189- Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Skill! ;D a ovo kako je samo cutao dva minuta rofl najbolje je kada kaze friendly i na kraju ih ubije
Moća Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 U svetlu Vasinih igrarija sa zlim elijenom ako nekoga interesuje http://www.greenmangaming.com/s/gb/en/pc/games/action/alien-isolation/[/url] (13$ sa H3U5TZ-9726D1-JIPSHC kodom)
Аврам Гојић Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 zapeo sam 5 dana sa nekim androidima i nedovoljno sredstava za odbranu.
Have_Fun Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) Gledas li finale hevfane? :) Gleda burazer, ja bacim oko malo (navijamo za Fnatic iako su izbacili Virtus.Pro koji su domacini i prema kojima smo kao gajili simpatije na ovom turniru) Nervira me NiP ekipa i onaj mali Get Right.. jos ranije dok sam vise pratio bio mi je antipatican Sa druge strane, f0rest (dok je bio u SK i Fnatic) mi je oduvek bio kul igrac ali je i on u toj ekipi pa ga sad kao hejtujem Ovog tipa sam video na par meceva i odmah mi je postao kewl i on i ekipa Edited March 15, 2015 by Have_Fun
Zavrzan Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Nervira me NiP ekipa i onaj mali Get Right.. jos ranije dok sam vise pratio bio mi je antipatican Get Right trenutno rastura
Have_Fun Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) Get Right trenutno rastura Ma znam.. on je u top5 igraca sigurno.. opak aim ima.. ali me je uvek nervirao taj njegov stil igre.. gde je fragas.. pozadinac i stekara.. stoji po nekim neverovatnim coskovima i samo ceka f0rest je mozak, jako iskusan.. fenomenalan je za pistol runde a i mnogo dobro cita protivnike, prepoznaje sta igraju.. mislim da im je on najbitniji igrac edit: igrace se i 3. mapa jebi ga Edited March 15, 2015 by Have_Fun
Have_Fun Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 A ovaj KennyS ciji sam ti link ostavio je neverovatan tipDecko trci AWP-om, rushuje i napada.. izuzetan reflex ima, bukvalno ostavlja piksel prostora i pogadja.. nikada nista slicno nisam videoPodseca me na Currya :D Ovaj sutira trojke iz nemogucih pozicija a ovaj iskace AWP-om bez straha i zabadaVerovatno je najbolji snajperas u igri trenutno, i jedan od top igraca CS-a.. samo mu je ekipa nesto slabija, al` jbg.. gotivni su Titani.. svi ih lajkuju jer su im mecevi zanimljivi zbog KennyS-a
Zavrzan Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Kako mi je neobican ovaj moderni de_inferno :) Zadrzali su osnovu iz starih verzija
Have_Fun Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) aha aha.. nekako mi je sve previse sareno i konfuznone dopada mi se bas, ali kapiram da su ih smorile one 1.6 mape pa su hteli da naprave neke modernije, sa drugacijim mestima za stek, napad, novi uglovi nisanjenja i bacanja bombina nukeu sam video foru da sad mozes skoro sa T spona da smokujes ili flashujes ladder, bombe prolaze kroz stakleni krov itda izvali sto su ubacili i molotovljev koktel koji se gasi smokeom11:4 prvi half kao CT, sad da dobiju pistol rundu i uzmu turnir :)preko 900K ljudi gleda stream + ako racunaju HLTV, preko milion..a i u hali ih gomila jbt Edited March 15, 2015 by Have_Fun
Have_Fun Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) jebeni f0rest, na 14:4 ih blokirao smokeom i tacno znao da ce na B, uzeo 2 igraca i treceg ojadio..posle imao jos neku rundu gde ih je prebio i dao info gde cei Xizt se isto prosraoovo ce `ladno u produzetke ako ovako nastave.. necu biti tu da odgledam do kraja -.-jebeni friberg jebote! sta napravi covek... Edited March 15, 2015 by Have_Fun
Recommended Posts