Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

1,14 8,30 16,00

Ove kvote su doduse najekstremnije.

Edited by W.F.C.

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

22 hours ago, porucnik vasic said:

Што смо променили боје и грб?

promena boje iz crvene u plavo je tipa jedina pozitivna stvar reprezentativnog fudbala u prethodnih 5 godina.

dajte te grbove i dresove

22 hours ago, dragance said:

Sve se slažem, alinznaš i sam o kakvim probisvetima se radi. A oni bi da računaju i uspehe i mnogo pre 1996 godine!

Ниво пилићарења у нашем савезу поредив је вероватно само са будалаштинама које се дешавају по Африци. Прво се уништи визуелни идентитет ( плави који је постојао 70 година), а онда уништиш други који је почео да се формира (клинци сад немају никакав однос према плавим дресовима) кроз ових 20 година. Најбоље би било да ставе плаво са црвеним туфнама па да циркус буде комплетан.

3 hours ago, Sandens said:

promena boje iz crvene u plavo je tipa jedina pozitivna stvar reprezentativnog fudbala u prethodnih 5 godina.

Верујем да патиш за шест буктиња и пољском химном. Ми смо статистички у најбољој групи репрезентација у најјачној континенталној асоцијацији ФИФА. То јесте позитивно.

Koliko samo izgledamo nemoćno protiv Španije, neka treća, četvrta liga

nadam se da je ovo poslednje reprezentativno poluvreme legendarnog mitrovic aleksandra. inace, najmanje duplo smo losiji i sporiji od spanije na svakoj poziciji

Nisam ocekivao da mozemo nesto vise. Zadnji vezni bi mogli bolje i u ofsnzivi i u defanzivi. Napadace je tesko kritikovati jer lopta i ne dolazi do njih. Iznenadio me je Mitar. Ima ga svuda ali on je igrac koji je beskoristan izvan protivnickog sesnaestercs. Svaka cast na trudu ali je ucinak slab.

osim sto je bio beskoristan u pokusaju presinga, kada se spustao u sredinu, mitar je izgubio u dva navrata loptu i otvorio izgledne napade spaniji. ja mitra stvarno volim i svaka mu cast za sve sto je dao reprezentaciji, ali on vise nije za reprezentativni fudbal

dobro spanci nisu reper. no bilo je i par situacija pred njihovim golom ali su nasi smuseno reagovali, mislim mitro i birmancevic

Bre ja sam zaboravi za fudbal i da večeras glumimo Saudijsku Arabiju

lepe su nam golove dali spanci. ne mozemo se pohvaliti da smo brza nacija, a brzina je bitan faktor modernog fudbala

С обзиром да је ово био практично фул тим Шпаније и да се припремају за Светско првенство, делује да није било толико лоше. Ухватио сам нешто на прескоке, дали су нам баш ефектне голове, из врхунских акција.

Овако бар статистички не делује да су нас оно баш убили да не знамо где смо. Јбг разлика у квалитету је огромна, ми смо нека трећа европска лига тренутно, за почетак да почнемо да личимо на организовану такмичарску екипу, па би то већ било нешто.

1 hour ago, johan nagel said:

Овако бар статистички не делује да су нас оно баш убили да не знамо где смо.

14:2 u sutevima, 66:34 u posedu lopte, 3:0 u golovima... ne znam sta jos jedna ekipa moze da uradi da "ubije" drugu statisticki, kao nas Spanci veceras. Da smo uveli pravilo pre jedno 4 godine da svako ko igra u Arabiji i slicnim banana ligama ne moze da igra za reprezentaciju, garantovano bismo imali bolji rezultat i na svetskom, i na evropskom prvenstvu. Pa cak i sa igracima iz domace lige, oni bar nisu napunili dzepove parama i zele da grizu. A bez toga, kao i bez brzine nema modernog fudbala. Jebeni Ojerzabal, koji se pretvara u prime R9 svaki put kada igra za Spaniju treba da bude primer svima.

Apsolutno smo ubijeni. Svaki njihiv igeac je brzi i tehnicki potkovaniji od naseg znacajno. Mialim da su i nasi toga svesni pa je deprimiranost igraca ocigledna. Mi trenutno imamo samo Vanju, Milenkovica i Strahinju kao realne opcije jedne normalne reprezentacije koja igra A grupu nacija. Ostali kvalitet je uzasan.

Bekovi ne postoje ni napred ni nazad. Gudelj samo pokazuje prstom gde bi kao trebala da ide lopta. Stankovic samo u jakom timu moze nesto pokazati. I dalje nije jasno zasto se Birmancevic poziva jer nema brzinu, snagu i znanje da resi nesto 1 na 1. Mitar em ne moze em je odsecen. Alternative ne postoje.

Srpski fudbal je kvalitativno na najnizim granama u poslednjih 20god i neko to treba javno reci a ne sakrivati se iza selektorskih opcija.

Naravno, najzasluzniji za to stanje je Doktor Terzic koji nikakav kvalitet nije stvorio za ovih 12-13 godina vlasti. Plus je i unistavao svaki potencijal samo da Partizan i Vosa nemaju bilo kakvu opciju.

Ne u poslednjih 20 godina nego u istoriji. Čim sam video sastav bilo mi je jasno kako će to izgledati. Jbt Gudelj, Kostić, Mitar... aman više. Mislio sam da je Veljko došao da nešto promeni i podmladi, da se zahvali zaslužnima i pravi nešto novo, a on krenuo da drvi isto sa istom grupom bivših igrača i drugih nemača pojma. Pola reprezentacije ne bi imalo mesto u Zvezdi koja je prosečan tim Lige Evrope.

Još priča neke deluzije "kako smo imali plan igre ali smo ostali nedorečeni" a Španija da je htela dala bi nam 8 komada. Barem je valjda video da ovakav tim nema perspektivu i da mora da pravi nešto novo makar ne otišao na Euro, jer neće otići ni sa ovim timom. Ovu utakmicu je bezveze protraćio da bi spoznao ono što je morao da zna i pre nje.

Edited by Nikodije