March 31Mar 31 Pošto je uefino takmičanje trebalo bi međusobno da se gleda, kod fife je ukupna gol razlika
March 31Mar 31 ne gleda se nikakva gol razlika ni međusobno, jer će englezi imati više bodova. mora srbija da pobedi.
March 31Mar 31 4 minutes ago, Dimitrije said:U19 za sada 0-0. Englezi vode 3-0 protiv Portugalije. Ako ostane ovakav rezultat, mi i Englezi imamo isti broj bodova i istu gol razliku; mi 3-1 a Englezi 4-2. Ko ide dalje u tom slucaju?Nemsmo, mi 5 a Englezi 6 bodova
March 31Mar 31 18 minutes ago, JohnnyD said:Mi u ovim dresovima ne mozemo vise nikog da pobedimoЈесу турили бакље на дрес?
March 31Mar 31 19 minutes ago, Dimitrije said:U19 za sada 0-0. Englezi vode 3-0 protiv Portugalije. Ako ostane ovakav rezultat, mi i Englezi imamo isti broj bodova i istu gol razliku; mi 3-1 a Englezi 4-2. Ko ide dalje u tom slucaju?dadose
March 31Mar 31 7 hours ago, Lo Zingaro said:Taj Nike s krstacom je bio lep i mislio sam da ce to i ostati kao prepoznatljiv dres i u novim verzijama. Ali znamo kakvi slepci odlucuju o tome.Ovo je i do igrača.