October 5, 2025Oct 5 E a jeste razmišljali šta biste napisali u testamentu (ne imovina, nego bila šta)? Izvinite ako je morbidno pitanje Ja jesam
October 5, 2025Oct 5 Ja se samo nadam da ću pre nego śto odapnem da sakrijem sve inkriminišuće stvari iz stana, da ne bi pukla bruka kad me nađu
October 5, 2025Oct 5 Poslednje pismo? Da. Tri pisma. Jedno za porodicu, drugo za najbolju prijateljicu, treće za jednu dragu osobu.Znam i želje (zahteve) koje ću napisati u njemu.
October 5, 2025Oct 5 28 minutes ago, Filozof manijak said:Ja se samo nadam da ću pre nego śto odapnem da sakrijem sve inkriminišuće stvari iz stana, da ne bi pukla bruka kad me nađu
October 5, 2025Oct 5 Meni su grozni tipski ispraćaji, to jest poštujem druge, sve u redu, ali ne bih ja volela kukumavke, opela, popove, krstove i to. Na kraju svih krajeva, ateista sam. Tako da: za mene neke pesme koje nekad budem odabrala, odgodiću još malo te odluke
October 5, 2025Oct 5 Ni ja ne bih opela, popove i rake. Ako mogu da biram, hoću da odem poslednjeg lepog dana u godini, što bi bio kraj oktobra, recimo. Najviše bih voleo da mogu da isparim, ali ako do tad ne izmisle tu tehnologiju, mogu da me bače u vulkan ili čeličanu.Neka mi sviraju ovo, dok sagorevam.
October 5, 2025Oct 5 2 hours ago, Svemir Zeka said:E a jeste razmišljali šta biste napisali u testamentu (ne imovina, nego bila šta)? Izvinite ako je morbidno pitanjeJa jesamJa sam reko da me spale i bace u okean.
October 5, 2025Oct 5 54 minutes ago, Svemir Zeka said:Meni su grozni tipski ispraćaji, to jest poštujem druge, sve u redu, ali ne bih ja volela kukumavke, opela, popove, krstove i to. Na kraju svih krajeva, ateista sam. Tako da: za mene neke pesme koje nekad budem odabrala, odgodiću još malo te odluke Kad si jednom mrtav, živo te zabole kakav će biti ispraćaj. I to sam vam reśio.
October 5, 2025Oct 5 Just now, Filozof manijak said:Kad si jednom mrtav, živo te zabole kakav će biti ispraćaj.I to sam vam reśio.Bukvalno. kad je bila sahrana moje majke na Lescu, pored nase kapele bio jos jedna obred, skupila se gomila nekog fensi sveta, mlad covek umro, smeju se, galame, zurka, jbt, moj ludi kum hteo da bije nekog dugajliju, rekoh mani bre.