foot-in-mouth Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 (edited) Ne, već ovo:http://en.wikipedia.org/wiki/Threading_(epilation)Edit: moram da ANTI -preporučim upotrebu voska za depilaciju obrva (ako nemate besplatne usluge plastičnog hirurga pri ruci), pošto užasno razvlači kožu! Edited January 13, 2008 by foot-in-mouth
puzzlica Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Za ovo cupkanje obrva koncem sam cula ali mi nikako nije jasno kako ide :) Mislim da bih se spetljala a i kako obmotati dlacice koncem da bude toliko cvrsto da ih mozes iscupati?Ovaj metod primenjuju zene u islamskim zemljama, njima je posebno vazno da im obrve budu sredjene s obzirom da im se samo oci vide.
pcelica Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Samo je malko neprijatno, pošto se iščupa više dlačica odjednom.Rezultati su izvanredni, i traju negde oko dva puta duže nego rezultati čupanja pincetom. kako? mislim, i jedna i druga metoda ih uklanja iz korena. kako uklanjanje threading metodom (iliti uvijenim koncem) moze uticati na brzinu rasta dlake
paculla Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 evo ovako izgleda:ja bila, bolelo je poprilicno, uprkos nekom spreju za umrtvljavanje koji su koristili. rekla mi je kozmeticarka da manje rastu, posto se kao bolje iscupaju. updateovacu vas kad krenu da rastu :)
pcelica Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 (edited) djevojke, jesmo li mi ustanovili di ima da se kupi famozni opi lak za nokte?dala sam malo bogatstvo za razne primerke, i svaki (ma koliko skup bio) posle 2 max 3 dana ne lichi ni na shta. dobro, malo preterujem, ovi skuplji relativno ok izgledaju, ali se nekako osipaju po ivicama (ako je iko skapirao sta sam tela da kazem ).help, pls Edited January 22, 2008 by pcelica
apotekarica Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ima u TC ZIRA u Ruzveltovoj, apoteka u prizemlju, josh su na nekoj akciji (popust za zimsku kolekciju)Ako se ne varam bilo ih je i u apoteci na prvom spratu Immo Centra, ali nisam davno bila pa ne mogu da garantujem da ih josh ima.
foot-in-mouth Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 kako? mislim, i jedna i druga metoda ih uklanja iz korena. kako uklanjanje threading metodom (iliti uvijenim koncem) moze uticati na brzinu rasta dlake Nemam pojma. Samo ti prijavljujem svoje lično iskustvo. Mislim da je fora u tome da se koren iščupa potpuno (threading) ili samo delimično (pinceta), ali ne bih da bulaznim o nečemu o čemu nisam potouno obaveštena. Ono što znam je da threading WORKS. :)
Nicol Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Nemam pojma. Samo ti prijavljujem svoje lično iskustvo. Mislim da je fora u tome da se koren iščupa potpuno (threading) ili samo delimično (pinceta), ali ne bih da bulaznim o nečemu o čemu nisam potouno obaveštena. Ono što znam je da threading WORKS. :)te istočnjačke tehnike mučenja su uvik spore, bolne i djelotvorne. za sada se držim voska i pincete, dosta je bolno ali kratko, najdulje traje dok me kozmetičarka ne uhvati po salonu, posli je sve brzo gotovo...
paculla Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 te istočnjačke tehnike mučenja su uvik spore, bolne i djelotvorne. za sada se držim voska i pincete, dosta je bolno ali kratko, najdulje traje dok me kozmetičarka ne uhvati po salonu, posli je sve brzo gotovo...
paculla Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 rekla mi je kozmeticarka da manje rastu, posto se kao bolje iscupaju. updateovacu vas kad krenu da rastu :)update: rastu mnogo sporije nego kad se cupaju pincetom, a puno dlaka jos nije ni pocelo da raste.....
morgana Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 da si pravi metroseksualac, vec bi iscitao ovaj topik
msmodesty Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Apsolutno *M A G I CH N A* krema protiv crnih podochnjaka bez obzira da li su izazvani umorom ili su nasledjeni
Recommended Posts