April 2, 20251 yr Marti i danas ima svoj podkast koji cesto slusam u auto kad se smorim od muzike ili politike.https://www.onepodcast.it/brand/onepodcast/2024/09/22/serie/i_misteri_di_mystere-17530556/
April 3, 20251 yr 18 hours ago, Dehickok said:"Misterije Artura Klarka"Jedan rodjak je imao dve upravo te dve velike crne knjige koje kad god odem kod njega sam satima citao.
April 7, 20251 yr Dve epohe, dva antipoda: Zagor i Mister No. Posle njih, daleko ispod, Komandant Mark.
April 7, 20251 yr On 3. 4. 2025. at 9:00, bags said:Jedan rodjak je imao dve upravo te dve velike crne knjige koje kad god odem kod njega sam satima citao.Drug iz osnovne ih je imao. Ugrabio sam ih na sajmu pre 15tak godina, mojoj sreći nije bilo kraja.
April 7, 20251 yr Nisam se ranije nikada setio da pogledam nego me ovo vratilo u detinjstvo...kad ono...na youtube kompletna serija :). Marti Misterija "ekranizovano" :) Edited April 7, 20251 yr by Dehickok
September 20, 2025Sep 20 Samo da pomenem da sam na moru ove godine re-pročitao nekih 60 komada Mr Noa, uključujući i većinu naslova koje smo ovde navodili kao najbolje.Utisak je opet sjajan. Džeri je izdržao sve testove vremena, veliki borac za pravdu, za radničku klasu, protiv korporacija i protiv svih nacionalizama (što je nejednom naglašeno u stripu, a ja nekako to zaboravio).Plus naučiš nešto o Amazoniji, o Pantanalu, o Pampama, o Haitiju, o Africi...remek delo, realno....Jedino što je meni matorom sad zasmetalo je to što je previše pravdoljubiv i ne ume da iskulira ni najmanju nepravdu pa makar i sebi na štetu. Takvi ljudi realno ne postoje : )