June 30, 2025Jun 30 Koristim ovu, ispunjava sve navedene uslove. Kupim je kad bude na 30% popusta, kao i svu drugu kozmetiku tog tipa.BENU.RSHeliocare 360 Water Gel SPF 50+ 50 ml – na stanju | BENU.RS
June 30, 2025Jun 30 Najcesce Benu, a moze i DrMax, Lilly...pa gde prvo bude. I kupim dva pakovanja odmah. A kad ce biti novo snizenje, to je pitanje, da ne prodje leto
June 30, 2025Jun 30 uzimam la roche posay anthelios uvmune jer citam da ima najbolji uv filter u cjenovnom rangu koji mi je oklagana je i na zatvara mi pore Edited June 30, 2025Jun 30 by morgana
June 30, 2025Jun 30 Da, LRP je dobar generalno pa ću i na njega da obratim pažnju. Hvala @morgana Kad smo već kod teme, čitam nešto da onaj sastojak koji je glavni u kreč kremama, tj onim sa fizičkom (a ne hemijskom) zaštitom i nije nešto zdrav. A znam da se to masovno preporucivalo maloj deci jer kao hemijski ulazi kroz kožu u krvotok. Sad ispala hemijska zaštita manje zlo Ko će to sve ispratiti!
June 30, 2025Jun 30 1 minute ago, Stela said:@morgana to nije onaj njihov sprej, nego nesto kremasto?nije sprej, mada imaju i sprej, mala pljosnata bocica i prilicno tecan proizvod Edited June 30, 2025Jun 30 by morgana
June 30, 2025Jun 30 50 minutes ago, Stela said:Koristim ovu, ispunjava sve navedene uslove. Kupim je kad bude na 30% popusta, kao i svu drugu kozmetiku tog tipa.BENU.RSHeliocare 360 Water Gel SPF 50+ 50 ml – na stanju | BENU.RSI meni je ova odlična. @Pixisis blago, ali baš blago je tonirana.
July 4, 2025Jul 4 @Pixisis vidim da je ova Heliocare krema na 30% popusta tokom jula u Benu online, ne znam je li tako i u samoj apoteci. Edited July 4, 2025Jul 4 by Stela
July 4, 2025Jul 4 LRP je dobar, ali meni ovo još bolje:Evo ga trenutno na nekom sniženju u DrMax.https://www.drmax.rs/avene-sun-ultra-fluid-spf-50-50ml.html
July 4, 2025Jul 4 On 30. 6. 2025. at 16:36, morgana said:nije sprej, mada imaju i sprej, mala pljosnata bocica i prilicno tecan proizvodHoly grail!Za masnu kozu ima varijanta Oil control fluid.Trazeci neku laganu, kupila i onu Biore UV Aqua Rich, ali ni blizu ovoj LRP, ali mozda se nekom dopadne. Ja nisam neki ljubitelj hijaluronske kiseline.
July 4, 2025Jul 4 On 27. 5. 2024. at 14:13, pt 2.0 said:najfinije mleven puder u prahu u odnosu na koji ti sve što si prethodno koristila izgleda kao brašno.traje nekoliko godina bez problema.moja kombinacija je ova:PRISME LIBRE - PRODUCT DESCRIPTIONhttps://www.givenchybeauty.com/int/en/p/prisme-libre-loose-powder-F20100112.html24H LUMINOUS MATTE1, 12H SET & BLUR1With its 4-in-1 action, Givenchy Prisme Libre 4-Color Loose Powder blurs and sets for 12 hours1, as it mattifies and illuminates the complexion for 24 hours1.MICRONIZED POWDER, LIGHTER THAN BEFOREOur new ultra-fine formula, 46% thinner than the previous one, is made of micronized powder to provide a comfortable breathable finish for a longwear, bare skin sensation.POWERED BY PRISMATIC LIGHT™ TECHNOLOGYPrisme Libre 4-Color Loose Powder is now powered by Prismatic Light™ Technology, for an all-day blurring effect that enhances skin’s natural radiance.I stand corrected.Meni je trajao godinu i po dana, ali sam ga koristila mašala.Što se kvaliteta tiče - i dalje tvrdim da je nešto najfinije što sam probala na koži, za zrelu kožu savršen jer ne brašnjavi i ne naglašava bore, što je iza pedesete jedan veliki plus.Izgledaš kao ti samo blurovana.