June 30, 20251 yr Koristim ovu, ispunjava sve navedene uslove. Kupim je kad bude na 30% popusta, kao i svu drugu kozmetiku tog tipa.BENU.RSHeliocare 360 Water Gel SPF 50+ 50 ml – na stanju | BENU.RS
June 30, 20251 yr Najcesce Benu, a moze i DrMax, Lilly...pa gde prvo bude. I kupim dva pakovanja odmah. A kad ce biti novo snizenje, to je pitanje, da ne prodje leto
June 30, 20251 yr uzimam la roche posay anthelios uvmune jer citam da ima najbolji uv filter u cjenovnom rangu koji mi je oklagana je i na zatvara mi pore Edited June 30, 20251 yr by morgana
June 30, 20251 yr Da, LRP je dobar generalno pa ću i na njega da obratim pažnju. Hvala @morgana Kad smo već kod teme, čitam nešto da onaj sastojak koji je glavni u kreč kremama, tj onim sa fizičkom (a ne hemijskom) zaštitom i nije nešto zdrav. A znam da se to masovno preporucivalo maloj deci jer kao hemijski ulazi kroz kožu u krvotok. Sad ispala hemijska zaštita manje zlo Ko će to sve ispratiti!
June 30, 20251 yr 1 minute ago, Stela said:@morgana to nije onaj njihov sprej, nego nesto kremasto?nije sprej, mada imaju i sprej, mala pljosnata bocica i prilicno tecan proizvod Edited June 30, 20251 yr by morgana
June 30, 20251 yr 50 minutes ago, Stela said:Koristim ovu, ispunjava sve navedene uslove. Kupim je kad bude na 30% popusta, kao i svu drugu kozmetiku tog tipa.BENU.RSHeliocare 360 Water Gel SPF 50+ 50 ml – na stanju | BENU.RSI meni je ova odlična. @Pixisis blago, ali baš blago je tonirana.
July 4, 20251 yr @Pixisis vidim da je ova Heliocare krema na 30% popusta tokom jula u Benu online, ne znam je li tako i u samoj apoteci. Edited July 4, 20251 yr by Stela
July 4, 20251 yr LRP je dobar, ali meni ovo još bolje:Evo ga trenutno na nekom sniženju u DrMax.https://www.drmax.rs/avene-sun-ultra-fluid-spf-50-50ml.html
July 4, 20251 yr On 30. 6. 2025. at 16:36, morgana said:nije sprej, mada imaju i sprej, mala pljosnata bocica i prilicno tecan proizvodHoly grail!Za masnu kozu ima varijanta Oil control fluid.Trazeci neku laganu, kupila i onu Biore UV Aqua Rich, ali ni blizu ovoj LRP, ali mozda se nekom dopadne. Ja nisam neki ljubitelj hijaluronske kiseline.
July 4, 20251 yr On 27. 5. 2024. at 14:13, pt 2.0 said:najfinije mleven puder u prahu u odnosu na koji ti sve što si prethodno koristila izgleda kao brašno.traje nekoliko godina bez problema.moja kombinacija je ova:PRISME LIBRE - PRODUCT DESCRIPTIONhttps://www.givenchybeauty.com/int/en/p/prisme-libre-loose-powder-F20100112.html24H LUMINOUS MATTE1, 12H SET & BLUR1With its 4-in-1 action, Givenchy Prisme Libre 4-Color Loose Powder blurs and sets for 12 hours1, as it mattifies and illuminates the complexion for 24 hours1.MICRONIZED POWDER, LIGHTER THAN BEFOREOur new ultra-fine formula, 46% thinner than the previous one, is made of micronized powder to provide a comfortable breathable finish for a longwear, bare skin sensation.POWERED BY PRISMATIC LIGHT™ TECHNOLOGYPrisme Libre 4-Color Loose Powder is now powered by Prismatic Light™ Technology, for an all-day blurring effect that enhances skin’s natural radiance.I stand corrected.Meni je trajao godinu i po dana, ali sam ga koristila mašala.Što se kvaliteta tiče - i dalje tvrdim da je nešto najfinije što sam probala na koži, za zrelu kožu savršen jer ne brašnjavi i ne naglašava bore, što je iza pedesete jedan veliki plus.Izgledaš kao ti samo blurovana.