Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

@Michael Krueger mislim da bi smena kadrova u savezu (pod uslovom da se radi o pravim ljudima i pod pretpostavkom da ih imamo) bila postavljanje temelja, sto nije mini preduslov, nego najbitniji deo gradnje zdravog fudbalskog sistema u srbiji. ako bi se postavili dobri temelji, svaki novi element bi se mnogo jednostavnije sklapao ili menjao ako nije dobar

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

Nama je u ovom trenutku potreban stav - napaljenost. I kod igraca i kod publike. Kada to postignemo ( a bojim se da necemo nikada jer nam je genetski kod seratorski i kukavicki), tek onda da na to nakalemimo kvalitet koji vecina nasih igraca ima.

Za to nam treba neki jači rezultat. Imao je Piksi šansu na prošlom SP, ali se naravno raspao. Napaljenost smo tad imali, naročito posle onakvog prolaska direktno protiv Portugala u prajmu. Gol u poslednjim minutima za direktan prolazak. Bila je napaljenost i hajp, to je jedino dobro što je Piksi uradio kad je došao. Ali kad je trebalo da se pokaže kao trener taktičar, omanuo je. Čim su ga provalili, nije imao plan B i raspad... Fudbalski Saša Obradović.

Sad ćemo malo više da sačekamo na taj hajp. Nemamo kvalitet, uz očajno stanje u savezu i igrače koji ne žele da se odazovu da igraju, pa makar i prijateljske, što trenutno retko gde ima. Svi drugi jedva čekaju da igraju za repku, samo kod nas je to teret. Velika je krivica ćaci saveza, ali mi realno trenutno nemamo kvalitet da se nadmećemo sa najjačim ekipama. Pokazaće se to već u Ligi nacija...

Tako da, nema hajpa bez rezultata, a rezultat bez kvaliteta sa ovakvim stanjem će doći možda 2032...

Edited by Michael Krueger

On 13. 6. 2026. at 4:05, Dimitrije said:

Problem sto odgovarajuci ljudi ne postoje. Taj savez je toliko dugo zaprlozen da vise ne postoji sistem i struktura.

Off

Jel Mesa bio toliko dobar igrac da je nosio desetku u reprezentaciji? Kakve su sve azdaje nosile deserke u ostalim repkama, a kod Osima Bazdarevic

On 14. 6. 2026. at 17:21, Michael Krueger said:

Mi uglavnom gajimo teškaše i zadnje bezvezne u poslednje vreme.

Odavno je to tako, jer se ti teškaši najlakše i najbrže prave a uvek mogu da se zavaljaju negde, kao drvna građa:

Ko će da se mlati sa stvarno talentovanom decom, još ako nemaju para da plate...ćaozdravo.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

@Dimitrije

Moze li odgovor za Bazdarevica?

meša je bio kapiten u svim mlađim reprezentativnim kategorijama sfrj, cenim da je tu kaparisao desetku

a to onda neće niko da čačka

54 minutes ago, MiddleClass said:

@Dimitrije

Moze li odgovor za Bazdarevica?

U to vreme ja sam otisao iz Jugoslavije i nisam imao gotovo nikakav uvid u jugoslovenski fudbal Nesto sam znao o Zvezdinim vedetama (Savicevic, Prosinecki, Pancev) ali nista vise od toga.

"Veljko Paunović neće i ne može biti žrtva, jer je, na kraju krajeva, za taj posao dobro plaćen, a uz to je znao gde dolazi i sa kojim ljudima mora da sarađuje. On misli da može da napravi uspeh sa našom reprezentacijom, za to je preuzeo odgovornost i ja mu želim sreću, a nacija od njega očekuje da uradi najviše što može."

Nemanja Vidić