kad me nađu

Poslednje pismo? Da. Tri pisma. Jedno za porodicu, drugo za najbolju prijateljicu, treće za jednu dragu osobu.

Znam i želje (zahteve) koje ću napisati u njemu.

gospode-boze-emilija-popadic.gif

28 minutes ago, Filozof manijak said:

Ja se samo nadam da ću pre nego śto odapnem da sakrijem sve inkriminišuće stvari iz stana, da ne bi pukla bruka kad me nađu

Angažuj čistača fantom za pare, ofc

Paročistač covid19

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Paročistač covid19

Ćento gradi (s kraja 80-ih?)

Meni su grozni tipski ispraćaji, to jest poštujem druge, sve u redu, ali ne bih ja volela kukumavke, opela, popove, krstove i to. Na kraju svih krajeva, ateista sam. Tako da: za mene neke pesme koje nekad budem odabrala, odgodiću još malo te odluke vikleri

Ni ja ne bih opela, popove i rake. Ako mogu da biram, hoću da odem poslednjeg lepog dana u godini, što bi bio kraj oktobra, recimo. Najviše bih voleo da mogu da isparim, ali ako do tad ne izmisle tu tehnologiju, mogu da me bače u vulkan ili čeličanu.

Neka mi sviraju ovo, dok sagorevam.

2 hours ago, Svemir Zeka said:

E a jeste razmišljali šta biste napisali u testamentu (ne imovina, nego bila šta)? Izvinite ako je morbidno pitanje

Ja jesam

Ja sam reko da me spale i bace u okean.

Ja želim ovu:

4 minutes ago, Klara said:

Ja želim ovu:

Otici ce ljudi pre vremena lolol

moja:

54 minutes ago, Svemir Zeka said:

Meni su grozni tipski ispraćaji, to jest poštujem druge, sve u redu, ali ne bih ja volela kukumavke, opela, popove, krstove i to. Na kraju svih krajeva, ateista sam. Tako da: za mene neke pesme koje nekad budem odabrala, odgodiću još malo te odluke vikleri

Kad si jednom mrtav, živo te zabole kakav će biti ispraćaj.

I to sam vam reśio.

Just now, Filozof manijak said:

Kad si jednom mrtav, živo te zabole kakav će biti ispraćaj.

I to sam vam reśio.

Bukvalno. kad je bila sahrana moje majke na Lescu, pored nase kapele bio jos jedna obred, skupila se gomila nekog fensi sveta, mlad covek umro, smeju se, galame, zurka, jbt, moj ludi kum hteo da bije nekog dugajliju, rekoh mani bre.