Ivo Petović Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 svi Sclavijevi radovi na Mr Nou su predobri (Covek iz svemira, Vestern Dzona Trevora, vec pomenuta Ananga...).Au, zaboravih na tu posvetu Fordu i Poštanskoj kočiji. Genijalna epizoda!
ArleKino Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 svi Sclavijevi radovi na Mr Nou su predobri (Covek iz svemira, Vestern Dzona Trevora, vec pomenuta Ananga...).i taj maxi je sjajan, imao sam utisak kao da gledam neki Scorseseov film dok sam ga citao. on the other hand, te novije epizode sa Ishikawom su okay ali su daleko kvalitetom od ranijih epizoda, izgubio se taj neki vibe koji je pilot nosio sa sobom.Bravo, to je to. :) "Čovek iz svemira" je valjda posveta kraju "Rockyja IV". :D
Weenie Pooh Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Meni je omiljena Mr. Noova avantura ona u kojoj (ako se me secanje ne vara) on ide u potragu za ocem neke lepojke, za koju se na kraju ispostavlja da je panterodlak.To je Ananga, završava se valjda tako što je izbacuje iz aviona... a posle u Dylan Dogu, valjda u onoj epizodi sa tigrodlakom iz cirkusa, neko mu prenosi šta je čuo o dotičnom slučaju od ostarelog, sedog Mr. Noa.
Phil Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mr. No naravno, zato što dobije batine a pobedi :)
MocaVukotic Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 i što stalno traži da mu puste body and soul...
Ivo Petović Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 I što pevuši "When the saints go marching in..." dok šeta ulicana Manausa ili Belema.
Milogled Bluff Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ante Tomic je veliki car. Prosle godine sam bio na promociji njegovog romana "Cudo u Poskokovoj Dragi", koji je isto vrh, a naslovnica izgleda ovako:Razumljivo je da je to bila ljubav na prvi pogled
Agni Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 To je Ananga, završava se valjda tako što je izbacuje iz aviona... a posle u Dylan Dogu, valjda u onoj epizodi sa tigrodlakom iz cirkusa, neko mu prenosi šta je čuo o dotičnom slučaju od ostarelog, sedog Mr. Noa.To je to! Sad sam se setio i tog (tuznog) kraja.
Milogled Bluff Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 E, da, Anti Tomicu zameram samo to sto je sa spiska ozaloscenih izostavio Super Majka
kim_philby Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 uh, citajuci ovaj topik bas sam se nalozio da sve to ponovo citam. neko rece da ima LMS & ZS u digitalnom formatu?
Milogled Bluff Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 (edited) Ja imam mnogo Zagora i Teksa, i nesto Komandanta Marka, Kapetana Mikija i Bleka (a mozda i jos ponesto) Edited September 28, 2011 by Milogled Bluff
kim_philby Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Ja imam mnogo Zagora i Teksa, i nesto Komandanta Marka, Kapetana Mikija i Bleka (a mozda i jos ponesto)nadam se da ces mi to isporuciti ko draza americke pilote saveznicima.
Sandens Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 (edited) uh, citajuci ovaj topik bas sam se nalozio da sve to ponovo citam. neko rece da ima LMS & ZS u digitalnom formatu?imas na trecoj strani link za stripzonin forum odakle moze da se besplatno skine sve sto je izaslo od stripova na ovim prostorima, a i sire... Edited September 28, 2011 by Sundance Kid
radisa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 nadam se da ces mi to isporuciti ko draza americke pilote saveznicima.Imam ja Zagora FULL i Mikija FULL u digitalno formatu...I Dilana i Martija...Dilana, Martija i Mikija mogu i da okačim i probaću večeras, ali Zagora nema šanse pre nedelje jer mi je na CD-ovima, a ne ne hardu :(... A i to ima beskonačno puno CD-ova, nekih 20-ak, ako se ne varam...Javim kad i ako završim
Recommended Posts