March 31Mar 31 12 minutes ago, Nikodije said:U kontekstu aktuelne političke situacije najbolje na dres da stave slovo "ć", ćirilično ispisano i stilizovano, kao što su im bedževi koje nose
March 31Mar 31 Pazi i AI zna da se radi o cacima. Ono "Napred" na led ekranu ispod navijaca je napisano pola latnicom pola cirilicom.
March 31Mar 31 1 minute ago, Filozof manijak said:Meni se ovaj dres sviđa. Taman bi promenili nadimak iz Orlovi u Zlatni momci. Ako nista, klasicna recenica "Podlegli pod pritiskom tezine slova Ћ" bi najzad dobila smisao. Edited March 31Mar 31 by Lo Zingaro
March 31Mar 31 SRBIJA: Rajković - Terzić, Pavlović, Milenković, Eraković - Stanković, Sergej - Gaćinović, Samardžić, Birmančević - Jović.
March 31Mar 31 У17 селекција на свецком првенству каже коментатор, мени свакако нису ништа јасне те квалификацијеКаже и да никад нисмо играли сп у том узрасту
March 31Mar 31 U19 za sada 0-0. Englezi vode 3-0 protiv Portugalije. Ako ostane ovakav rezultat, mi i Englezi imamo isti broj bodova i istu gol razliku; mi 3-1 a Englezi 4-2. Ko ide dalje u tom slucaju?